• Crni86
    12.7k
    Zanimljivo da se uopce ne spominje ristovski i novi ugovor.

Imamo mi dosta “balasta” za rijesit.
  • veselko tenžera
    4.7k
    Jel itko gledao tog Taylora više od onoga što je igrao protiv nas? Meni tu nije upao u oči, kao uostalom nitko s te utakmice. Mi nikakvi, ovi nam ne mogu ništa. Stvarno nisam mjerodavan za dati ocjenu jer je jedna utakmica premalo. Zanima ima li kakva objektivna analiza/usporedba? Po komentarima čitam da je loš nazad i nije brz, visok 171, a 80% foruma ga vidi kao rješenje svih problema na beku. Ne kužim.
  • Blue Label
    107
    Jasno mi je da se široke mase pale na Hallera, al da forumaši očekuju da dovodimo igrače od 4m+ ili beka za 1m+ plaće je van pameti.
    Malo realnosti ne bi škodilo.
  • vjeko1701
    16.6k
    Zato pak dovodimo Galešića za oko 3M + vrlo vjerojatno 2M u budućim odštetama?
  • Blue Label
    107

Pričam o plaćama i hijerarhiji u klubu, odštete su nešto drugo.
  • Crni86
    12.7k
    očekuju da dovodimo igrače od 4m+Blue Label

Ovo mogu razumijeti jos. Ali i tu postoji opcija da dio preuzme bvb na sebe ili da se igrac odrekne dijela place.

beka za 1m+Blue Label

Ovaj dio je sasvim realan. To je i sam sd naglasio kada je pricao o pojacanjima.
  • vjeko1701
    16.6k
    A kome bi to mi dali 4M plaće?
  • ElDorado
    4.8k
    Idiotski bi mi bilo da prodaju Cordobu. Decko nije dobio nikakve prilike i jos ga je Bjelica ubijao odnosom.
  • Jurki
    18.5k
    ovak kak je napisano u clanku - bombon od prijelaznog roka.
    Cordobu ostaviti ako se smatra da bu dobar, nismo ga ni vidjeli kak spada na terenu.
    I Ristu se ne spominje nigdje, znaci da bi mogel dobiti uramljeni dres i buket cvijeca na kraju sezone.
    Ak se odvije sve kak pise - ima itekak smisla.
  • E46
    1.6k
    Cigani nemaju veci proracun od nas.
  • Jurki
    18.5k
    samo kaj cigani imaju drukciju strukturu prihoda. Imaju Ruse i drzavu koji budu bez obzira na sve uskocili sa friskim eurima. Racunaj minimalno pol proracuna da imaju fiksnih prihoda svake godine. Isto tak oni ako sjebu sezonu.. Vucic bu ubrizgal pare poreskih obveznika.
    Mi smo jako daleko do tog fiksnog iznosa.
    Isprike na offtopicu.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ja Cordobu ne bi prodao, mislim da mu se treba dati sezona u kontinuitetu i da ćemo tek onda moći suditi o tome kakav je.
  • NitkoBitan
    29.1k
    A tko je uopce pricao o prodaji Cordobe? Nigdje se do sada nije spomenula prodaja. Navodno je Gorica zainteresirana za posudbu i preuzeli bi oko pola place. Tamo bi imao mjesto u prvih 11 i igrao bi vise kontraskog nogometa sto bi mu odgovaralo. Mozda bi i otkinuo koji bod Rijeci/Hajduku...
  • Paggini
    59.6k
    Mozda bi i otkinuo koji bod Rijeci/Hajduku...NitkoBitan

Kakve smo sreće, otkinuo bi jedino nama
  • Jurki
    18.5k
    meni bi cak Varazdin bil bolja opcija ak bi se islo na posudbu Cordobe.
    Bolja momcad, u Vzu su i bolji tereni.
    Od svih nasih prvoligasa, po meni najbolja destinacija.
    A i nebi se bunil da ona tovarska kolonija ode u drugu ligu.

Kakve smo sreće, otkinuo bi jedino namaPaggini

Evo coprnjaka :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.