• Maxova dijagonala
    2.5k
    Škoti nam neće lako pustit igrača zbog 2 utakmice u lp.
    Živi bili pa vidjeli...ajmo se natezat sa njima do kraja prijelaznog roka pa nek nam opet RPG krpa lijevog beka.
    K...c bi mi zadržali Roga da nemamo još 2 tekme u lp.
  • E46
    952
    Ja još nisam zaboravio na Gideona Mensaha ;)
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Maricu, iskeširaj to za Jurisica, ne treba ti ni IO. Najbolji u HNL bez upitnika, a i silno motiviran da dode kod nas, gorit ce i nebo i zemlja ako dode :fire:
  • Dudu9
    1.3k
    Mislim da nema smisla rasprava oko otkupa Ivanušeca jer ionako teško da bi dinamo platio barem 5 milijuna za njega na ljeto
  • ElDorado
    1.2k
    Ja samo znam da je fakat dosta krpanja i da mora doci neki lijevi bek tko god to bio. Po starom pravilu pusti igraca da igra svoju poziciju. Ok za neke Jurisic je za neke nije ali slozicemo se da je najdostupniji i najbolji lijevi bek HNLa. Moze i on!!!
  • NitkoBitan
    21.4k
    Jurišić je možda trenutno i bolja opcija od Taylora.
    Poznaje ligu,protivnike,zna za svaku grbu na livadi u Gorici i Šibeniku.
    Maxova dijagonala

Poznavanje livada u Gorici i Sibeniku > Igranje u Celticu te iskustvo Lige prvaka
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Ne treba ni taj Celtic gurat kao da je ne znam ni ja sta. Puno je skarta uspjelo u Skotskoj, liga se temelji na trci, snazi, ponavljanju. Lako se upecat na brojke, a lik moze bit i Lecjaks i Moubandje..
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    imali smo nedavno jednog sa igranjem u Shaktaru i sa 2 asistencije protiv Reala.
    Svakako mislim da su i Taylor i Jurišić top pojačanja za Dinamo,neću se bunit tko god da dođe.
  • Crni86
    7k
    Barisic je bio jedno vrijeme tamo najbolji lijevi bek lige. Igral finale el s rangersom, a mislim da 98% ovog foruma ga ne zeli vidjet ni blizu dinama.

Ne znaci da je taylor los. I moubandje je dolazio s dobrim referencama pa znamo kako je to zavrsilo. U ovoj situaciji ja bi rade taylora nego jurisica, jer jurisic tek treba doc na taylorvu razinu, a pitanje je da li mi imamo vremena za to. Ugl s obojicom bih bio zadovoljan
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Od svih igrača jedino je Ivanušec otišao sa suzama u ocima, i jedino za Ivanušeca postoji priča kako je forsirao transfer, a evo sad on odlucuje i o detaljima u ugovoru.
  • ElDorado
    1.2k
    moubandjea je ubio Bjeluca jer mu nisu htjelu dovest Ćivića
  • Orc123
    9.7k
    dobeo si rekao...bio je...Barisic ima 32g,....odavno je u strmoglavom padu.....nikad nije povezivan s nama kad je bio u repci i u svome primeu..ali uz njega se vezu i drugi problemi koje vuce za sobom..
    Taylor je dokazan igrac i u najboljim godinama za beka i tu se raspravlja vjerojatno o minimalnoj odsteti jer je 6mj ugovor....
    Necw se sigueno dati 2,5mil eura ko sto bintrebalo za Jurisica...
    Jurisic nema Europskog iskustva, igra u klubu koji nema nikakav rezultatski imperativ, nema pritiska, nema nista, slabiji je u obrani......
    Treba nam bek u naponu snage, koji igra u velikom klubu ili u jakoj ligi i koji se može nositi pod pritiskom igranja u velikom klubu kao sto je Dinamo u kojem je rezultat jedino mjerilo....
    Mounbadje nije imao ni priblizno takvu biografiju kao Taylor i ne usporediv je s njim po nicem, nit blizu po vrijednosti koju sad ima Taylor....celtic je godinama konstanta u Europi.....
  • Blue Label
    22

Zašto bi Taylor došao kod nas?
  • Orc123
    9.7k
    jer bi ga platili i možemo si ga priustiti, jer nam treba bek, jer dolazi ko 1. Izbor, jer igramo Europu, jer smo u 30 najboljih klubova u Europi......ima toga jos....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions