• Kujtim Shalla
    3.6k
    Ako je Haller bio prva napadački opcija i odlučio se za Utrecht, šta onda . Ko bi mogao biti plan B? Da li je Matanović u igri?
  • Orc123
    9.7k
    Za Spiku je ovo zadnji voz da se nesto zaradi i da ne zavrsi ko Menalo....hoxha se isto moze utrziti minimalno za novac koji je i placen, ako ne i vise....ja bi ih prodao obojicu....
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Špikić je 5 puta bolji igrač od Menala a i od Arbera je za klasu jači.
  • rioda
    6k
    Posudba Pongračića bi nam koristila više nego posudbe Ivanušeca i Hallera zajedno.Daliban

Kako ti se Pongračić uklapa, a Galešić ne, ako ističeš brzinu igrača kao važan faktor?
  • Orc123
    9.7k
    Nakon 4 godine vrijeme je za rastanak...napredovao nije ni malo, ne donosi golove, ne donosi asistencije...ako nije napredovao do sad, vise ni nece.....prodat ga dok ima ikakvu vrijednost.....Hoxha je reprezentativac i to mu drzi cijenu....isto ga prodat.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Pongračić je klasa iznad Galešića koji bi u hnlu manjak brzine kompezirao sa iskustvom i kvalitetom.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    on bi se minute borio i u Dugopolju
  • Orc123
    9.7k
    Pongracic je placen prije pola godine 15mil eura, ugovor od 2,5mil godisnje.... eto Fiorentina ce ga se odreci jer ne racunaju na njega i placat ce ga do kraja sezone za nas....nisu ludi da tako paušalno ocjenjuju igraca.....
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ma da,bolji su divljak Cordoba i naš Benrahou sa brojem 21 na leđima.
  • ElDorado
    1.2k
    Ja ne znam od kud ta fascinacija Pongračićem. Lik je spor ko magla, u repki kiksao visekratno i sumnjam da ce ga masni vise zvati. U 7-8 godina karijere odigrao tek oko 100 tekmi.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Cordoba je pokazao više u 100 minuta nego Špikić za 4 godine. Budi malo realan. On jedini igra i njega se trpi 4 godine bez ikakvog napredak ,baš kako je @Orc123napisao ,a svi ostali se nazivaju promašajima nakon nekoliko utakmica . Reći da je za klasu bolji od Hoxhe isto je glupost. imao je hohxa jako dobrih utakmica. Ali nije ni on kvaliteta za Dinamo.
  • Nino Bule
    15.1k
    Hoxha je trapav i smotan pa ljudima ne izgleda dobro, realno sasvim korektan igrac ali za kontraske ekipe gdje treba imat prostora ispred sebe i u takvoj ekipi je po meni puno iskoristiviji od spikica u bilo kakvoj, s obzirom da nama u hnlu gori pod nogama a on tu ne dolazi do izrazaja nece ni ovu polusezonu dobit neku priliku, a u europi nece igrat pored pjace i ivanuseca ako ga se dovede, ako postoje korektne ponude najbolje ga je prodat.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ja sumnjam da će Cordoba ikad imat brojeve u HNL kao Špika u sezoni 22/23(7g+4a) i da će zabijat važne golove kao ovaj Sparti i Slovanu.
    Jednostavno mi se ne sviđa...divlji igrač.
    Mali Šotiček bi nam bolje sjeo
  • Orc123
    9.7k
    Ljudi nisu realni.....spika ima fizikalije, ima trku, ima dosta dobru tehniku, defanzivu ali....nogometna inteligencija mu je kriminalna i u svakoj situaciji napravi pogresan potez...
    4 faking godine je tu, a zabio je u 4 godine 15 golova i 7-8 asista a nije da nije igrao ili da je bio ozljeđen!
    Cca 4 gola i 2 asista po sezoni!? Za krilo? Strasno...

Tolko zabio i asistirao Soudani u jednoj sezoni!
    O cem pricamo? Dovoljno je 4 godine da vidis da ro nema ni napred ni nazad...za Dinamo je to pre pre slabo! Dolaze novi igraci i treba im dati povjerenje barem na pola toliko kao sto je dobio Spikic, a takve se vec naziva pogrdnim imenima i proziva promasajima i onda pogledas Spikinu statistiku i mislis si tko je tu lud vise?
  • Zg123
    780
    plus, uzasan je. Lik se nije mogao nametnuti u niti jednom ozbiljnom klubu osim u raspalom Lecceu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions