• tigric
    751
    Haller u Utrecht.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ako je vjerovati i njihovim vjestima nemamo pravo otkupa. Vjerovatno za nepopularno mišljenje ,ali svakome je poznato moje mišljenje u vezi sa ivanusecon. Jesmo minus sedam ,ali sad ga još više ne želim u Dinamu. I onako smo ga čekali da proigrao duže nego špiku. A nakon dobre jedne sezone a i to je navučeni onaj njegov Naletić ili kako već ga je naložio i isforsirali su odlazak iz dinama. Pa makar sad oživljava karijeru negdje drugdje. Imamo krila i nisu nam prioritet. Bolji jeste od ostalih ali ni on ne igra već pola godine. Hvala ali ne hvala . Bit ćemo mi prvaci i bez njega . Znači dobri smo mu kad njemu treba pomoći ,opet egoizam. Ako već treba krilo ,onda tražiti nekog drugog ,koji nas nije zadužio
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Nije jedini cilj osvojiti naslov, cilj je početi graditi momčad za iduću sezonutp1997

Cilj je osvojiti naslov,a sigurno neces sad u zimskom roki izgraditi citavu momcad za sljedecu sezonu.
  • Droljo
    18.7k
    Jel svi zaboravljaju da nismo imena znali do liječničkog praktički a ovi šta su se spominjali imali su dolaznost 10% jebiga..
  • Nogo
    8.4k

Nije još službeno ali postoji velika mogućnost da će Haller postati igrač Utrechta.
    Finiširaju se zadnji detalji i dogovori.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Od Hoxhe ne može biti gori,tp1997

Ajmo dati malo, barem mimimalno respekta Hoxhi. Da, može biti gori. Hoxha je reprezentativac Albanije i pravio je djecu našim reprezentativcima na Europskom prvenstvu. Igrač koji je otpisan iz turskog kluba koji se bori za ostanak definitivno može biti gori od Hoxhe.
  • ElDorado
    4.8k
    kad je skužio kak je spljuvan na Zoni odustao
  • marcio amoroso
    43.5k
    Inače na Ivanušecov zahtjev je posudba bez prava otkupa.Keyser Soze

Ja mislim da mi tu svi navijamo za Dinamo i da je često pametnije šutjeti nego iznositi sve što znamo. Ovim upisom samo širiš negativu prema Ivanušecu i ništa više.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Još jedan plus...
    Amo se sad okrenut napadaču koji će bit dugoročan projekt i neće imat "problema sa mišićima".
    Meni se sviđa onaj Čileanac kojeg je kolega Omake predložio na scout službi,ne znam koliko je on realan? Cijena i trajanje ugovora?
  • tigric
    751
    Ma gluposti, neka ljudi pišu ako imaju pouzdane informacije.
  • Omake
    10.5k
    ako misliš na Tapiu, on je slobodan igrač. Teško je znati gdje će, bilo je svakakvih vijesti. Od prosječnih klubova u Brazilu do River Platea.
  • Praskaton
    4.4k
    Oršić je u treningu dulje vrijeme. Ima godinu i pol da se ozlijedio. To što ne igra ne znači da nije u ritmu treninga i da ga se ne može vratiti u formu. Od Hoxhe ne može biti gori, a svakako nije izgubio ni osjećaj za realizaciju, ni šut izvana. S druge strane, Ivanušec se isto lomio, isto nije u formi, samo što je razlika da bi došao nama taman da ga vratimo u formu pa opet doviđenja.tp1997

Sry al mislim da si totalno u krivu kao i dio forumaša kojima bi se razbila iluzija nakon 2 utakmice da je Orša onaj stari.Nije nam bila dovoljna lekcija sa Bjelicom očito.

Sve da i odigra nekim čudom dobro što cemo iduće sezone sa igračem od 33 godine i pretrpljenom teškom ozljedom.
    Ovako uzmemo Ivanušeca na posudbu nek pomogne u misiji titule Hnl-a (a mislim da cemo se svi složit da bi bio bar kvalitetom kao Pjaca) i imamo vremena do ljeta tražit potentno lijevo krilo.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ma gluposti, neka ljudi pišu ako imaju pouzdane informacije.tigric

Tebi je očigledno bitnije da nešto saznaš nego to što tom informacijom štetiš direktno klubu. I nisi jedini. Bravo za tu ekipu.
  • sport
    4.9k
    pouzdana informacija je kad se klub oglasi ovako su sve nagađanja ili dezinformacije
  • tigric
    751
    Ma da baš štetimo klubu, jer će naše mišljenje o nekom igraču i što on radi sa svojom karijerom utjecat na broj bodova na kraju. ne govorim o dezinformacijama, već o pouzdanim info. Npr. provjereni insideri ili kad Sanjin pošalje poruku u novinarsku grupu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.