• Praskaton
    3.1k
    Oršić je u treningu dulje vrijeme. Ima godinu i pol da se ozlijedio. To što ne igra ne znači da nije u ritmu treninga i da ga se ne može vratiti u formu. Od Hoxhe ne može biti gori, a svakako nije izgubio ni osjećaj za realizaciju, ni šut izvana. S druge strane, Ivanušec se isto lomio, isto nije u formi, samo što je razlika da bi došao nama taman da ga vratimo u formu pa opet doviđenja.tp1997

Sry al mislim da si totalno u krivu kao i dio forumaša kojima bi se razbila iluzija nakon 2 utakmice da je Orša onaj stari.Nije nam bila dovoljna lekcija sa Bjelicom očito.

Sve da i odigra nekim čudom dobro što cemo iduće sezone sa igračem od 33 godine i pretrpljenom teškom ozljedom.
    Ovako uzmemo Ivanušeca na posudbu nek pomogne u misiji titule Hnl-a (a mislim da cemo se svi složit da bi bio bar kvalitetom kao Pjaca) i imamo vremena do ljeta tražit potentno lijevo krilo.
  • marcio amoroso
    39k
    Ma gluposti, neka ljudi pišu ako imaju pouzdane informacije.tigric

Tebi je očigledno bitnije da nešto saznaš nego to što tom informacijom štetiš direktno klubu. I nisi jedini. Bravo za tu ekipu.
  • sport
    4k
    pouzdana informacija je kad se klub oglasi ovako su sve nagađanja ili dezinformacije
  • tigric
    510
    Ma da baš štetimo klubu, jer će naše mišljenje o nekom igraču i što on radi sa svojom karijerom utjecat na broj bodova na kraju. ne govorim o dezinformacijama, već o pouzdanim info. Npr. provjereni insideri ili kad Sanjin pošalje poruku u novinarsku grupu
  • Haza
    7.8k
    Djeluje mi nerealno da bi Ivanušec tražio da ne postoji mogućnost otkupa, posebice jer o tome odlučuje klub, a ne igrač. Igrač na kraju dana i da postoji mogućnost otkupa uvijek može odbiti transfer. Bez uvrede, ali mislim da to nije istinita informacija.
    Ivanušec i Oršić su različiti profili igrača, Ivanušec nam je puno bolja opcija za razbijanje bunkera, i ne bi imao dvojbu niti jedne sekunde kad bi birao između današnjeg Oršića i Ivanušeca.
    Oršić sigurno kod nas ne bi imao ozbiljnu minutažu, u lošijoj je formi od Pjace, a i van ritma je, nije igrao ozbiljan nogomet od odlaska iz Dinama.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Amo malo realnosti,Luka Ivanušec je igrač kojem je tek 26 godina i logično je da se ne želi vezat za hnl u najboljim igračkim godinama.
    Sigurno ima ambiciju igrat u nekom mid table klubu u ligama petice i to je sasvim normalno.
    Nek on nama donese tu titulu a za dalje ćemo vidjet...tko zna,možda odluči ostat ako uđemo direktno u LP,dovedemo par kapitalaca i on klikne sa Fabiom.
    Dečko sigurno voli Dinamo,priče o lažnim suzama su glupost...danas svak gleda sebe i logično je da je inzistirao na odlasku jer je nizozemska liga odličan međukorak za neki Lazio,Napoli i ugovor od 2 milijuna godišnje.
  • Yovitssa
    827
    Ne znam zašto se diže buka oko Ivanušecovog inzistiranja da nema klauzule o otkupu (ako uopće ima istine u tome)? Nama Ivanušec treba jer smo na -7. Mi njemu trebamo da revitalizira karijeru. As simple as that.
    Na kraju krajeva i da mu ugradimo klauzulu, na koji bi iznos mogla biti, a da bi zadovoljila Feyenoord, a da nama ne bi bila previsoka..? Tu bi se opet lomila koplja oko milijun stvari.
    Mišljenja sam da nam je potreban igrač njegovih kvaliteta i da se iz svega ovoga radi prevelik negativan hype...
  • sport
    4k
    Evo Haza ti je odgovorio,klub igrača diktira uvjete posudbe,igrač može samo odlučiti pristaje li ili ne ići u taj klub
  • jedan u nizu
    10.8k
    Nama Ivanušec treba jer smo na -7. Mi njemu trebamo da revitalizira karijeru. As simple as that.Yovitssa

Kao sto je netko rekao. Koliko nama u ovako teskoj situaciji moze pomoci igrac koji igra tako malo i u losoj je formi?

Kada su ljudi protiv Oršića u dinamu, najvise su zbog toga jer nije u formi.
    Zašto bi Ivanušec bio bolja opcija?
    Nije se Oršić jucer oporavio od ozljede.

Mi nemamo vremena cekati ni jednog ni drugog da udu u formu. Nama treba netko instant.

Po meni su i Orša i Ivanušec dobri za popunu i rotaciju, ako upali super, ako ne nikome nista. Ali nebi zbog njih propustao priliku da dovedemo ozbiljno pojacanje.
    Uz to, stav i karatker Orse i Ivanuseca su totalno razliciti, sto se i vidi po ovim informacijama
  • Jaki991
    242
    ako kod Ivanuseca nemamo mogucnost otkupa hocemo li ga bar imati kod Olma ??!
  • E46
    1.1k
    Nevjerojatno je da smo opet dosli do toga da nam ni Ivanusec nije pojacanje.
  • Pavinho
    199
    s cim se ti drobis
  • Jaki991
    242
    sa sarkazmom legendo
  • jedan u nizu
    10.8k
    Nevjerojatno je da smo opet dosli do toga da nam ni Ivanusec nije pojacanje.E46

Ivanušec u formi u kojoj je otišao iz Dinama je apsolutno pojačanje.
    Ivanušec danas ne mora nužno biti. Može biti, a može i biti samo uteg na budzetu.

Pogledaj Ademija, prije odlaska je bio jos uvijek top igrac.
    Vratio se nakon pola godine, samo je uteg svima.

Naravno da je nemjerljivo biti u Kini pola godine ili u jednom Feyenordu ali Ivanušec nema minute, a pitanje da li je psihicki spreman za biti onaj stari.
    Meni ne djeluje kao igrac koji je jak u psiholoskom djelu gdje godina dana neigranja nece utjecati na njegovu izvedbu
  • Yovitssa
    827

Mislim da Ivanušecu ne treba puno vremena da uđe u formu. Iza njega nije ozljeda poput Oršine, jednostavno je izgubio mjesto u momčadi i igrao je manje. Kao što je E46 spomenuo, ne mogu vjerovati da smo došli do toga da nam Ivanušec ne bi bio pojačanje. Ne znam koga bi onda uopće trebali dovoditi, a da bude realan i da pristane doći u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions