• Paggini
    31.9k
    Ivanušecov zahtjevKeyser Soze

Hahahhaha, ne znam jel ovo istina, ali u kombinaciji sa forsiranjem i cmoljenjem za odlaskom iz Dinama - jako je smiješno.

Svejedno neka dođe, na -7 smo brat bratu
  • ElDorado
    1.2k
    Dosta ponižavajuće. Izvor?
  • Hectorharatti
    234
    mic po mic mi je antipatičnij i iritantnij
  • Keyser Soze
    11.5k
    Mene to ne smeta, neka bude igrač odluke koji će nam donijeti titulu, a onda idi kud god hoćeš, win-win situacija u tom slučaju.
  • Jurki
    14.1k
    Inače na Ivanušecov zahtjev je posudba bez prava otkupa.Keyser Soze

Znaci lik isforsira transfer u Feyenoord, patnicki place pred Sjeverom na odlasku ko da ga se puskom tjera u Nizozemsku, propadne ko žeton, dođe sim na posudbu i trazi posudbu bez prava otkupa.

To je veliki Dinamovac od malih nogu. E moj Luka.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Meni je to ok, barem smo nacisto da nema ambicije ostajat. Ocigledno nam nedostaje kvalitete, nek nas pogura do titule, a onda smo barem proracun osigurali za iducu sezonu.
    Mozda i Cannavaro nade kakvog asa i u 6 mjeseci ga nagovori na ljetni transfer. Poklapaju nam se kratkorocni ciljevi sa reprezentativcem Hrvatske i to je ok.
  • jedan u nizu
    10.5k
    Vidi se da mu je onda zelja jedino da ozivi svoju karijeru da moze na ljeto traziti vece minute ili veci klub.
    Ako ostane na ovoj mizeriji od minuta u Nizozemskoj, sljedeca stanica mu je Karlsruhe
  • Hectorharatti
    234
    teško takav misao te može doovest u situaciju da budeš heroj na brzinu. Da Bog da me demantira.
  • Praskaton
    3k
    A ono nije da je jedini koji tako nekako razmislja,nego nisu imali šansu pokazat.

Ako prodajemo Hoxhu a njega imamo priliku potpisat uzeo bi ga nek donese titulu i ide ako misli da može bolje.
  • ElDorado
    1.2k
    Ne znam ekipa zašto ste uvjereni da bi nam lik koji je u banani u tih 6 mjeseci donio nešto jako važno? A tu imamo Pjacu?!
  • tp1997
    757
    Radije bih dovodio Oršića koji se još može vratiti u formu nego Ivanušeca na polusezonu. Isti stav sam imao i o Brekalu.

Nije jedini cilj osvojiti naslov, cilj je početi graditi momčad za iduću sezonu.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Vidi se da mu je onda zelja jedino da ozivi svoju karijeru da moze na ljeto traziti vece minute ili veci klub.jedan u nizu

A kako bi to postigao mora šamarat HNL, fine by me :smile:
  • NitkoBitan
    21.4k
    A tu imamo Pjacu?!ElDorado

Pjaca protiv Varazdina nije mogao pretrcat njihovog beka, a krilo je... tuzno.
  • sport
    3.9k
    Predlažem jebenog Dalibana za SD jer po njemu sve što se dovede ili ne dovede je epski debakl.
  • Praskaton
    3k
    Nije jedini cilj osvojiti naslov, cilj je početi graditi momčad za iduću sezonu.tp1997

A polomljeni Oršić je idealan za graditi momčad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions