• veselko tenžera
    3k
    Ako je istina za ovu trojicu onda se radi o istinskim Dinamovcima koji su se zbog Dinama spremni odreći poziva u reprezentaciju :smile:
  • Droljo
    10.4k
    Ok najozbiljnije zašto Franjić ne bi bio šestica za nas? Zašto drvlje i kamenje po dečku od 24 godine? Neke stvari mu se nisu poklopile.
    Koliko je bilo takvih? Eto npr Jakić koji je bio gotovo otpisan
    ElDorado

Jbte nema veznog (6 ili 8) koji je prošao kroz dinamo a da nemre beka igrat. :blush:
  • hardek
    3.6k
    Poanta prodaje nije racionalizacija i šparanje nego da novog trenera ne staviš u situaciju da ode na pripreme sa 35 igrača.

Perić, Hoxha, Boćkaj, Špikić, jedan od Risto/Moha. Eto 5 igrača za koje da ih prodaš nisi apsolutno ništa izgubio.
  • Jurki
    14.1k
    Jbte nema veznog (6 ili 8) koji je prošao kroz dinamo a da nemre beka igrat. :blush:Droljo

Ovo da nije zalosno, bilo bi urnebesno smijesno.
    Mi smo valjda jedini klub na tom svijetu koji nije uspel 7 godina pokrpati tu poziciju. Od Leovca sve lose akvizicije i krpanje.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    dobar je Špika kao rotacijski.
    Imao je on svojih trenutaka ove sezone...zakuhao gol za pobjedu u Osijeku,gol protiv Slovana,odličan protiv Celtica,gol protiv Gorice i Šibenika.
    Ja bi ga ostavio u kadru
  • E46
    951
    Kao sto ti i ime kaze izmedu ostalog :D.. Ja ipak preferiram da njega prodamo prvom prilikom jer smatram da nije kvaliteta za Dinamo.
  • badjibadara
    4.3k
    "Isnt their left back class? I thought he was good against us. I dont see this being true. He is gonna move away from Celtic but idk why Zagreb would want him."Sibirski plavac

Jos da nije primarno desni bek, i nadam se starter pod Cannavarom...

Sto se Franjica tice, mlad igrac na deficitarnoj poziciji, izdanak nase skole, dosta iskustva u nogama, mozda i ponesto gorcine, jos ce vise cijeniti ono sto ima doma. Bedem pred obrambenim zidom, moze pokupiti dosta onih nicijih lopti, takav igrac nam samo ogroman plus moze biti.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    2 zanimljiva komentara :rofl: : "The stadium they play in is a shit heap. Depresses me just watching it on the telly."Sibirski plavac

"Zagreb's isn't great either" odmah ispod toga... Vidi se da su Englezi! :kiss:
  • E46
    951
    Dvije varijante formacija po meni jedna dok se ne oporavi Sucic druga kad smo kompletni, uz sve dolaske
  • Izet Hajrović
    3k
    stekao sam dojam da je on njihov KTC, vojnik kluba (moram upotrijebiti taj pojam). Postoji manjina koja ga kritizira i ne podnosi, ali većina smatra da je zahvalan igrač. Postoji doza skepse jer nije brz kako kažu, a kažu i da mu defanziva nije jača strana tako da mi je malo splasnula euforija. Opet, s druge strane, 3 sezone je prva opcija Celtica na lijevom beku u sezonama u kojima je Celtic izdominirao njihovu ligu. Valjda onda nešto vrijedi. Vidio sam da se i Leeds United interesira za njega u slučaju da ne produže Juniora Firpa. Samo se nadam da nije opcija da ga čekamo do isteka ugovora jer nam pravi lijevi bek treba sada.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ako dovedemo sve igrače za koje se govori da je sigurno/skoro sigurno/vjerojatno da ce doc i izbacimo Hoxhu kao transfer out, imamo vrijednost momčadi od 99 miliona eura (tu je uključen i Selahi), prema čemu bi imali DUPLO vrijedniju momčad od Hajduka koji je druga najvrijednija momčad u HNL-u trenutno prema transfermarketu.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Inače na Ivanušecov zahtjev je posudba bez prava otkupa.
  • austrijanac
    4.8k

Zato kaj je zadužio Dinamo garant.
  • striko
    1.8k
    Neka odluči par derbija pa može i na 3 mjeseca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions