• marcio amoroso
    38.7k
    Inače na Ivanušecov zahtjev je posudba bez prava otkupa.Keyser Soze

Ja mislim da mi tu svi navijamo za Dinamo i da je često pametnije šutjeti nego iznositi sve što znamo. Ovim upisom samo širiš negativu prema Ivanušecu i ništa više.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Još jedan plus...
    Amo se sad okrenut napadaču koji će bit dugoročan projekt i neće imat "problema sa mišićima".
    Meni se sviđa onaj Čileanac kojeg je kolega Omake predložio na scout službi,ne znam koliko je on realan? Cijena i trajanje ugovora?
  • tigric
    466
    Ma gluposti, neka ljudi pišu ako imaju pouzdane informacije.
  • Omake
    4.6k
    ako misliš na Tapiu, on je slobodan igrač. Teško je znati gdje će, bilo je svakakvih vijesti. Od prosječnih klubova u Brazilu do River Platea.
  • Praskaton
    3k
    Oršić je u treningu dulje vrijeme. Ima godinu i pol da se ozlijedio. To što ne igra ne znači da nije u ritmu treninga i da ga se ne može vratiti u formu. Od Hoxhe ne može biti gori, a svakako nije izgubio ni osjećaj za realizaciju, ni šut izvana. S druge strane, Ivanušec se isto lomio, isto nije u formi, samo što je razlika da bi došao nama taman da ga vratimo u formu pa opet doviđenja.tp1997

Sry al mislim da si totalno u krivu kao i dio forumaša kojima bi se razbila iluzija nakon 2 utakmice da je Orša onaj stari.Nije nam bila dovoljna lekcija sa Bjelicom očito.

Sve da i odigra nekim čudom dobro što cemo iduće sezone sa igračem od 33 godine i pretrpljenom teškom ozljedom.
    Ovako uzmemo Ivanušeca na posudbu nek pomogne u misiji titule Hnl-a (a mislim da cemo se svi složit da bi bio bar kvalitetom kao Pjaca) i imamo vremena do ljeta tražit potentno lijevo krilo.
  • marcio amoroso
    38.7k
    Ma gluposti, neka ljudi pišu ako imaju pouzdane informacije.tigric

Tebi je očigledno bitnije da nešto saznaš nego to što tom informacijom štetiš direktno klubu. I nisi jedini. Bravo za tu ekipu.
  • sport
    3.9k
    pouzdana informacija je kad se klub oglasi ovako su sve nagađanja ili dezinformacije
  • tigric
    466
    Ma da baš štetimo klubu, jer će naše mišljenje o nekom igraču i što on radi sa svojom karijerom utjecat na broj bodova na kraju. ne govorim o dezinformacijama, već o pouzdanim info. Npr. provjereni insideri ili kad Sanjin pošalje poruku u novinarsku grupu
  • Haza
    7.3k
    Djeluje mi nerealno da bi Ivanušec tražio da ne postoji mogućnost otkupa, posebice jer o tome odlučuje klub, a ne igrač. Igrač na kraju dana i da postoji mogućnost otkupa uvijek može odbiti transfer. Bez uvrede, ali mislim da to nije istinita informacija.
    Ivanušec i Oršić su različiti profili igrača, Ivanušec nam je puno bolja opcija za razbijanje bunkera, i ne bi imao dvojbu niti jedne sekunde kad bi birao između današnjeg Oršića i Ivanušeca.
    Oršić sigurno kod nas ne bi imao ozbiljnu minutažu, u lošijoj je formi od Pjace, a i van ritma je, nije igrao ozbiljan nogomet od odlaska iz Dinama.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Amo malo realnosti,Luka Ivanušec je igrač kojem je tek 26 godina i logično je da se ne želi vezat za hnl u najboljim igračkim godinama.
    Sigurno ima ambiciju igrat u nekom mid table klubu u ligama petice i to je sasvim normalno.
    Nek on nama donese tu titulu a za dalje ćemo vidjet...tko zna,možda odluči ostat ako uđemo direktno u LP,dovedemo par kapitalaca i on klikne sa Fabiom.
    Dečko sigurno voli Dinamo,priče o lažnim suzama su glupost...danas svak gleda sebe i logično je da je inzistirao na odlasku jer je nizozemska liga odličan međukorak za neki Lazio,Napoli i ugovor od 2 milijuna godišnje.
  • Yovitssa
    800
    Ne znam zašto se diže buka oko Ivanušecovog inzistiranja da nema klauzule o otkupu (ako uopće ima istine u tome)? Nama Ivanušec treba jer smo na -7. Mi njemu trebamo da revitalizira karijeru. As simple as that.
    Na kraju krajeva i da mu ugradimo klauzulu, na koji bi iznos mogla biti, a da bi zadovoljila Feyenoord, a da nama ne bi bila previsoka..? Tu bi se opet lomila koplja oko milijun stvari.
    Mišljenja sam da nam je potreban igrač njegovih kvaliteta i da se iz svega ovoga radi prevelik negativan hype...
  • sport
    3.9k
    Evo Haza ti je odgovorio,klub igrača diktira uvjete posudbe,igrač može samo odlučiti pristaje li ili ne ići u taj klub
  • jedan u nizu
    10.5k
    Nama Ivanušec treba jer smo na -7. Mi njemu trebamo da revitalizira karijeru. As simple as that.Yovitssa

Kao sto je netko rekao. Koliko nama u ovako teskoj situaciji moze pomoci igrac koji igra tako malo i u losoj je formi?

Kada su ljudi protiv Oršića u dinamu, najvise su zbog toga jer nije u formi.
    Zašto bi Ivanušec bio bolja opcija?
    Nije se Oršić jucer oporavio od ozljede.

Mi nemamo vremena cekati ni jednog ni drugog da udu u formu. Nama treba netko instant.

Po meni su i Orša i Ivanušec dobri za popunu i rotaciju, ako upali super, ako ne nikome nista. Ali nebi zbog njih propustao priliku da dovedemo ozbiljno pojacanje.
    Uz to, stav i karatker Orse i Ivanuseca su totalno razliciti, sto se i vidi po ovim informacijama
  • Jaki991
    203
    ako kod Ivanuseca nemamo mogucnost otkupa hocemo li ga bar imati kod Olma ??!
  • E46
    951
    Nevjerojatno je da smo opet dosli do toga da nam ni Ivanusec nije pojacanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions