• Pavinho
    136
    s cim se ti drobis
  • Jaki991
    203
    sa sarkazmom legendo
  • jedan u nizu
    10.5k
    Nevjerojatno je da smo opet dosli do toga da nam ni Ivanusec nije pojacanje.E46

Ivanušec u formi u kojoj je otišao iz Dinama je apsolutno pojačanje.
    Ivanušec danas ne mora nužno biti. Može biti, a može i biti samo uteg na budzetu.

Pogledaj Ademija, prije odlaska je bio jos uvijek top igrac.
    Vratio se nakon pola godine, samo je uteg svima.

Naravno da je nemjerljivo biti u Kini pola godine ili u jednom Feyenordu ali Ivanušec nema minute, a pitanje da li je psihicki spreman za biti onaj stari.
    Meni ne djeluje kao igrac koji je jak u psiholoskom djelu gdje godina dana neigranja nece utjecati na njegovu izvedbu
  • Yovitssa
    800

Mislim da Ivanušecu ne treba puno vremena da uđe u formu. Iza njega nije ozljeda poput Oršine, jednostavno je izgubio mjesto u momčadi i igrao je manje. Kao što je E46 spomenuo, ne mogu vjerovati da smo došli do toga da nam Ivanušec ne bi bio pojačanje. Ne znam koga bi onda uopće trebali dovoditi, a da bude realan i da pristane doći u Dinamo.
  • don
    9k
    Amo se sad okrenut napadaču koji će bit dugoročan projekt i neće imat "problema sa mišićima".Maxova dijagonala

nadam se da nećemo dovoditi nikakve projekte za budućnost ovu zimu. Već isključivo dokazane igrače.
  • rakurs
    535
    S potencijalnim dolaskom Ivanušeca ne samo da dobivamo odličnog igrača nego vjerujem da će i ostatak momčadi biti bolji. Prvenstveno tu mislim na Baturinu i Petkovića (ako bude zdrav).

Ako se ne varam, Baturina i(li) Ivanušec su spomenuli u nekom intervjuu koliko se dobro razumiju na terenu i da njihovo mijenjanje pozicija dosta buni protivnike.

Vidi se na Baturini ponekad da se jako teško razumije s ostatkom momčadi tako da sam uvjeren da će na proljeće i on izgledati bolje.
  • Zg123
    777
    Ademi je prije odlaska u Kinu vec poceo padati u formi i usporedjivati njega i Ivanuseca koji je otisao u najboljoj formi veze s vezom nema
  • Crni86
    7k
    Ivanusec je sezonu kada je otisao sam vukao ekipu i rjesavao utakmice. Neka bude na 70/80% te forme i bit ce nam jako jako veliko pojacanje.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Ovim upisom samo širiš negativu prema Ivanušecu i ništa više.marcio amoroso

To mi nije bila namjera.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    ove usporedbe stvarno nemaju veze s vezom
  • badjibadara
    4.3k
    Ivanusecova iskoristivost na vise pozicija, sitni vez, nepredvidivost, cine ga idealnim za razbijanje HNL bunkera. Fizicki je vjerojatno mocniji nego kada je odlazio, i stvarno ne razumijem o cemu raspravljamo u ovakvoj situaciji. Recimo da je korist uzajamna, a raznovrsnost napadackih opcija za prste polizat.
  • jedan u nizu
    10.5k
    A gledajte, i napisao sam da nije mjerljivo, samo sam naveo primjer.

Nema bas puno igraca koji su se vratili u maticni klub kako bi ozivjeli karijeru i u tome uspjeli.
    Po mom mišljenju Ivanušec psihički nije igrač na kojeg godinu i pol ne igranja ne utječe. I sam je pričao koliko ga je situacija sa repkom i pozivima sjebavala kroz karijeru i koliko je tonuo i da je imao profesionalnu pomoć.

Cinjenica je da mi prime Ivanušeca ne možemo vratiti nikako.

I to govori više o nama nego o njemu.
  • CastAway1986
    2.3k
    Ademi i kad je otišao i kad se vratio je bio praktički u veteranskim godinama , usporedba njega i Ivanušeca totalno promašena..
    Ivanušec bi nam bio pojačanje milijun posto sam siguran u to
  • Ivdzo11
    4.9k
    Theophile, Torrente i Bernauer su spremni, u nastavak sezone spremni ulaze Perić i Perković, kao veliko pojačanje stiže Galešić, a tu poziciju može pokriti i Franjić. Iako polivalenti igrač može biti i lijevi bek, kao i zadnji vezni.

Zagrepčani aktivno traže napadača, a čini se kako to ipak neće biti Sebastian Haller. Napadač Borussije Dortmund koji se nalazi na posudbi u španjolskom Leganesu ima i drugih opcija, aktivno razmišlja o povratku u Nizozemsku gdje je već igrao za Ajax i Utrecht. Baš je u Utrechtu ostavio najveći trag (98 utakmica, 51 gol) u svojoj karijeri, tamo ga žele vidjeti opet, pa Hallera srce "vuče kući".
  • Droljo
    10.4k
    Sutra očekujem prve potpise. Valjda neće zajebat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions