• Facke
    6.3k

Daj boze. Ja se nadam dobrom roku i da napadame svakoga protovnika :strong:
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Priča engleski i njemački. No, ovdje po tisućiti put na plodno tlo nailaze ovakvi debilizmi poput onih Mauro Perković ne igra, Špikić zarađuje milijarde itd.
  • CastAway1986
    3.5k
    Otkud izmišljotina da Jakirovic ne priča strane jezike , ovako na prvu priča barem dva..
    Nama su loši prijelazni rokovi krenuli još davno prije Jakirovica ..
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Bjelica je poliglot pa svejedno zaziva domaće igrače.
  • San Lorenzo
    19.9k

Koliko znam, rekao je da nešto natuca njemački jer je tamo igrao, a engleski u teoriji priča i Baka Slišković.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Sergej Jakirović tečno priča i razumije engleski i njemački jezik. Sto puta izgovorena laž postaje istina, part 1626262 što se Dinama tiče.

Uostalom, kolega Hajrović je sve rekao, Bjelica ih priča 6 pa želi “domaću svlačionicu”. Zna se kako se stvaraju kohezija i atmosfera i tko razumije što klub znači i kako prema njemu biti odgovoran.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Biće da mu je zato i propo posao u Arabiji..
  • Dinamovapriča
    520
    Svi smo bijesni i nestrpljivi oko zimskog prijelaznog roka, također čitamo svakake gluposti u medjima. Mislim da se debelo radi na pojačanjima, ali da ovog puta ne cure informacije, što je u mojim očima pohvalno. Što se manje piše u medijima, to je bolje...
  • Captain America
    20.4k
    Tu se infantilnim izjavama pokušava diskreditirati trenera s dvostrukom krunom, a rijetki prozivaju šegrta na mjestu SDa koji je htio dovesti Setienea za trenera koji ne zna ni engleski.

Dobro, možda mu je bilo bitno da partijaner Cordoba i wannabe Perić mogu s nekim pričati bez pomoći Theophilea.
  • Cif
    432
    malo si duboko bjelicu u a..su
  • Paggini
    59.4k
    rijetki prozivaju šegrta na mjestu SDaCaptain America

Ako se izuzme 99 posto navijača Dinama, gotovo nitko ga ne proziva!
  • Crusades
    17k
    I trener sa duplom krunom u Dinamu je rijetka pojava!
  • NitkoBitan
    29.1k
    Zna se kako se stvaraju kohezija i atmosfera i tko razumije što klub znači i kako prema njemu biti odgovoran.Tongo Doumbia

Treba se stvorit igra i rezultat pa sve ostalo dode i sa tim (kohezija i atmosfera sto kazes). Ima u svlacionici i sad narodnih zabavljaca pa atmosfera nije bajna.

"Domaci" senatori se skupljaju u nekoj prostoriji u kojoj je skoro svima zabranjen ulaz i tamo ogovaraju, kritiziraju strance, saplicu im nogu, medusobno si sapunjaju macora i koordinirano nastupaju prema treneru i u svrhu osobnog interesa...
  • rioda
    9.2k
    samo znam da ćemo svi bit zadovoljni prijelaznim rokom, od sutra pa nadalje.don

Ovakva informacija je i do mene došla već s više strana, nadam se da će tako i biti :cool:
  • vjeko1701
    16.6k
    Ako se izuzme 99 posto navijača Dinama, gotovo nitko ga ne proziva!Paggini
    :rofl:

Baš to. Gledajući ovaj forum, možda 2-3 forumaša pokazuju neko nepokolebljivo povjerenje. Svi ostali imaju svoje kritike na rad. Jedina je razlika u tonu izražavanja i opsjednutosti kritiziranjem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.