• Kujtim Shalla
    3.4k
    Evo ovako , pošto smatram da nemamo sd jer Marić me uvjerio da je klaun jednostavno,da nebi bio sd ni u Uljaniku a kamoli klubu veličine dinama, a uprava i prezidente sazivanju vanredne sastanke od 5 minuta i popuštaju se na sve i kažu da sd ima njihovu punu podršku od sad ga ignoriram . Imao je prilika podosta razuvjeriti me u suprotno. Iskreno bi dao desnu ruku da bi ga i @Omakei @marcio amorosoi @Krizybolje zamijenili. No to je moje subjektivno mišljenje. Nego da predjem na temu i na spominjanje našeg Franjića u kontekstu prelaska u Dinamo. Pa jeli moguće ta se nadju ljudi koji kažu da on nije pojačanje za nas. Bartol bi bio najveće pojačanje u klubu zadnjih 10 godina. Citiram pojačanje. Olmo je došao kao dijeti i niko od nas nije čuo za njega. Franjić je i bolji bek od ogivare. I bolji stoper od svih osim tea možda. A ruku dajem da je bolji od mišića kad igra šesticu. Ljudi moji daj bože da dodje .
  • Praskaton
    2.9k
    Lijevi bek po meni čak nije prioritet....jer imamo u najmanju ruku solidnog, a to je Pierre Gabrijel (iako on to samo nominalno nije). Ako doveden lijevoga beka, što ćemo s desnom stranom. Rile. Moha i mali Mikić plus Pierre Gabrijel. I ovako se Mikić ljuti.keppi

Bojim se da je sličnog razmisljanja i naš sportski sektor.
    Jer eto kako rijesit "problem" Ristovskog.Tako što potentno dobrog desnog beka forsiraš na lijevoj strani i buduću nadu iz svoje škole pustiš da ode.

I eto ga,ostao si na dva desna beka a rijesio problem lijevog i pri tome uštedio.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Samo se nadam da ovo nije istina oko cifre..5 milijuna eura je previše za HNL igrača
  • keppi
    234
    Ako netko zna... onda je to Miro, ali čisto ne mogu vjerovati da se možemo s Miškovićem dogovoriti. Mislim da će nas iskoristiti sa svrhom klasičnog dizanja cijene.
  • sebenico
    1.1k

Za tvoju informaciju, Rijeka je ove polusezone odigrala 1 (!) službenu tekmu manje od Dinama tako da te priče da igraju ovo ili ono nemaju smisla. Ljudi su prvi na ljestvici, primili su u 18 tekmi 17 golova manje od nas. Proračun kluba im je četvrtina ili čak petina našeg. Zasigurno je to uspjeh kao rezultat inteligentnog upravljanja klubom.

Btw. Što se tiče stopera u hnl-u, meni Morisson iz Šibenika izgleda kao najpotentniji. Na kraju će se dofurati Galešić, Rjeka pokupiti Morissona i još jača ući u nastavak prvenstva.
  • Omake
    4.2k
    Ako je M. B. najbolji lijevi bek druge brazilske lige Matheus Bahia za ravno milijun, može proći.
  • Jurki
    13.7k
    moras racunati potrosnju igraca. Dinamo je odigral 1 sluzbenu utakmicu vise od Rijeke to je tocno.
    Tocno je da imaju najbolju obranu lige i tocno je da su prvi na tablici.
    Ali isto tak treba uzeti u obzir da smo mi igrali cijelu jesen ritam srijeda-subota.
    Dam ruku u vatru da bi Rijeka takvim ritmom u konf ligi sa tim istim sastavom bila sedma u hnlu.
    Tada bi se pisalo o katastrofalnoj politici Miskovica i Raic-Sudara a ne o odlicnom upravljanju.
  • NitkoBitan
    21k
    Rijeka je ove polusezone odigrala 1 (!) službenu tekmu manje od Dinama tako da te priče da igraju ovo ili ono nemaju smisla.sebenico

Smijesan si. Dinamo igra protiv Monaca, Salzburga, Celtica... Protiv koga to Rijeka igra? Nekih amatera u kupu kojima bi najboljih 11 sa Zone pariralo.

Osim prvenstva realno nisu za sad imali ozbiljnijih obaveza. Kup je u fazi do sada bio lagan. Kada su se trebali pokazat u europskim kvalama nije ih bilo nigdje. Mucili su se i protiv rumunjskog drugoligasa.
  • ElDorado
    907
    Prasičko je u podcastu rekao da je razgovarao s Jakirom da su ljetos njegove želje bili: Fruk, Šotiček, Galešić i Pašalić. Boli me kua za Marića ali imalo sposoban SD bi to odradio. Barem polovično. Naravno ak Prasičko ne laže.
  • CastAway1986
    2.2k
    Marcelo Brozović ili Miki Badelj ?
    Smatram da je Galešić pojačanje za obranu Dinama a i vjerujem da nećemo toliko platiti .
  • Izet Hajrović
    2.7k
    sve skupa 15 mil. odštete. Ako su i bile želje, bile su nerealne.
  • Marquis Manners
    90

Ovo zaista više nema smisla, ne samo da je potpuno nepotreban, već koji je ovo puta da se piše o njemu, peti?
  • Captain America
    18.9k
    Prasičko je u podcastu rekao da je razgovarao s Jakirom da su ljetos njegove želje bili: Fruk, Šotiček, Galešić i Pašalić. Boli me kua za Marića ali imalo sposoban SD bi to odradio. Barem polovično. Naravno ak Prasičko ne laže.ElDorado

Tironi je u inkubatoru rekao da mu nijednu želju nije ispunio Marić. S previše strana cure takve informacije da bi bile laž.
  • Carrasco
    4.5k
    Ivanušec i Franjić su prodani za 7,5 milijuna eura, a obojica su bili dio europskog Dinama. Galešić je dio Rijeke koja je primila 5 komada od Olimpije i koja se mučila sa rumunjskim drugoligasem koji je trenutno 11. u prvenstvu...

Gadi mi se, gadi mi se, gadi mi se
  • NitkoBitan
    21k
    Wow, propustili smo dat za Soticeka, Fruka, Galesica i Pasalica 15-20 milijuna eura da i dalje budemo tu gdje jesmo. Suza suzu stize.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions