• Zadnji - fijaker
    4
    ako dofuramo lijevog beka Riletu se treba zahvaliti. Rpg mi je definitivno prva opcija za desnog beka uz rotaciju Moha i mladog Mikića.
  • Tradicija bunta
    6.8k
    Tironi je u inkubatoru rekao da mu nijednu želju nije ispunio Marić.Captain America

Ispunio mu je raketu Hoxhu i Brodica u Ujpest..
  • ElDorado
    907
    Dajte vise prestanite s tim da je Galesic s Rijekom od Olimpije primio 5 komada.
  • Jos-Optimus
    3.4k
    za divljenje Rijeci imaš Novi list, prestani smarati ovdje
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Malo smo shizofreni ovod kad je Maric u pitanju. Ne smije nam trener odradivat prijelazni rok je suukus vecine postova ovdje :up: Sportski treba imat viziju i naci nekoga tko ce tu viziju pretvorit u stvarnost. Jakir nije bio njegov izbor, Bjelica je.
    Nemojte bit licemjerni sad, SD nije tu da ispunjava muzicke treneru ako to nije realno. Svi znaju pricu oko Soticeka ne znam zasto se sad muti voda. Pasalic je imao cijenu koju Dinamo ne zeli platit i ova sezona pokazuje da je bio u pravu. Gdje bi Fruk trebao igrat? Nema minuta za Stojkovica, a trebao bi Fruk.
    Maricev grijeh je lijevi bek, napadac i zadnji vezni. Sasvim dovoljno za srat, nema potrebe izmisljat probleme.
  • Carrasco
    4.5k
    tako je, s tim treba prestat, a treba naglasavat koliko su nasi primili u HNL-u, dok su Ligi prvaka osvojili 8 bodova
  • ElDorado
    907
    jedan igrač ne čini momčad, a mene osobno zanima jedino Dinamo tak da mi je nerazumljiva tvoja opaska.
  • Captain America
    18.9k
    Brodica u UjpestTradicija bunta

Meni je bilo rečeno da mogu ostati, ali da sportski direktor želi dovesti trećeg napadača, mlađeg, bez obzira ostao ja ili ne. Onda bismo bili četvorica. Logično je da bi se mene vjerojatno gurnulo na četvrtu opciju, zato što bi taj neki mlađi došao. Ja sam si rekao - kad bih igrao koliko sam igrao prošle sezone, potpisao bih odmah! Ono je bilo super, meni i Kulenoviću. Dobro, Petković je bio nešto ozlijeđen, ali mijenjali smo se, igrali smo i jedan od nas dvojice s Petkom te smo sva trojica bili zadovoljni. I zabijali smo.

Ovako u današnjem intervjuu priča Brodić. Mariću je želja bio treći napadač. Najbizarnije od svega je da trećeg napadača nije nikada doveo.
  • Marquis Manners
    90
    Ponovo se piše o tome kako je Ivanušec skroz otpisan.
    Hoće li se ponovo ovdje zazivati isti i pisati bar desetak stranica?
    Badelj je zabio prvi gol u sezoni. Hoće li se osluškivati da li bi ga Geona mogal pustiti na 6mj posudbe?
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    på toliko je stručno sposoban da je mislio da je Mbuku napadač:lol: lik je katastrofa,a sportski sektor niti nemamo. Zajecom se šprdali kad je bio menager u Portsmouth,ima par bisera na netu i bivših igrača . Njegovih izvala još tad. A od toga imaaaaaaa jako dugo. Treba postavit i nekog u sportskom sektoru koji se kužim i u nogomet . Ne samo business
  • San Lorenzo
    18k
    M.B. :smile:Keyser Soze

Milan Bandić!
  • Cif
    190
    a nije primio?
  • Paggini
    30k
    Tironi je u inkubatoru rekao da mu nijednu želju nije ispunio Marić.Captain America

Hvala Mariću!

I onda kažu SD nam loš...
  • Brusa
    1.9k
    Fascinantna mi je ta opčinjenost igračima rijeke i bivšeg trenera (ako je istina taj popis želja) a i dosta forumaša ovdje: ono, idemo dofurati 4-5 igrača iz ekipe koju smo ostavili na 10 bodova razlike prošle sezone. Sigurno će to našu ekipu jako poboljšati.
    Ne znam, dopuštam da sam ja glup i ne kužim nogomet :meh:
  • Izet Hajrović
    2.7k
    Hvala Bogu da nisu bačeni novci na Jakirove želje i vjerojatno je istina da su to bile njegove želje jer dolazi iz više izvora. Nisam oduševljen niti Galešićem, ali na stranu sad to. Znači Jakiru nije ispunjena niti jedna želja, a Marić govori da je prijelazni rok odrađen u dogovoru s trenerom. Ne znaš tko je gori, je li Jakir sa svojim željama koje su em nekvalitetne em skupe em klasični modus operandi da ne znamo dalje od svojeg nosa, a s druge strane imaš Marića koji laže pokušavajući opravdati svoje greške i nesposobnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions