• Jurki
    13.7k
    Mi se vodimo onome, ako ti netko odmagli, kupi od njega par igrača i oslabi ga.Nogo

Na taj nacin je Bayern spusio titulu lani, kaj je kupoval razne poluigrace, a bome i mi 2017.
    Ako se za xy igraca istrese kesa, onda to mora biti pojacanje.. sve iz hnla su u pocetku prinove.
  • Mihaljević
    10.8k
    Prasičko je u podcastu rekao da je razgovarao s Jakirom da su ljetos njegove želje bili: Fruk, Šotiček, Galešić i Pašalić. Boli me kua za Marića ali imalo sposoban SD bi to odradio. Barem polovično.ElDorado

Jakir je najbolji trener koji hrvatski nogomet trenutno ima. Htio je te igrače jer je istina da najviše voli domaće igrače, a strance samo na pozicijama na kojima nema naših dobrih. Još nije kasno da se vratimo našim igračima.
  • San Lorenzo
    18k
    Dovesti Jakiroviću, čovjeku koji ne priča ni jedan strani jezik, kontingent stranaca u svlačionicu je isto potez koji pršti inteligencijom.
  • CUCAK
    269
    dovesti trenera koji ne priča ni jedan strani jezik u Dinamo
  • ZrnTSCHeZ
    572
    dovesti trenera koji ne priča ni jedan strani jezik u DinamoCUCAK

To iskompenzira SD sa multijezičnom referencom u CVu :grin:
  • don
    8.6k
    samo znam da ćemo svi bit zadovoljni prijelaznim rokom, od sutra pa nadalje.
  • Infinity
    16.9k
    čovjeku koji ne priča ni jedan strani jezikSan Lorenzo

Ovaj dio nisam znao. Sad je mozda malo jasnije zasto toliko gotivi domace igrace.

Stvarno smijesan potez dovesti trenera koji ne zna strani jezik u klub koji nastoji igrati najbolje nogometno takmicenje na svijetu. Automatski smo ograniceni s pojacanjima ili bacamo pare.

Mozda je jezik razlog zasto je i Arabija otpala. Ne znam kakve su mu ambicije kad do sad nije naucio engleski.
  • Facke
    4.5k

Daj boze. Ja se nadam dobrom roku i da napadame svakoga protovnika :strong:
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Priča engleski i njemački. No, ovdje po tisućiti put na plodno tlo nailaze ovakvi debilizmi poput onih Mauro Perković ne igra, Špikić zarađuje milijarde itd.
  • CastAway1986
    2.2k
    Otkud izmišljotina da Jakirovic ne priča strane jezike , ovako na prvu priča barem dva..
    Nama su loši prijelazni rokovi krenuli još davno prije Jakirovica ..
  • Izet Hajrović
    2.7k
    Bjelica je poliglot pa svejedno zaziva domaće igrače.
  • San Lorenzo
    18k

Koliko znam, rekao je da nešto natuca njemački jer je tamo igrao, a engleski u teoriji priča i Baka Slišković.
  • Tongo Doumbia
    5.1k
    Sergej Jakirović tečno priča i razumije engleski i njemački jezik. Sto puta izgovorena laž postaje istina, part 1626262 što se Dinama tiče.

Uostalom, kolega Hajrović je sve rekao, Bjelica ih priča 6 pa želi “domaću svlačionicu”. Zna se kako se stvaraju kohezija i atmosfera i tko razumije što klub znači i kako prema njemu biti odgovoran.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Biće da mu je zato i propo posao u Arabiji..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions