• Dinamovapriča
    80
    Svi smo bijesni i nestrpljivi oko zimskog prijelaznog roka, također čitamo svakake gluposti u medjima. Mislim da se debelo radi na pojačanjima, ali da ovog puta ne cure informacije, što je u mojim očima pohvalno. Što se manje piše u medijima, to je bolje...
  • Captain America
    18.9k
    Tu se infantilnim izjavama pokušava diskreditirati trenera s dvostrukom krunom, a rijetki prozivaju šegrta na mjestu SDa koji je htio dovesti Setienea za trenera koji ne zna ni engleski.

Dobro, možda mu je bilo bitno da partijaner Cordoba i wannabe Perić mogu s nekim pričati bez pomoći Theophilea.
  • Cif
    190
    malo si duboko bjelicu u a..su
  • Paggini
    30k
    rijetki prozivaju šegrta na mjestu SDaCaptain America

Ako se izuzme 99 posto navijača Dinama, gotovo nitko ga ne proziva!
  • Crusades
    14.3k
    I trener sa duplom krunom u Dinamu je rijetka pojava!
  • NitkoBitan
    21k
    Zna se kako se stvaraju kohezija i atmosfera i tko razumije što klub znači i kako prema njemu biti odgovoran.Tongo Doumbia

Treba se stvorit igra i rezultat pa sve ostalo dode i sa tim (kohezija i atmosfera sto kazes). Ima u svlacionici i sad narodnih zabavljaca pa atmosfera nije bajna.

"Domaci" senatori se skupljaju u nekoj prostoriji u kojoj je skoro svima zabranjen ulaz i tamo ogovaraju, kritiziraju strance, saplicu im nogu, medusobno si sapunjaju macora i koordinirano nastupaju prema treneru i u svrhu osobnog interesa...
  • rioda
    5.7k
    samo znam da ćemo svi bit zadovoljni prijelaznim rokom, od sutra pa nadalje.don

Ovakva informacija je i do mene došla već s više strana, nadam se da će tako i biti :cool:
  • vjeko1701
    10.8k
    Ako se izuzme 99 posto navijača Dinama, gotovo nitko ga ne proziva!Paggini
    :rofl:

Baš to. Gledajući ovaj forum, možda 2-3 forumaša pokazuju neko nepokolebljivo povjerenje. Svi ostali imaju svoje kritike na rad. Jedina je razlika u tonu izražavanja i opsjednutosti kritiziranjem.
  • vlatkomarkovic
    121
    Ovaj prijelazni rok ce odrađivati Bjelica uz suradnju s predsjednikom i amenovanjem Izvršnog odbora. Sportski direktor neće dobiti otkaz, ali će se baviti školom i drugim stvarima.

Živi bili pa vidjeli!
  • CastAway1986
    2.2k
    a da prestanes vrijeđati sve koji pozitivno pričaju o Bjelici ? Doduše od tebe se ovdje nešto drugačije ne može ni pročitati..
    Svejedno , skroz si promašio jer kolega @Captain America ovdje priča o Jakirovicu , treneru koji perfektno priča i engleski i njemački ali naravno tu i dalje ima likova koji će ga pljuvati jer je on navodno također kriv i za ovih -7
  • vjeko1701
    10.8k
    malo si duboko bjelicu u a..suCif

Zadnje upozorenje za ovako obraćanje drugim forumašima.
  • Dubbbrava
    660

Podijelite sa sirotinjom u ova blagdanska vremena
  • Facke
    4.5k
    Da nije napisani M.B = Bakrar.
  • Daliban
    3.6k
    Sasvim nebitno koliko bodova smo imali više od Rijeke, recimo Liverpool trenutno ima 10+ bodova od Citya ali sigurno ne bi rekli ne Haalandu, Fodenu ili Josku. Kupujemo pojedinca a ne cijelu ekipu, ta ekipa Rijeke je lošija od naše ali definitivno ima kvalitetnih pojedinaca koji bi nam unaprijedili goruce pozicije.GOAT

Pa najboljeg pojedinca ljetos nismo kupili iako smo navodno tražili mladog napadača. Ono što mi kupujemo u RIjeci su drugorazredni igrači.

Neka mi netko objasni koju to baš izraženu kvalitetu Galešić posjeduje pa da se za njega daje 3+ milijuna eura? Uredan, ali ništa posebno s loptom. Ne djeluje ni super brzo, ali dojam može varati, Solidan branič, ali nije sad baš da ti redovito upada u oko koliko je dominantan. Nema previše ekstra momenata od kojih zastaneš. Uz sve to, nije više ni mlad. Sigurno da bi Galešić nama trenutno pomogao, ali kvaliteta naših stopera je trenutno toliko niska da to i nije neki poseban odraz kvalitete.

Potrebno je dobro promisliti o tome koliko se stopera u zadnjih par sezona izredalo u Rijeci bez da im je obramena igra oscilirala. Rijeka igra izrazito ziheraški nogomet i minimalno se izlažu.
  • CastAway1986
    2.2k
    odgovorio bi ti protupitanjem jer si jedan od onih čije mišljenje cjenim ..Po čemu je Torrente bolji od Galešića?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions