• GOAT
    1.4k
    Sasvim nebitno koliko bodova smo imali više od Rijeke, recimo Liverpool trenutno ima 10+ bodova od Citya ali sigurno ne bi rekli ne Haalandu, Fodenu ili Josku. Kupujemo pojedinca a ne cijelu ekipu, ta ekipa Rijeke je lošija od naše ali definitivno ima kvalitetnih pojedinaca koji bi nam unaprijedili goruce pozicije.
  • Maksim Maksimirski
    6.8k
    Bilo bi idealno kada bi treneri imali puno veće ovlasti u dovođenju igrača jer Jakir i Bjelica sigurno znaju o nogometu nemjerljivo više od Marka Marića. Ja bih trenerima prepustio dovođenje igrača a Marić bi tu bio tek kontrolor koji bi pazio da trener ne potroši baš previše novca i da trener ne uhljebljuje igrače-prijatelje u klub. Recimo kad bi neki trener htio dovesti Galešića i Pašalića za ukupno 15 milijuna Marić bi mogao reći ''ne može'' i blokirati transfere. Također bi pazio da trener ne radi nepotističke stvari to jest da ne uhljebljuje u klub neke drugoligaške igrače samo zato jer su si dobri. Tu bi zaustavio sve Marićeve ovlasti.

Znam da će sada mnogi reći da sportski direktor treba dovoditi igrače, da je tako na zapadu pa da i mi moramo slijepo slijediti sve njihove primjere ali ja govorim konkretno o našem klubu kojeg dobro poznajem, govorim o Dinamu i tu uviđam ludu situaciju da nam pored ljudi koji imaju nogomet u malom prstu igrače dovodi čovjek koji zna puno manje od njih. Fućkaš ko je na kojoj funkciji, treba gledati ono što je najbolje za klub a najbolje za klub je da znalci dovode pojačanja. Mogli smo imati stoperski par prvoplasirane Rijeke Galešić-Radeljić (primili 7 golova u polusezoni, Dinamo 25) za male novce ali Marić! Sada ćemo biti sretni ako dobijemo samo Galešića za 5 milijuna. Marić!
  • nemapredaje
    4k

Marcelo Brozović ?

Ako je, onda bi to bila topčina samo takva !!
  • San Lorenzo
    18k
    Nevjerujem u Galešića, ali me strah upravo ovakvih paničnih scenarija i istovaranja gomile novca na neka naizgled brza i laka rješenja koja to nisu.
  • OsamŠest
    3.9k
    Mario Budimir..
  • SAS1987
    15.4k
    funkcija sportskog direktora je da na kadar gleda malo dugoročnije za razliku od trenera koji obično više gleda na rezultat. I uz to treba im drugačiji skillset.
  • Brusa
    1.9k
    ali definitivno ima kvalitetnih pojedinaca koji bi nam unaprijedili goruce pozicije.GOAT

Naravno.
    Samo ja sam se više referirao na to da bi Jakir ovu trojicu, 90% Zone bi Selahija, netko bi Ivanovića, netko nekog petog...to je pola ekipe jbt....
  • Žan
    219
    D.M. :smile:
  • Praskaton
    2.9k
    D.M. :smile:Žan

Uzeli Miška Rijeci da nam više ne nabija sulude cijene
  • Paggini
    30k

Zašto Jakirović nije tražio nekog dečka iz 3. Bundeslige, nekog Dinamovog igrača na marginama i nekog bivšeg igrača Gorice kojeg nitko me shvaća ozbiljno?

Zanimljivo kako je argument da je Jakir sve njih našao kad je u Rijeci bio, ali u Dinamu nije mogao iskopati nikog živog osim Hoxhe za milju i po te ovog kvarteta za 20 milijuna eura.

Ne treba davati treneru nikakve veće ovlasti, može se s njim raditi, ali nikako im davati ovlasti jer onda dobijes ekipu kao United di je Ten Haag trošio sumanute iznose na igrače koje je šmekao i sad se ti Amorim zajebavaj s tim invalidima.

Ono što je mene strah jest da je uprava slomljena pod ovim kritikama i idu zadovoljavat najograničenije navijače koji zazivaju bilo kojeg igrača kola HNLa da oni budu sretni... Nema sreće u HNLu, već godinama.
  • Majki2111
    3.5k
    Meni je na pamet došlo prvo Dino Mikanović... :meh:
  • GOAT
    1.4k
    A dobro onda se razumijemo. Ja iskreno kod njih ne vidim nijednog igraca koji bi nam bio top top pojačanje, definitivno bi mogli izgledali bolje na terenu samo ne znam koliko milijuna taj luksuz kosta.

Opet kazem imaju dobrih pojedinaca samo mi nijedan ne vrijedi 4-5 milijuna eura.
  • NitkoBitan
    21k
    Misko je jedan lazljivi pokvarenjak koji ce bez imalo srama pustit pricu u medije kako ima ponudu od 7-8 milijuna eura za Pasalica ili da je recimo PSG zainteresiran za Fruka. Previse smo mi Rijeci izlazili u susret poklanjanjem igraca da bi on nama dizao cijenu preko medija.

Ima valjda i u biznisu nekih moralnih granica.
  • Nogo
    4.4k

Baš se i ja to pitam. Mislim da bi svatko od nas mogao onda biti sportski direktor/trener i dovesti pol lige za neki nn novac.
    Imaš osjećaj da je neki duh Vlaka ušao u nas da ne vidimo dalje od naše lige. Ne kažem da se moraju dovesti stranci ali ima sigurno nešto i dobro dalje od hnl-a.

Mi se vodimo onome, ako ti netko odmagli, kupi od njega par igrača i oslabi ga.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Molim Vas, nemojte pisati inicijale ako te informacije nisu 100% provjerene, novinari već dovoljno nagađaju. Ne odnosi se ovo na dosadašnje upise već da se ne počne stim kao što je bilo oko dovođenja trenera kad su svi odjednom postali insajderi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions