• Paggini
    29.1k
    sigurno će nas za otkup tražiti 4 mil eura.Haza

Stari, bilo koji dan za Dahla 4 milijuna nego za Jurisica 2.5!
  • vjeko1701
    10.3k
    Dahla da posudimo, sigurno će nas za otkup tražiti 4 mil eura.Haza

Ako je prvo posudba na kojoj se vidi da je konačno rješenje za tu poziciju, potpisujem.
  • Haza
    6.9k
    Samo jel može podsjetnik, šta je naš SD govorio o transferima, politici štednje, da Dinamo ne može plaćati igrače više od 2 ili 3 mil eura.
    Super ako odemo u tom smjeru, ali da mi samo za Dahla platimo 4 mil eura mi je nemoguće iz kuta gledanja našeg SD i IO.
    Ja sam davno još pisao, bolje 2 ili 3 top igrača nego 7 polovnjača, samo kažem, onda bi to značilo da smo se probudili iz sna, i krenuli u drugačiju priču, koju podržavam.
    Sreća, pa ćemo ubrzo sve saznati.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ako ćemo precizno 2 ili 3 se odnosilo na HNL, prema transferima izvana je izjava bila "više od 5".
    HNL:
    Nije normalno da Dinamo plaća igrača iz Hrvatske nogometne lige četiri, pet milijuna eura jer rizik dok se on nastavi razvijati u Dinamu, treba proći dvije tri godine da bi ga se moglo prodati dalje.

Generalno:
    Teško je staviti limit, ali rekao bih da za Dinamo nema smisla plaćati igrača više od četiri-pet milijuna eura.
  • badjibadara
    4.1k
    izaći će to vani sigurno kroz koji dan.Haza

Germanijak doznaje...

Nego... Bockaj nikad nije bio, niti ce biti lijevi bek, a tesko da ce se i na krilima nositi sa manje zahtjevnim protivnicima. Vidi pod Bosko, bacen ogroman novac.

Perkovic isto toliko daleko od beka, a i za stopersku poziciju fali misica.

Nama su dva stopera pod muss. A lijevi bek je valjda mitsko bice.
  • Crni86
    6.4k
    Realno 4 milijuna za dahla nije puno ako vjerujemo da je on taj. Decko ima 21 godinu i vec je A reprezentativac. Decko ak stvarno bude dobar ce imat ponude iz vecih klubova i nama ce se taj ulog isplatiti.

Tko zna uopce dal je dahl taj… vidjet cemo sve, samo se stvarno nadam da ne ulazimo shizofreni u transfer rok pa da odbacimo jurisica i dovedemo nekog igraca iz trece lige jer je proso skolu porta. Mislim da na kraju na takve poteze nece ni Bjelica ostat sutjet za razliku od Jakira.

I pitanje je sad, da li Neno po ovome sam slaze prijelazn rok ili ipak suraduju Maric i Neno. Mozda cak i bolje da Neno vodi pregovore, jednostavno ima puno bolje komunikacijske vjestine od Marica. A da Maric i on zajedno slazu krizaljku.
  • ElDorado
    721
    Bjelica je imao dosta čudnih odabira igrača u najmanju ruku. Zato tko zna….
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Mozda cak i bolje da Neno vodi pregovore, jednostavno ima puno bolje komunikacijske vjestine od Marica.Crni86

Obojica podjednako dobro bacaju kifle u oči. Svakako je pozitivno da se relativno rano krenulo u rješavanje deficitarnih pozicija.
  • wolfgang14
    1.7k

ivanušec -> petković -> baturina -> ivanušec

Meni ovo fali, ova kemija i kako su se napadači čitali. Ne sjećam se kad smo zadnji put tako nešto odigrali, lakoća, finoća, smislenost, milina za gledat
  • Dinamosaur
    1.7k
    nije bas ovako, al pogledaj nase sanse zadnjih nekoliko tekmi u HNLu.
    Ovo je teška matematika naspram onog kaj su promasivali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions