• austrijanac
    4.6k
    Za 5 milja može samo Zlomislića još ubacit unutra i za Selahija oprostit 650k
  • ElDorado
    728
    Ako se ne varam pisalo se da ima ponudu iz Bundeslige za 2 milje. Tak da je pitanje da li Antolić lupeta ili Miško brije.
  • NitkoBitan
    20.6k
    U ovom trenutku ja bi radije jurisica nego dahla
    Ovaj poznaje ligu, poznaje protivnike, zna sve
    bbb medimurje

To su mantre koje se pustaje u eter godinama kako bi se navijaci Dinama priviknuli na dovodenje igraca iz domace lige, jer se eto ne moze ili ne zna bolje.

Kvalitetan igrac ce se adaptirat u roku keks.
  • ElDorado
    728
    pogotovo Skandinavci
  • Nolifer
    8.8k
    Opet Riječani se prave englezi, vole kad im dajemo za mukte naše igrače, ali se zato žele kruha najest, preko naših leđa.... Galešić i Selahi bi bili top i taman za tih 5 milja i to bi bio ekstra posao. Ali da, sve ostalo jasno...
  • keppi
    221
    Biti će očito "vruće" u ovom prijelaznom roku....vidim da se sada spominju i Kramarić, Ivušić, Borna Barišić, Pongračić....
  • Tongo Doumbia
    5k
    Nije približno isto igrati u Osijeku ili Dinamu i taj me dio najviše zabrinjava oko možebitnog transfera Jurišića kod nas.

A i njegova defanziva je prilično upitna. Istini za volju, momak je napredovao u odnosu na Austriju, ali ne znam koliko je to dovoljno da bi kod nas bio više od rotacije. A takvih igrača, složit ćemo se, imamo i previše. Imamo gro sličnih igrača, i onda ti “slični” ne mogu svladati Belupo, Goricu i Istru ako fale 2 ili 3 nositelja igre. Pri tomu, plaćanje cijene koja se traži za Jurišića nije baš u DNK našeg sportskog sektora..

Osobno sam radije za kombinaciju RPG lijevo- Moha/Rle desno, ako već ne možemo ništa pametnije smislit.
  • Vedraca
    28
    to mi vec vise lici na sabotiranje
  • Omake
    4k
    Mislim, 5 mil po TM vrijedi novi Santosov stoper wunderkind Jairo Cunha. Svaka čast Galešiću, ali što je previše, previše je.
  • Nogo
    4.3k
    Koliko vidim idemo i po golmana. Priča se da je pick Ivušić.
  • Maximo
    583

Sad da je to neka kvaliteta i nije...
  • Crni86
    6.4k
    Navijaci rijeke sigurno ne bi bili sretni da dok su ispred nas nam prodaju najboljeg stopera za milju eura, mora i misko tu sad stvorit pricu da je trazio milijune da ga nije pustio bas samo tako itd. To su sad sve igre vjerojatno, a novinari su i pricali o nebuloznim ciframa i za selahija makar ima klauzulu. Tako da ne vjerujem u ovih 5 milijuna ni jedan posto.

Edit. Ima tko cijeli? https://www.24sata.hr/sport/sto-pripremaju-u-prijelaznom-roku-dinamo-zeli-golmana-vatrenih-hajduk-igraca-pise-1022553
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ivušić nije kvaliteta? Wtf
  • Blueshadow86
    2k
    Ivušić je dobar golman. Za neke razumne novce (šta god to značilo) je stvarno ok opcija. U najboljim je godinama, iskusan i provjeren.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Pafos i Dinamo dva su kluba bratska. Sala na stranu, kako se s njima uvijek lako dogovorit za razliku od domacih dibidusa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions