• Nolifer
    9.2k
    Opet Riječani se prave englezi, vole kad im dajemo za mukte naše igrače, ali se zato žele kruha najest, preko naših leđa.... Galešić i Selahi bi bili top i taman za tih 5 milja i to bi bio ekstra posao. Ali da, sve ostalo jasno...
  • keppi
    277
    Biti će očito "vruće" u ovom prijelaznom roku....vidim da se sada spominju i Kramarić, Ivušić, Borna Barišić, Pongračić....
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Nije približno isto igrati u Osijeku ili Dinamu i taj me dio najviše zabrinjava oko možebitnog transfera Jurišića kod nas.

A i njegova defanziva je prilično upitna. Istini za volju, momak je napredovao u odnosu na Austriju, ali ne znam koliko je to dovoljno da bi kod nas bio više od rotacije. A takvih igrača, složit ćemo se, imamo i previše. Imamo gro sličnih igrača, i onda ti “slični” ne mogu svladati Belupo, Goricu i Istru ako fale 2 ili 3 nositelja igre. Pri tomu, plaćanje cijene koja se traži za Jurišića nije baš u DNK našeg sportskog sektora..

Osobno sam radije za kombinaciju RPG lijevo- Moha/Rle desno, ako već ne možemo ništa pametnije smislit.
  • Vedraca
    64
    to mi vec vise lici na sabotiranje
  • Omake
    5k
    Mislim, 5 mil po TM vrijedi novi Santosov stoper wunderkind Jairo Cunha. Svaka čast Galešiću, ali što je previše, previše je.
  • Nogo
    4.8k
    Koliko vidim idemo i po golmana. Priča se da je pick Ivušić.
  • Maximo
    668

Sad da je to neka kvaliteta i nije...
  • Crni86
    7.3k
    Navijaci rijeke sigurno ne bi bili sretni da dok su ispred nas nam prodaju najboljeg stopera za milju eura, mora i misko tu sad stvorit pricu da je trazio milijune da ga nije pustio bas samo tako itd. To su sad sve igre vjerojatno, a novinari su i pricali o nebuloznim ciframa i za selahija makar ima klauzulu. Tako da ne vjerujem u ovih 5 milijuna ni jedan posto.

Edit. Ima tko cijeli? https://www.24sata.hr/sport/sto-pripremaju-u-prijelaznom-roku-dinamo-zeli-golmana-vatrenih-hajduk-igraca-pise-1022553
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Ivušić nije kvaliteta? Wtf
  • Blueshadow86
    2.3k
    Ivušić je dobar golman. Za neke razumne novce (šta god to značilo) je stvarno ok opcija. U najboljim je godinama, iskusan i provjeren.
  • NitkoBitan
    22k
    Pafos i Dinamo dva su kluba bratska. Sala na stranu, kako se s njima uvijek lako dogovorit za razliku od domacih dibidusa.
  • rioda
    6.3k
    Piše u članku SN: Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zime, no Dinamo ga želi zadržati. Računa s njim
  • rakurs
    600
    Ivušić stvarno je dobar golman, ali meni ta priča s njim nije realna baš zbog te njegove kvalitete. Jedan od njega i Nevistića u tome slučaju trebao bi biti rezerva, a ne vidim da bi ijedan s time bio zadovoljan. Naravno da bi bilo dobro imat obojicu i da bih i sam to htio, ali mislim da ako će nekoga i dovodit, da će to biti netko tipa Zelenika ili netko tko će se zadovoljit ulogom drugog golmana.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Piše u članku SN: Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zime, no Dinamo ga želi zadržati. Računa s njimrioda

Ako su voljni platiti razumnu svotu novca, ja bi ga čak i pustio. Ovo možda ide i pod nepopularna mišljenja. Mišić je odličan igrač, nema se tu šta puno pisati, ali mislim da je on svoje najbolje odigrao i da ide silaznom putanjom, što je i normalno i prirodno jer je prešao 3 banke.
  • NitkoBitan
    22k
    Pafosu uzmemo Ivusica po diskontnoj cijeni a zauzvrat im poklonimo Bockaja (imali su ga pravo kupit po xy cijeni), bio bi to deal stoljeca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions