• Paggini
    29.1k
    sigurno će nas za otkup tražiti 4 mil eura.Haza

Stari, bilo koji dan za Dahla 4 milijuna nego za Jurisica 2.5!
  • vjeko1701
    10.3k
    Dahla da posudimo, sigurno će nas za otkup tražiti 4 mil eura.Haza

Ako je prvo posudba na kojoj se vidi da je konačno rješenje za tu poziciju, potpisujem.
  • Haza
    6.9k
    Samo jel može podsjetnik, šta je naš SD govorio o transferima, politici štednje, da Dinamo ne može plaćati igrače više od 2 ili 3 mil eura.
    Super ako odemo u tom smjeru, ali da mi samo za Dahla platimo 4 mil eura mi je nemoguće iz kuta gledanja našeg SD i IO.
    Ja sam davno još pisao, bolje 2 ili 3 top igrača nego 7 polovnjača, samo kažem, onda bi to značilo da smo se probudili iz sna, i krenuli u drugačiju priču, koju podržavam.
    Sreća, pa ćemo ubrzo sve saznati.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ako ćemo precizno 2 ili 3 se odnosilo na HNL, prema transferima izvana je izjava bila "više od 5".
    HNL:
    Nije normalno da Dinamo plaća igrača iz Hrvatske nogometne lige četiri, pet milijuna eura jer rizik dok se on nastavi razvijati u Dinamu, treba proći dvije tri godine da bi ga se moglo prodati dalje.

Generalno:
    Teško je staviti limit, ali rekao bih da za Dinamo nema smisla plaćati igrača više od četiri-pet milijuna eura.
  • badjibadara
    4.1k
    izaći će to vani sigurno kroz koji dan.Haza

Germanijak doznaje...

Nego... Bockaj nikad nije bio, niti ce biti lijevi bek, a tesko da ce se i na krilima nositi sa manje zahtjevnim protivnicima. Vidi pod Bosko, bacen ogroman novac.

Perkovic isto toliko daleko od beka, a i za stopersku poziciju fali misica.

Nama su dva stopera pod muss. A lijevi bek je valjda mitsko bice.
  • Crni86
    6.4k
    Realno 4 milijuna za dahla nije puno ako vjerujemo da je on taj. Decko ima 21 godinu i vec je A reprezentativac. Decko ak stvarno bude dobar ce imat ponude iz vecih klubova i nama ce se taj ulog isplatiti.

Tko zna uopce dal je dahl taj… vidjet cemo sve, samo se stvarno nadam da ne ulazimo shizofreni u transfer rok pa da odbacimo jurisica i dovedemo nekog igraca iz trece lige jer je proso skolu porta. Mislim da na kraju na takve poteze nece ni Bjelica ostat sutjet za razliku od Jakira.

I pitanje je sad, da li Neno po ovome sam slaze prijelazn rok ili ipak suraduju Maric i Neno. Mozda cak i bolje da Neno vodi pregovore, jednostavno ima puno bolje komunikacijske vjestine od Marica. A da Maric i on zajedno slazu krizaljku.
  • ElDorado
    721
    Bjelica je imao dosta čudnih odabira igrača u najmanju ruku. Zato tko zna….
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Mozda cak i bolje da Neno vodi pregovore, jednostavno ima puno bolje komunikacijske vjestine od Marica.Crni86

Obojica podjednako dobro bacaju kifle u oči. Svakako je pozitivno da se relativno rano krenulo u rješavanje deficitarnih pozicija.
  • wolfgang14
    1.7k

ivanušec -> petković -> baturina -> ivanušec

Meni ovo fali, ova kemija i kako su se napadači čitali. Ne sjećam se kad smo zadnji put tako nešto odigrali, lakoća, finoća, smislenost, milina za gledat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions