• Dinamosaur
    1.7k
    uh, sad jos i nase pokusaje u usporedbi sa promasajima izvuci i gasimo temu lijevi bek
  • Crni86
    6.4k
    jedino objašnjenje da Dahl stvarno dolazi s opcijom otkupaDaliban

Ovo sam i ja pomislio. Da smo paralelno vodili pregovore s obojicom i moguce da su obojica pristali i mi odabraali nekog drugog za koga smatramo da je bolji. I inalo bi smisla ako nam se zuri, nemas jednostavno vremena da cekas nekog pa ak propadne da krenes na drugog.
  • Chempers
    342

Šokota i Džemo sigurno imaju u svojoj biljeznici mnoštvo boljih rješenja.
  • Daliban
    3.1k
    Jučer Bjelica kaže da ipak odustaje, da ga ne vidi ipak u svojim planovimaHaza

Jučer je procurila vijest da je Dahl dostupan za posudbu na zimu.
  • Paggini
    29.1k
    onda je jedino objašnjenje da Dahl stvarno dolazi s opcijom otkupaDaliban

Je, brijem i ja da je jedino objašnjenje. :lol: :lol: bez uvrede Mariću, ali mislim da nije kapacitet da iščupa Dahla iz Rome nikako, neka me razuvjeri.
  • Efes Pilsen
    9k
    Pa da nije potpisao nedavno novi ugovor mogao je birat gdje ce. Ne vrijedi meni on tih novaca iako je vjerojatno upgrade na ovo sto imamo, barem za HNL.
  • austrijanac
    4.6k
    Ni prvi ni ni zadnji igrač kojem smo to napravili, ako je istina.

Kako i mi, tako i tisuće drugih klubova.

Ok loša slika, no nebi rekao da je to nešto jako negativno iznenađujuće, i da je istina.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Pa da nije potpisao nedavno novi ugovor mogao je birat gdje ce.Efes Pilsen

Zasto je veliki Dinamovac potpisao novi ugovor sa Osijekom ako je znao da ga Dinamo zeli i da bi pred istek ugovora nikad lakse zavrsio u Dinamu?

Da se nije bojao da i njega "Cepin" nece propucat ili auto mu :sweat:
  • Paggini
    29.1k
    Jedva čekam sad par dana kenjanja po klubu jer nismo doveli jebenog Roka Jurišića i to prema neprovjerenim infosima hahaha, falila mi je ova tema :heart: :hearts:
  • OsamŠest
    3.8k
    Sad kad Mara složi trampu:

Bočkaj u Osijek
    Jurišić u Ferencvaroš
    Ćivić u Dinamo

:smile:
  • Daliban
    3.1k
    Je, brijem i ja da je jedino objašnjenje. :lol: :lol: bez uvrede Mariću, ali mislim da nije kapacitet da iščupa Dahla iz Rome nikako, neka me razuvjeri.Paggini

Jebiga, iracionalna objašnjenja ne možeš ekstrapolirati. Znamo da je Marić želio Dahla ljetos, moguće da već neko vrijeme znamo da je dostupan i radimo na tome pa ga je zato spomenuo i na članskom danu. Trenutno sam uvjeren da dolazi, bio bih stvarno iznenađen da smo odustali od Jurišića da dovedemo nekakvog Ćivića ili igrača tog kalibra. Kažem, ne vidim drugo objašnjenje ove Hazine informacije. Ovo su pozitivne vijesti što se mene tiče. Plus Mariću. :up:
  • Paggini
    29.1k

Ako se dogodi Dahl u Dinamo na neku posudbu s otkupom.... mogao bi pasti jedan "mariću ostani"...
  • Daliban
    3.1k
    Sad kad Mara složi trampu:

Bočkaj u Osijek
    Jurišić u Ferencvaroš
    Ćivić u Dinamo

:smile:
    OsamŠest

:rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Ako se dogodi Dahl u Dinamo na neku posudbu s otkupomPaggini

Ako se ovo dogodi, kolega forumaš @Daliban je zaslužio jedan meet and greet i potpisani dres prilikom prve utakmice Dahla u Dinamovom dresu dok ga osobno Marić dočekuje pred stadionom i vodi igraču.

Čovjek je bio najveći zagovaratelj Dahla još od prošle sezone, mislim da ga ni Dahlovi starci nisu toliko puta spomenuli u zadnjih godinu dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions