• Paggini
    29.1k
    Čovjek je bio najveći zagovaratelj Dahla još od prošle sezone, mislim da ga ni Dahlovi starci nisu toliko puta spomenuli u zadnjih godinu dana.Mathiasovi Chageri

On i @Kujtim Shalla!

Ukrao si mi igru riječima, sad cu dopustiti ali upozoravam
  • Mihaljević
    10.7k
    Bočkaj i Perković, pa i RPG da uskoči (Kao da već nije) mogu pregurati do kraja sezone. Imamo puno bitnijih pozicija za dovesti od lijevog beka.
  • Peškaman
    5.4k
    Nikakav potpisani dres već sudionik u snimanju video predstavljanja Dahla.
    Dahl na penalu a kolege Daliban i Kujtim na golu,kome prvo dopuže Dahl taj je pobjednik.

Točno mi je falila ova tema :grin:
  • Nogo
    4.3k
    Sada kada Marić doda gas i novi bek je Ćivić. Nebi me iznenadilo...ccc...meni bi Jurišić bio jako dobar ulov, Dinamovac..ali opet ćemo gledati svaku kintu...
  • Paggini
    29.1k
    Bočkaj i Perković, pa i RPG da uskočiMihaljević

Čovjek koji nije igrao ozbiljan nogomet par godina, srednji obrambeni i desni bek koji ne može ubaciti lijevom nogom nisu rješenja da nas preguraju do kraja sezone, pogotovo ne kad visimo sedam bodova i primili smo 22 gola u prvenstvu....

Treba cijelu obranu pojačati, pa idemo dalje.
  • Niko1986
    330
    Priča o Jurišiću nije najljepša s ljudske strane, ali iz perspektive Dinama mislim da smo se spasili ako nećemo na njega iskrcati 2,5 milijuna.
  • Nogo
    4.3k
    Inače se Dahl baš uklapa u igrače našeg govornog područja.
  • Dinamosaur
    1.7k
    Čovjek koji nije igrao ozbiljan nogomet par godina,Paggini

Bockaj? Igrao je prosle sezone do ozljede(dobre ocjene). Ozbiljan?- a onda ga nije igrao nikad ako mislis na lige petice
  • Paggini
    29.1k
    Bockaj? Igrao je do ozljede. Ozbiljan?- a onda ga nije igrao nikad ako mislis na lige peticeDinamosaur

Cipar ne računam pod ozbiljan nogomet, a njegova sprema prije cipra je bila katastrofalna do te razine da nije bio spreman igrati duže od poluvremena...

Respect Bockaju, daleko od toga, drag je on meni, ali očekivati od njega pokrivanje u obrani, te tranziciju u napad....
  • vjeko1701
    10.3k
    Bočkaj nije igrač za europska natjecanja i očito nikad neće biti...ali kao što su mnogi pisali, za razbijanje HNL bunkera ubačajima i prekidima može biti koristan. S tim da tu ne mislim da ga treba pošto poto zadržati. Al ako nema ponuda, ne bi išao u neki raskid nego bi ga radije držao u ekipi pa možda nešto i dobio od njega.
  • Crni86
    6.4k
    Neki kao da su zaboravili zasto smo tjerali bockaja iz dinama. Bockaj ne moze igrat na ozbiljnoj razini lijevog beka u 4 iza. Kad se sjetim kako je ispadao u hnlu….

Pozicija lijeva beka nam je najvise goruca jer lijevog beka nemamo vec 5 godina.
  • Dinamosaur
    1.7k
    to nemas ni kod Ogiware. Ovaj ima top u nogama ako treba pucat izvana, dobar centarsut i kornere za razliku od Japanca.
    Davno sam rekao, dok nam je Josip Sutalo u momcadi-lijevog beka nam moze igrat i Avril Lavigne
  • NitkoBitan
    20.6k
    za razbijanje HNL bunkera ubačajima i prekidima može biti koristan.vjeko1701

Koristan je i Peric za bit u 16m zadnjih 10 minuta kad ganjamo rezultat. Imat jednu dvije kvalitete od pet sest potrebnih za razinu Dinama je apsolutno nedovoljno.
  • Praskaton
    2.8k
    Ne znam što ljudi vide u Jurisicu.Mirise mi na novog Čabraju ili Štefulja.Jedini plus je što je naš igrač.

2,5 mil je stvarno previše pa makar momak došao na razinu da plačemo za njim.
    Da nemamo Bočkaja i za nekih 1,5mil max bi probao..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions