• vjeko1701
    10.3k
    Pa ko priča tu o prvotimcu ili krugu 14-15 igrača?
  • Haza
    6.9k
    Možda i je Bjelica odustao, jer se ponudila bolja opcija, u tom slučaju, jebiga Roko uklizali smo ti kao ti prema zapadu kad si nam dao gol:)
    Kažem, ova moja info meni zvuči nerealno, jer mi Bjelica ne zvuči neozbiljan, ali sam je dobio od kruga bliskog igraču.
    Bit ćemo pametniji za koji dan. Odmah sam naveo da je info sa zadrškom.
  • vjeko1701
    10.3k
    ali sam je dobio od kruga bliskog igraču.Haza

Čak i ako je istina, čim je od nekog s igračeve strane, pitanje koliko je obojana njihovom subjektivnošću? Može biti načelno istina al vrag je u detaljima.
  • NitkoBitan
    20.6k
    On nije ni za krug od 30 ili koliko igraca Dinamo vec ima. Fizicki nespreman i neprofesionalan, dalje vjerojatno ne trebam...

A nije da malo kosta njegov ugovor...
  • vjeko1701
    10.3k
    Tu se ne slažem. One trick pony koji može biti koristan u nekim kaotičnim utakmicama gdje nema puno igre il je loš teren. Gdje ganjamo rezultat i treba netko za zadnjih 20 minuta za prekide i ubačaje.

Košta ugovor al bi koštalo i raskidanje. U ovakvoj situaciji bi radije imao u ekipi do ljeta nego još i platio da raskine.
  • Haza
    6.9k
    Čak i ako je istina, čim je od nekog s igračeve strane, pitanje koliko je obojana njihovom subjektivnošću?vjeko1701

Naravno, zato sam i napisao s koje je strane info.
  • vjeko1701
    10.3k
    U svakom slučaju, vidjet ćemo. Ako sovedemo nekog igrča višeg profila onda znamo razlog. Slažem se sa sentimentom da nije trebao potpisivati novi ugovor ako je već tako bio zagrižen da dođe u Dinamo.
  • Noel
    7.4k
    Samo se nadam da nije Jurišić u Ferencvaroš a Čivić u Dinamo..
  • vjeko1701
    10.3k
    Dobro, hoćete stat s *ebenim Civicem? Stvar koju je napisao faktor.ba i onda unutar 2 sata prenjelo par bosanskih stranica i net.hr
  • NitkoBitan
    20.6k
    Mozda konacno dobijemo pravog lijevog bocnog. Od toliko opcija valjda nece doci Civic ili netko slican.Infinity

6 godina star upis, a mi se nismo pomaknuli sa mrtve tocke :rofl:
  • Noel
    7.4k

Ne razmem? Zabranjeno ga spominjat? Nisam u toku?
  • vjeko1701
    10.3k
    Spominjanje Civica po ovoj temi graniči sad već sa spamom. Praktički nema stranice-dvije da netko nije ljut/zabrinut ili nešto treće radi "vijesti" koju je pokrenuo neki bosanski portal.

Ovo sam napisao prije 4 dana. Onda je bila polu-šala. Sada sam na milimetar da bude ozbiljno.

Ako još jednom vidim uzimanje glasina oko Civica kao potrekpljivanje nekih svojih teza, spremam sve profile koji su ga spomenuli.

Ako do završetka zimskog roka Civic ne dođe u klub, svima trajni banovi.
    vjeko1701
  • Noel
    7.4k

Lik je potpuno realna opcija. Velika želja Bjelice odavno ističe mu ugovor i pozicija u Dinamu koja je trenutno najdeficitarnija. To kaj niko od nas ne želi da dođe ne mora značit da se ne smije pisat o tome tu i da ti moraš bit bezobrazan. Ne vidim koji je problem kad se on spomene jer nije zabranjeno. I kakav vražji spam? Po čemu su "neki bosanski portali" manje relevantni od naših žutila SNa Germanijaka ili Gol.HR.? Ista sorta.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ok, onda nastavite. Sretno.
  • Haza
    6.9k
    Teme poput Čivića i Teklića čak i ja gledam kao spam.
    Sad sam ponovno dobio info da je ovo s Jurišićem istina, izaći će to vani sigurno kroz koji dan. Možemo se smo nadati da smo ga odbili jer imamo gotovo drugo rješenje. 2.5 mil eura za njega nije malo, nećemo se lagati, ali nećemo naći kvalitetnog LB za manju lovu. Dahla da posudimo, sigurno će nas za otkup tražiti 4 mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions