• vjeko1701
    10.3k
    Ako je istina da se kao i u Pjacinom slučaju djeli 50/50, vjerojatno se može sredit Pjacin model. 650k transfer a Selahijevih 650k kroz veću plaću.
  • Crni86
    6.4k
    i kaj mi dobivamo sa tim? Nama treba selahi sad. Da moze odmah danas nam treba.

Potpises ugovor sa njim, decko zavrsi na tribini, misko kaze dajte 1,3 ili nejde nikam. Mi kazemo evo 800k, misko odbija sve do pocetka drugog mjeseca i kaze eto moze za 800k, nama dolazi nespreman selahi jer je protjeran iz momcadi, nama prosle pripreme i krenule udarne utakmice. Dobio igraca koji ce bit spreman za prvih 11 u 3. mjesecu…

Shvatite da smo mi u ovom prijelaznom roku u losjoj pregovarackoj poziciji. Po meni iskreno da li ce biti 800k ili 1,3 nama ne bi smjelo raditi nikakvu razliku. Kuzim ja da ekipa oce sad natezat miskovica, zajebavat ga kao kak je on nas, ali briga me za mislovica. Nama na prvom mjestu jedino treba bit dinamo, kako spremiti momcad ato bolje i da na pripremama imamo sve nove igrace. Ak necemo platiti tu lovu za selahija onda bolje da se odmah okrenemo nekom novom i ciao. Nismo u poziciji da pokazujemo misice i igramo igrice.
  • Krizy
    48.6k
    Jasno je da se moramo pojačati i da se najviše piše o tome, ali biti će jako zanimljivo pratiti i igrače koji odlaze.
    Imamo čak 31 igrača i treba dobro pročistiti svlačionicu.

Osobno bih iz trenutnog kadra za početak sljedeće sezone ostavio sljedeće:

GK: Nevistić, (Zagorac)
    RB: Pierre-Gabriel, ? (Mikić?)
    CB: ?, Torrente, (Bernauer, Théophile-Catherine, ?)
    LB: Perković, (Bočkaj)
    DM/CM: Mišić, Sučić, Ademi, Kačavenda, Pavić
    AM: Baturina, (Stojković)
    RW: ?, (Córdoba)
    LW: Pjaca, ?
    CF: Petković, Kulenović, ?
  • Haza
    6.9k
    Iako sam rekao da neću na ovoj temi pisati. Saznao sam nešto što me šokiralo ako je istina, a sve upućuje da je, pa ipak moram napisati.
    Ferencvaros je ponudio 2.5 mil eura za Roka Jurišića, i Osijek je prihvatio ponudu. Dinamo i Bjelica zovu prije par dana malog, i dogovore sve, mali presretan, navodno živi za Dinamo. Čak bi i Osijek prodao igrača nama.
    Jučer Bjelica kaže da ipak odustaje, da ga ne vidi ipak u svojim planovima, mali je šokiran, već je navodno odjavio stan u Osijeku, ako neće kod nas, ide Mađarima.
    Ako netko ima informaciju na ovu temu neka slobodno nešto napiše. Nadam se da nisam u pravu, iskreno, volio bi da ovo nije istina, ali dobio sam ajmo reći čvrstu potvrdu.
  • Crni86
    6.4k
    Jučer Bjelica kaže da ipak odustajeHaza

Pa kak dodes od toga da je sve dogovoreno i decko vec pakira kofere do toga da eto ipak odustajemo….

Ne vidis ga u svojim planovima, a sve dogovorio sa njim… pa koji vrag

navodno živi za DinamoHaza

Izjavio je jednom da sve sto radi je iz razloga sto zeli jednog dana biti u seniorskoj momcadi dinama.
  • Paggini
    29.1k

Nezz, ne miriši mi ovo iskreno. Da je došlo do ovog stadija, procurilo bi itekako u medije.

Dodatno, 2.5 milijuna za Jurišića.... Kao, pojačanje je.. Al 2.5 milijuna...
  • Haza
    6.9k
    Pa kak dodes od toga da je sve dogovoreno i decko vec pakira kofere do toga da eto ipak odustajemo….Crni86

Ne znam šta napisati smisleno. Jer sam šokiran, a uvjerava me prijatelj da je istina.
    Volio bi komentar nekog tko ima info, ili je blizak Jurišiću. Volio bi da mi netko kaže imaš krivu info. Naglašavam mali je odjavio stan iz Osijeka.
  • ElDorado
    720
    Ak je to istina nastavljamo sa neobjasnjivim ciganjenjem jos od proslog ljeta
  • Crni86
    6.4k
    moguce da ima veze sa otkupnom koju imamo za soldu. Mi prepustimo otkupnu i da puna prava na soldu ima osijek.

Pricalo se da mi imamo otkupnu oko milju eura, a skoto bi dali 3 milje.

Ak je to istina nastavljamo sa neobjasnjivim ciganjenjem jos od proslog ljetaElDorado

Pa srozavano si ugled do dna, tko ce vise htjet uopce pregovarat s nama?
  • Haza
    6.9k
    Nezz, ne miriši mi ovo iskreno.Paggini

Da mi je netko ovo napisao na forumu, ja bi prvi rekao nemoguće. Još uvijek mislim da je nemoguće, ali info je od osobe bliske samom igraču.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Kao, pojačanje jePaggini

Koji to igrac ne bi bio pojacanje u odnosu na Ogiwaru :snicker:

A sad sto se Jurisica tice... uklapa se u pricu "domaceg/hrvatskog" Dinama. Nije me nesto pretjerano impresionirao.
  • Paggini
    29.1k
    Mislim ne znam, ne bih uzimao ovu informaciju za gotovo. Da je to bilo pred gotov čin, bilo bi u medijima barem da se kuha, ako ne i da je pred potpisom - od menadzera, kluba, obitelji, nekog.

Nisam zicer za ovo, iskreno. Volio bih malog u klubu, mislim da bi i Bjelica volio, jednostavno mi ne šmeka ovo
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Ako je zaista istina, pitanje je vremena kad će nam se ovakvo ponašanje prilikom dogovaranja transfera gadno obiti o glavu. Titraoui, Bakrar, Jurišić, sve igrači koje smo zvali, dogovorili, pregledali ih, slikali se s dresom pa onda odustajali preko noći.

Nek se proširi malo priča među igračima i njihovim agentima, Mariću će jako malo opcija ostati za dovođenje.
  • Krizy
    48.6k
    Dva i pol milijuna za Jurišića?
    To bi ga učinilo 23. najskupljim lijevim bekom u Europi ove godine.
    Za taj novac se može i mora naći puno bolji bek.
  • Daliban
    3.1k
    Ako je to istina i tako smo naglo odustali, onda je jedino objašnjenje da Dahl stvarno dolazi s opcijom otkupa. Meni je to trenutno bullish signal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions