klasična neopreznost da netko tko je zaposlenik kluba bilo što odgovora — Tongo Doumbia
Pa eto ti, čim ovdje netko digne glas i stavi u pitanje sposobnosti ove uprave(nogometni dio) vi ga označite i okarakterizirate kao antiuprava, mamićevca, izdrkaroša, foteljaš, jučer počeo pratit klub i slično. — Doktor Kunić
Ti si to iskoristio da krenes izigravati zrtvu. Koga je moderatura ovdje zvala drkarosom, mamicevcem, koga se zataškalo, kome se ne dopušta davati mišljenja? — Paggini
Optužbe i implikacije da je netko pobornik Mamića će se ubuduće dosta strogo pratiti. Vrijeme je da se prestanete razbacivati time. — vjeko1701
Korisnik; Bumtres
Razlog; vrijeđanje drugog forumaša impliciranjem da je mamićevac
Trajanje bana; 3 dana — vjeko1701
Oću samo reći da se nekoga ko se usprostavlja novoj garnituri odma napada kolektivno, a usprostavlja se s razlogom. — Doktor Kunić
recimo to što tvrdiš da glumim žrtvu, — Baneki
Samo daj baniraj, nemoj se samo prijetiti, al će to biti isključivo zbog mojeg drugačijeg mišljenja da se zna. — Baneki
jedino ti mene prozivaš bez razloga i potrebe, sjeckaš i neutemeljeno kasapiš moje rečenice, pa sad briši i baniraj — Baneki
Daj mu ispuni želju, onda ćete me se napokon riješiti — Baneki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.