• Droljo
    9.3k
    Sreća da sam mutav još od jučer. Inače bi umro sad :kiss:
  • Infinity
    16.7k
    Ne znam jel glavni i odgovorni ovog foruma to kuže ali većina problematičnih profila je jedno te isti čovjek. Eventualno dvojica/trojica njih koji zajedno rade.Noel

Mi bi voljeli da je tako, ali ipak nije. Da jeste, problem bi bio rijesen isti dan. Na forumu je ipak malo vise od jednog ili 2-3 tipa koji nemaju svoj zivot, pa se bave glupostima. Pored toga ih veze i to da su ucviljene curice nakon sto dobiju ban. Isti je mentalni sklop u glavi, pa se samo cini da u pitanju nije veci broj osoba.
  • blubach
    532
    Nije mi baš jasno što se točno očekivalo...
    Konačni cilj je imati što više navijača i simpatizera Dinama, zar ne?
    Što više aktivnih ljudi, što na tribinama, što na društvenim mrežama?
    Širenjem zajednice nužno dolazi i veći broj različitih mišljenja, a to uključuje i one koji idu iz krajnosti u krajnost, dosadnjakoviće, a na kraju krajeva, i ekstremiste. Meni je jako tužno čuti da moderatori na tako nešto nisu bili spremni, valjda je jasno da će imati sve više i više posla, a te priče o gašenju foruma, Bože pomozi, kakve gluposti...
  • Šteco
    791
    Ovakvo upravljanje forumom stvara sve tišu zajednicu i gubitak članova ( sami znate koliko je dobrih članova u zadnje vrijeme otišlo ) koji su zaista doprinosili raspravama.Marquis Manners

A evo i neki drugi pogled.

Osobno zbog "šizofreničara" koji se pojave "bijesni" poslije svake utakmice gdje nije ostvarena pobjeda, mi se uopće ne dolazi na forum jer znam unaprijed šta ću čitat. Pa kad nakon par dana apstinencije dođem i vidim da se naštancalo na desetke stranica u desetak raznih tema, jednostavno zbog manjka vremena (i volje) odustanem. Davno sam prestao čitati komentare na društvenim mrežama zbog takvih profila, a sve manje čitam i forum zbog toga.
  • Kepec
    6.9k
    Ha da, sve je više ljudi na tribini, sve je više ljudi na forumu pa neka ih, neka rade ljudi i misle kako žele.

Neka dođu na tribinu 5 do 12 jer se mora popit još jedna runda, nek mrcvare hot dog i pijuckaju pivu 90 minuta, zakaj bi navijao on je drugačijeg stava. Neka dođe na sjever jer mu je zapad skup, neka ga smeta ako se netko nagurava na tribini, potiče da navija i opominje za snimanje pa on ima svoje mišljenje o tome i ima da se poštuje. Nek ne sluša upute sa štange kad je koreografija nije on tu došao slušati naredbe, neka spusti papir nakon 5 minuta držanja ipak rukice bole teško je to, jebeš trud onih koji su to sve izradili i izorganizirali.

Jebeš pravila Zone, pa pravila su tu da se krše i ako je sve veći broj ljudi to je ono kaj želimo neka pišu onda ljudi kaj žele, neka imaju 100 komentara u 7 dana na forumu, neka truju svaku temu svojim pesimizom, neka napadaju ostale forumaše i razgovaraju na razini osnovne škole gdje svaki odgovor potiče raspravu prema svađi, pa tko je vidio uljudno s čovjekom popričati ipak je ovo tamo neki javni forum zakaj bi se ti sad tu odnosio prema nekome s poštovanjem.

Neka što više ljudi, neka različitih mišljenja, neka neodgojene i nekulturne stoke, pa ipak smo mi gospoda koja prihvaća sve i svakoga. To kaj tribina ima par pravila za poštovati to je nebitno, bitna je brojka. To kaj forum ima par pravila, to je nebitno, bitan je veliki broj komentatora i 135 stranica na temi tekme.

Sutra, odnosno danas fino doma pod dekicu, skuhati čaj, mobitel u ruke i udaranje po Zoni. Tko skupi najviše komentara, pogotovo negativnih, osvaja putovanje u tri pičke materine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.