• Nolifer
    8.8k

Ne znam kaj da ti kažem, osim da od ovog drugog imam lagani ptsp
  • vjeko1701
    10.3k
    Nemoj uvredama sam istjerivati pravdu, mi smo tu da reguliramo. Editirao sam ti prvi dio posta i neka to bude upozorenje.
  • ElDorado
    717
    Treba jednostavno prekrižiti ono moramo moramo moramo. Ne moramo. Neće propast svijet ako ne budemo prvaci. Treba se okrenuti igri i igračima. Igri prije svega i stvaranju prepoznatljivog sustava. Ako to Bjelica uspije za drugi dio prvenstva onda možda budemo i prvaci. Sa ovom (ne)igrom nema šanse.
  • Georg Koch
    5k
    Nije problem prosli prijelazni rok i sve sto je ucinjeno, te nazalost ono sto nije ucinjeno. Sve se jos da popraviti.
    Problem je sto ce novi (citaj:kljucni prijelazni rok) voditi i za njega danas dobiti podrsku osoba koja je za prosli izjavila da je bio jako dobar.
    I onda se s pravom postavlja pitanje sto ocekivati?
    Zar barem u ovim trenucima za pocetak ne bi trebali pokazati dozu samokriticnosti za sve u cemu se klub nalazi?
    Odgovornost?
  • serbus
    4.4k
    Po meni članski dan potrošen bezveze na Marića loše tekme kako dođu tako i prođu a pitanja oko statuta, shopa,stadiona, nekih drugih stvari su pala u drugi plan.
    Meni su samo dvoje ljudi zaradili plus za jučer Nauković, na svoja pitanja odgovorio bez zadrške baš me iznenadio volio bi više takvih u i oko kluba.

A drugi Skender emocije su zajebana stvar i lijepo je vidjeti osobu da mu je stalo. Kako do kluba tako i do kolega s kojima radi. Kako je stao u obranu Sanjina pa i Marića to očekujem od Zeke da bude glasniji i na takvim događanjima da prekine ako treba i članski dan ako se sav peh tovari na leđa pojedinca a kažu da se sve odluke zajedno donose.

E sad niti plus niti minus Zeko, obožavam ga ali prepasivan za članski dan sad jesu to godine ili nešto drugo ali jednostavno ti kao broj 1 moraš prekinuti napade na svojeg čovjeka od povjerenja, nevjerojatno je koliko napada na Sanjina kao da on igra na terenu. Isto tako Marića nemožeš kao prvi čovjek kluba samo šutiti i gledati roštiljanje dvojice tvojih operativaca.

Marić:
    Pokušao sve uvjeriti i da je ispravna odluka bila da se Sučić proda u tom trenutku u Como iako je to stopirano to mi je baš minus, pravdajuči to što bi bilo da se ozlijedio...Borio se sam skoro sat i pol tako da ako ništa bar za to pohvala. Ali vjeruje u to što radi brani malo to rekao bi "bahato" ali na kraju sezone se mrtvi broje možda vidi nešto što mi ne. Za konačni sud čekam kraj sezone.

Minusi:

Manenica na pitanje o zapošljavanju u klubu kaže da je zaposleno malo novih ljudi od tih novih osoba za ljudske potencijale. E tu je sad moj problem sa njim jel netko od nas dvoje ne razumije kaj dinamo znači.
    Ako on ili neznam tko već potpisuje da se Sunara angažira i dan danas za te "redarske" ili kakve već poslove da ga i ova uprava angažira nakon sve povijesti gdje navedeni drži lojtre svim HR krimosima (Sanader,Mamić) zaposlena je kriva osoba i kao člana me smeta pomisao da je Sunara i dalje na jedan poziv od kluba.

Puhalo:
    Teški flop prodavanje magle, iduća dva tjedna su ključna... Zakašnjela reakcija oko advent kućice, hvali se jačom prodajom ako se ne varam 40% ali robe nema dovoljno iz razloga što se boji naručiti više jel brojke trebaju pokazati. Nama treba na čelu marketinga kreativnija osoba koja ne troši godine da bi mu brojke pokazale da treba više robe.
    Drugo njegova sva energija je u web shopu a nogomet je živo tjelo nije to Temu. Nevjerojatno mi zvuči da ne planira tako skoro shop van Zagreba pa makar na Plesu, riskiraj malo...

To je neko moje viđenje jučerašnjeg dana ...
  • Niko1986
    329
    Meni je isto tako suludo da je pušteno novinarima da odu tamo pa eto sad Index ima članak o članskom danu.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    ako su članovi, onda su imali pravo biti tamo uz plaćenu ulaznicu. Ako nisu članovi, a pušteni su kao novinari, onda svakako vrijedi ovo tvoje.
  • Doktor Kunić
    4.1k
    O čemu ti baljezgaš?Paggini
    Pa dobro, jesi ti normalan?vjeko1701

Zašto imate obojica potrebu za ovakvim protupitanjima? :rofl:

Kakve priče oko webshopa? Pet postova se ovaj tjedan napisalo o webshopu, nula postova o plavoj noći i pet tisuća postova o transferima i Mariću i rezultatimaPaggini

Nisam to pisao radi zone nego radi kluba, čime se klub bavi. ne ovaj tjedan nego tjednima unatrag, jer naš rezultat ne pati samo ovaj tjedan.

Jer ti se sad sa svojim antiuprava stavom stavljaš u manjinu ovog forumaPaggini

Nisam ja nikakav antiuprava stav.
    Pa eto ti, čim ovdje netko digne glas i stavi u pitanje sposobnosti ove uprave(nogometni dio) vi ga označite i okarakterizirate kao antiuprava, mamićevca, izdrkaroša, foteljaš, jučer počeo pratit klub i slično.

Pa jel tebi jasno da Zone nije službeno povezana s klubom? Ljudi iz kluba koji su tu bili su bili forumaši kako može biti bilo tko i da, u jednom trenu su svojom dobrom voljom odgovarali na pitanja.vjeko1701

A jel bila povezana prošlu zimu kad se preko nje vodila dobra borba? Ljudi iz kluba su redovno odgovarali na pitanja članova zone dok je sve bilo top, čim je jedan ozbiljniji problem nastao i to prvi ozbiljniji problem gdje je nekolicina članova napala klub povukao se i više se ne javlja jer se šta? uvrijedio? Pa šta to govori? Dok je sve bajno svi smo tu na raspolaganju čim kola krenu niz brdo ajmo se sakriti. Da se razumijemo, što se mene tiče nije nikad ni trebao odgovarati jer mu to ovdje ni nije posao već sama dobra volja.
  • Niko1986
    329
    Sve i da je pušten kao član, ako nakon tog napiše članak, koji može pročitati svatko, a poanta je bila da je to za članove, onda mu je očito stalo do klikova, a ne do Dinama.
  • The Undertaker
    6.2k
    Ne krivite novinare što rade svoj posao. Da nema novinara velika većina članova ne bi znala što je bilo na članskom danu. Uz sve dostupne tehnologije mi moramo čitati Index i 24 sata. Jedino opravdanje je što je prvi put pa će valjda izvući pouke.
  • Boycie
    1.6k
    nece propast svijet al ce dinamo izgubit podrsku dijela 'navijaca' ako ne bude prvak, koji nece dolazit na stadion ako je klub u rezultatskoj banani. 'Pretplacen sam na dinamo dok je prvi'. To su isti oni koji bi odjednom postali zaludjeni Cibonom da krene ponovo harat u Euroligi, ili RK Zagrebom da se potuce sa Barcelonom u finalu... da se i desi takav scenarij, sreca u nesreci ce biti ne dijeliti sa takvima tribinu. Mozda se i nesto godisnjih oslobodi.
  • JMastermind
    132
    Screenshot-2024-12-15-10-44-15-310-com-android-chrome-edit.jpg

Ugovori su poslovna tajna, onaj tko ih ovako odaje (ako su brojke točne) je podložan izvanrednom otkazu ugovora o radu. Još jučer.
  • Haza
    6.9k
    Ako on ili neznam tko već potpisuje da se Sunara angažira i dan danas za te "redarske" ili kakve već poslove da ga i ova uprava angažira nakon sve povijesti gdje navedeni drži lojtre svim HR krimosima (Sanader,Mamić) zaposlena je kriva osoba i kao člana me smeta pomisao da je Sunara i dalje na jedan poziv od kluba.serbus

Sunara je dobio otkaz prije dva mjeseca, pisao sam o tome na Forumu. Prema kazivanju Sunare, on je obavio par političkih poziva, nakon kojih je vraćen u klub, to je interpretacija Sunare, koju on priča po gradu.
    Ne želim ovime reći da je politika umiješana u rad našeg kluba, isto tako ne želim da mi politiku krivimo za stanje koje imamo u klubu, ovime samo želim reći da neki ljudi u klubu nemaju hrabrosti. Kubovi poput Hajduka ili Dinama imaju nekakvu vrstu konekcije s politikom, na kraju dana i političari navijaju za Dinamo ili Hajduk, ali treba razlučiti politiku, teorije zavjere od sportskog sektora kluba. Politika sigurno nije kriva zbog ovog što mi imamo danas.
    Nama nažalost nije zakazao samo sportski sektor kluba, zakazala nam je i transparentnost, posebice u kontekstu zapošljavanja novih ljudi u klubu, sve se radi po babama i stričevima, i zapravo bez neke velike ljutnje, nismo napravili odmak od vremena Mamića po pitanju sistematizacije radnih mjesta i načina dovođenja novih ljudi. Mi smo čak mijenjali sistematizaciju radnih mjesta da bi se našlo mjesto za autora knjige našeg predsjednika, iako ništa protiv Sanjina, ali to je istina, takva vrsta zapošljavanja je ok ako ne preraste u pravilo. Jučer Marić kaže da je zaposlio Džemala jer mu je bio trener i jer mu je drag.
    Di dalje, zar ćemo Dinamo pretvoriti u prijateljsku zadrugu?
    To je najveći poraz ove Uprave. I zbog svega navedenoga, nemam nadu da ćemo ovaj prijelazni rok odraditi kako treba.
    Iako sam rekao da neću u detalje, ali Andy Bara, prijatelj Marića, ima svoj kutak na Dinamovom stadionu, znaju u klubu kako izgleda taj kutak, di se nalazi, i koliko slika Bare ima u tom kutku. Drugom prijatelju Leki je prodao Bulata i Šutala.
    Očekivao sam da ćemo klub dovesti u novu dimenziju, da će nam u sportskom sektoru biti moćni ljudi snažnog CV-a, da ćemo napokon provjetriti klub od uhljeba, i da će dolazak u Dinamo biti najteže i najveće ostvarenje nekog sportskog djelatnika, a zapravo u klub možeš ući samo ako si prijatelj Zeke, Marića, i sl.
  • Papastrumf
    13k
    Manenica na pitanje o zapošljavanju u klubu kaže da je zaposleno malo novih ljudi od tih novih osoba za ljudske potencijale. E tu je sad moj problem sa njim jel netko od nas dvoje ne razumije kaj dinamo znači.
    Ako on ili neznam tko već potpisuje da se Sunara angažira i dan danas za te "redarske" ili kakve već poslove da ga i ova uprava angažira nakon sve povijesti gdje navedeni drži lojtre svim HR krimosima (Sanader,Mamić) zaposlena je kriva osoba i kao člana me smeta pomisao da je Sunara i dalje na jedan poziv od kluba.
    serbus

Manenica je odgovorio direktno na pitanje. Rekao je do deset novih ljudi. S tim da ih je nekoliko otislo.

Sto se tice Sukija, isti je u klubu na ugovoru o djelu, odnosno na dane kada su utakmice u Maksimiru, sto je isto naveo Manenica. Dakle, nije klupski zaposlenik.
    Suki je najmanje njegova krivica, a zasto je doticni jos uvijek tu na ugovoru o djelu je tesko odgovoriti, a pretpostavljam da prosjecan covjek lako moze zakljuciti o cemu se radi.
  • modri-kibic
    146
    Mozda se i nesto godisnjih oslobodi.Boycie

+ pravo prvokupa karata za "novu" Kranjču. Pa će opet ti isti kmečati kako ne mogu kupiti kartu za utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.