• IstokKa96
    781
    Zagorac - RPG, Torrente, KTC, Moha - Max, Kačavenda, Stojković - Pjaca, Špikić/Mbuku - Kulenović

2:0

Gledatelja najmanje u ovoj sezoni, najcrnja prognoza, manje nego u Gorici dan poslije.
    'Vidimo' se sutra.
  • mali M
    6k
    ma sve kužim, al zakaj guramo krila kad nam je veza neposložena.. čak ni nemamo neke topčine na krilima da bi to bio argument... daj posloži normalno vezu, stavi Pjacu napred uz Kulenovića, pa nemoj forsat nešto za što nemamo dovoljno kvalitete. ostavljamo sredinu slabu, što vide već i ptice na granama , al glavno da imamo krila... da bar ta krila zabijaju svako kolo pa bi razumio omjer dani/primljeni golovi, al nama ne rade nikakvu prednost jer ne zabijamo.. isto je i sa senatorima.. gubimo ili igramo loše sa njima, nek krene stavljat svaku tekmu barem 2 "mlada" u prvu momčad..
  • NitkoBitan
    20.6k
    "Na utakmicu u petak dolazi i Sveti Nikola koji će zajedno s našim lavom Plavkom razveseliti najmlađe navijače slatkim poklonima!

Zajedničkim će snagama obići djecu na tribini Sjever dolje na ulazu za djecu s pratnjom (zapadna strana stadiona) i djecu na tribini Zapad dolje.

Sveti Nikola će na stadionu biti od 16 do 18 sati!"
  • Dumit Rumitu
    14
    Osim 3 boda, iskreno se nadam da će se i stadion uspjeti napuniti u prihvatljivom broju. Ako se dogodi slučaj koji nekolicina priželjkujemo s mlađarijom željnom dokazivanja u prvoj postavi, moramo im pružiti podršku s tribina!
  • hardek
    3.4k
    Ademi u prvoj, do 60-te minute 3 puta će sam leć na pod i tražit izmjenu ali će ipak nastavit igrat. Ako bog da da vodimo u hendikepu Pavić ulazi u 82. a Mikić u 89. da dečki osjete teren.

Nitko sretniji od mene da sam u krivu
  • Praskaton
    2.8k
    "Na utakmicu u petak dolazi i Sveti Nikola koji će zajedno s našim lavom Plavkom razveseliti najmlađe navijače slatkim poklonima!NitkoBitan

Nadam se da ce i igrači doći na utakmicu te uveselit nešto starije navijače sa golovima i pobjedom.

Očekivao sam nešto protiv Osijeka,Gorice i Hajduka.Sad vise nista ne ocekujem nit me ista moze negativno iznenadit.
    Samo se nadam da ce ih sva ova nevolja i negativa ujedinit i uozbiljit.

Zagi-Rpg,Ktc,Torrente,Perkovic-Pavic,Kacavenda,Stojkovic,Spikic-Kule,Pjaca

Na lijevom beku bi dao po poluvrijeme Perkovicu/Bockaju.
  • Simpatizer
    583
    Danas igra Dinamo!

Ajmo ih dobit
  • Kepec
    7.1k
    E kad simpatizer vjeruje u pobjedu onda stvarno mislim da je vrijeme za 3 boda. City je prije 2 dana prekinuo svoj crni niz, danas je red na nama.
    Dajte nam petak bez stresa.
  • IvanS
    225
    Dobivamo danas i to glatko.
    Svakoj krizi dođe kraj, a našoj će danas.
    Unatoč ozljedama, ekipa s klupe mi izgleda odlično. Svaka čast Belupu na igri u zadnjim kolima, ali igrački smo jači i nemamo pravo na greške niti na ikakve alibije.

Samo treba podići razinu trke, talenta i znanja imamo, situacija (trenutno loša) nam mora biti dodatan motiv, također nekima koji su manje igrali a smatraju da trebaju više, eto prilike pa se pokažite!
  • Jurki
    13.4k
    Mogla bi biti top utakmica. Manje ljudi, zima.. svi preduvjeti za odlicno navijanje su tu. Ajmooo

Ocekujem od Svetog Nikole samo 3 boda..
  • veselko tenžera
    2.8k
    Dugih i šugavih 5 dana ovog tjedna obojanog nedjeljom... Nikako dočekati utakmicu. Pobijediti i lagano naprijed!
  • KtcGoat
    71
    Nadam se da će se Štuke dobro pretrest, da nebi bilo ko sa tovarima
  • Paggini
    29k

Slaven već spremio sa strane 40000 eura za kaznu od HNSa
  • Peškaman
    5.4k
    Sigurna pobjeda danas, trijumf goropadne Gorice sutra,polazak u ZG u ponedjeljak,božićanje,pobjeda protiv Celtica u utorak,mamurluk u srijedu.

Bože,ne tražim previše.
  • Babangida
    51
    Ajmo 3 boda i pristup i igra koja najavljuje bolje dane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.