• NKDZ86
    2.2k
    samo da ne bude stih koji slijedi:
    ja zbog žena nisam pio ,al zbog dinama sam pio kad je gubioooo,. haha, malo šale.
    ljudi vidim da je situacija ozbiljna i na forumu, ne bojte se, mi smo dinamo i ne sumnjam u dečke s klupe, hendikep lagani protiv jugoslaven belupa.
  • BBB Sibenik
    4.8k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-je-uoci-slavena-devastiran-ali-to-moze-donijeti-i-nesto-dobro/138481

“U svakom slučaju, teško se sjetiti kad je neki Dinamov trener bio baš u takvoj 'gabuli' s izostancima, kad je imao toliko problema sa sastavljanjem prvih 11. Bilo je situacija kad je bilo puno ozljeda, kad su igrači otpadali jedan za drugim, međutim, ovako radikalno, u ovako krucijalnom trenutku sezone, ne pamtimo. No, kako se ono kaže, svaki udarac može biti prilika za novi uzlet. Tako i ova situacija u kojoj se našao Bjelica može biti šansa za neke nove igrače da konačno pokažu imaju li kvalitetu za Dinamo. I da neki novi mladići dobiju minutažu. Tko zna, možda utakmica sa Slavenom Belupom bude novi početak, a ne tužan kraj!”

Ničota lako tako pisat članke kad prepisuješ od nas
  • Eduardo
    21.3k
    Sviđa mi se ovaj Kovačević... i način na koji razmišlja i način na koji mu momčad igra.

6rPO7H9.jpeg
  • Marley
    2.1k
    Koliko sam primijetio, on je isto nažalost "načet", protiv BVB-a su pokazali kako mu stavljaju neku bandažu preko leđa i ramena, koja je isto vidljiva već par utakmica, gdje se vidi ispod dresa na desnoj ruci.Toni90d

Yep. Nazalost to rame je vec tjednima aktualno, ozlijedio se jos na Salzburgu.
  • Droljo
    9.4k
    Belupo u zadnjih 6 utakmica zabija minimalno 1 gol po utakmicidinamozivivjecno

Stavi svu ušteđevinu na gost daje gol. Oparit ćeš se. Ili možda ipak ne...
    Taman za poduplat pare...
    Screenshot-20241204-130921-2.png
  • Nogo
    4.1k
    Mikić, Baković i Rimac priključeni su seniorima. Nebi me iznenadilo da Mikić krene od prve minute protiv Slavena.
  • Marley
    2.1k
    Kako to da se malog Jakira vise ne spominje u ovom kontekstu? Koliko se sjecam dobar dojam je ostavio, ne?
  • Zvonkec
    68
    ozlijedio se protiv borussije
  • chago13
    30
    Kaj je sa malim Ćutukom?
  • Sven
    45
    Nije u juniorima prva spica tako da...
  • Crni86
    5.3k
    RimacNogo

Meni je rimac zapao za oko na nekim juniorskim tekmama. Slican igrac petku i ima neku tu pozitivnu prgavost.
  • Mihaljević
    10.5k
    Dobro Pavić polako postaje prvotimac, Mikić priključen prvoj momčadi, Ogiwara & Co otpisani, potezi koji su se već na početku sezone trebali napraviti ali eto...
  • Crni86
    5.3k
    A tko ih je trebao povuc? Trener koji se ne zna izborit za svoje zelje? Neiskusni sportski direktor? Ili pak mozda predsjednik kluba kojeg volim i kojem svaka cast ali mu sportska politika u proslosti bas i nije isla?

Bjelica se ne boji vuc radikalne poteze koji su potrebni za razliku od drugih. Nadam se da ce time usadit istu retoriku i hrabrost nasem sd-u. Na kraju krajeva njegova rijec ima tezinu, za razliku od jakireve ili mariceve.
  • SjevernaStrana
    2k
    Pola ekipe fali pa su priključeni juniori. Je radikalan u pm...
  • Jaro
    8k
    Bjelica se ne boji vuc radikalne poteze koji su potrebni za razliku od drugihCrni86

zato nije ni kad je imao zamjene koristio ih u "malim" utakmicama nego je istu ekipu cjedio...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.