• Ali
    2.3k

Bjelica je tu vise od dva i pol mjeseca, iskreno vidis li ti pomak prema naprijed ili natrag rezultatski i igracki ?
  • Paggini
    29k

Ono što mene muči jest činjenica da stvari koje su bile dobre - Stojković, Kačavenda pa čak i Pavić, a dijelom i Moha (iako bih Mikića radije gledao) će biti stavljene sa strane čim Ademi i Ristovski kažu da "mogu". I onda će opet hroptati nakon 40e minute, dizati tenzije, dobitk žute za prigovaranje i ostale lijepe stvari na koje smo navikli.

Tu Bjelkan mora presjeći.
  • Dinamosaur
    1.7k
    da, kad bi usporedio ovu sinoc sa prijasnjim tekmama - vidim pomak.
    Iako smo osakaceni ozljedama ovo nije bilo uopce lose.
    A sjeti se da je Slaven u jako dobrom ritmu u zadnje vrijeme a novinari ih dizu u nebesa kao i trenera Kovacevica
  • ElDorado
    715
    Iako jeste problem sto je Kule jucer promasio sve zivo i mrtvo, zapravo je jos veci sto smo Slavenu opet ostavili previse prostora i primili pacerski gol. Kolektivna obrana je nas najveci problem i to Bjelica nije uspio preokrenuti a iskreno i objektivno nije niti imao kada
  • Ali
    2.3k

Sto je sinoc bilo dobro ?

Samo da te podsjetim taj Slaven je do prije pet kola bio prvi kandidat za drugu ligu !
    Imali su 6 bodova u prvih 10 kola od tih 6 tri protiv nas.

A ti istices nasu jucerasnju tekmu kao odlicnu kao da su barcelona.

Pomaka prema naprijed nema, protiv rijeke i hajduka koji su vjerovatno igracki najlosiji u zadnjih 10 godina nismo pukli u okvir gola.
    A jucer smo pukli ali kao da nismo, golman njihov nista obranio nije covjeka su jednistavno pogadjali u prsa sa tri metra ni krivog ni duznog.

Ja kad vidim napadaca da se svakih pet minuta hvata za glavu bih ga lagano poslao na tusiranje, ali ne on ima dvije tekme u nizu bez zamjene !!!
    Dok Pjaca koji jedini moze rijesiti utaicu dobiva mrvice u garbage time.
    To je dovoljno za otkaz, srackat o buri, ouljedama itd nek ide u tursku a ne u Dinamu ! Tu se prije svega mora biti gospodin a ne svadljivac uz aut liniju...

Edit: pomak je iskrenu ako usporedimo dvije tekme protiv Belupa 4:1 vs 1:1 je pomak rezultatski... ali da te podsjetim njihov proracun za place igraca je 1,4 mil €, a naš 21,0 mil € !!! Pa ak je to pomak, onda isprika
  • Plavi-9
    714
    Ne bi ovo smjelo toliko utjecat na moj život...
  • Dinamosaur
    1.7k
    Sto je sinoc bilo dobro ?

Samo da te podsjetim taj Slaven je do prije pet kola bio prvi kandidat za drugu ligu !
    Ali

Kreiranih milijun mrtvaca..
    A taj Slaven nas je nedugo razbio 4:1 gdje smo izgledali ko nizeligas
  • Rakovica1986
    756
    ma nisam to mislio. Kad se mi pokažemo ko navijači da smo pravi imat ćemo svako pravo kenjat, ovako kad nas ne dođe ni 5k bolje nam je da se pokrijemo po ušima..
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Opet me dan nakon najviše smeta što nas je jebeni Belupo nakon što smo poveli, sabio na našu polovicu do kraja prvog poluvremena. I još jedna stvar koja me isto ,,ubije"; pred kraj utakmice Baturina napravi, po meni, nemoguće glup faul dok ima igrača Belupa okrenutog leđima u ćošku kod sjevera i zapada. Daj ga stisni da ne može ništa, faul je tu apsolutno najgora stvar, izvuko si ga iz teške situacije, nek izbije loptu u livadu. Ali opet sve ničije lopte je pokupio Slaven, tako da možda isti kurac
  • Crni86
    6.4k
    sabio na našu polovicu do kraja prvog poluvremenaDr Hofmann

Zato jer smo fizicki nespremni. Nakon 20 minuta smo mi vec bili pali te je polako padao nas pritisak. Umjesto da ih tad jos stisnes na krilima rezultata, mi cekamo poluvrijeme, pustamo suparnika da se razmase. Sve vec videno i u koprivnici i protiv osijeka doma.
  • ElDorado
    715
    Pa i u Splitu nakon cca 30 min
  • hardek
    3.4k
    Imam osjećaj da su neki ovdje spremni braniti Bjelicu vlastitim životom.

Od našeg gola pa do cca. 70. minute, Belupo je bio bolja ekipa na terenu. U tom periodu mi smo imali onaj zicer Kuleta i to je sve. Nas je Belupo probijao kako je htio ali neki žive u iluziju da smo mi izdominirali jer smo od 70 do kraja imali par prilika koje smo eto promašili. Mi da smo i zabili gol, opet bi se vratili na tvornicke postavke i Belupo bi nam stvorio nekoliko šansi kao što je i stvarao kada su ganjali rezultat. Ima li netko onaj momentum utakmice koji objave na Maxsportu za vrijeme utakmice?

Dakle mi se braniti momčadski ne znamo, zadržat loptu ne znamo, napadati nešto i znamo ali samo na osnovu individualne kvalitete i činjenice da nas se ekipe na Maksimiru još koliko toliko boje pa se i oni malo povuku. Izlasci iz svoje polovice su češće neuspješni nego uspješni.

Pa me zanima, zar stvarno mislite da nakon 2 mjeseca Bjelice stvari nebi trebale biti bolje? Moramo mu dati prijelazni rok, gdje btw. budimo realni, Bjelica ima jako loš talent ID i želje mu se uglavnom svode na igrače koje je već vodio. Pripreme su samo 2 tjedna, pa ne znam kakvu čaroliju očekujete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.