• Jay
    4
    Pozdrav svima.
    Samo uvjerljiva pobjeda, ništa drugo me ne zanima.
    Ozljede, izostanci, sve ok jer veliki je teret na našoj strani, ali doma smo zadnje dobili Lokomotivu i jednostavno dosta s tim.
    Slavenu i Kovačeviću treba skinuti kapu, igraju lijepo i brzo za HNL pojmove, ali taj niz od 6 bez poraza mora negdje stati. Neka pušu tri bure i neka igraju dva juniora, ali potrošili smo sva prava na kikseve i treba dostojanstveno završiti godinu.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Izuzev Zagorca na golu, mislim da ce prosjek godina igraca na terenu bit ispod 26. Ajde da vidimo mladariju doma na Maksimiru ima li sta od njih.
  • Daliban
    2.7k
    Bjeličin najradikalniji potez je vraćanje statusa prvotimca Ademiju. Samo je to radikalno u pogrešnom smjeru.

Inače, sumnjam da Mikić starta. Prije Moha.
  • NORTE
    12.6k
    Bjeličin najradikalniji potez je vraćanje statusa prvotimca Ademiju.Daliban

To nije istina.
    Igra u prvoj jer sad Sučić nedostaje, dok Bjelica u LP igra s tri zadnja vezna.
  • Daliban
    2.7k
    Ademi igra više-manje standardno otkad se Bjelica vratio. Sučić se tek nedavno ozlijedio.
  • Crni86
    5.3k
    Mozda i perkovica vidimo u nekim minutama u petak. Mislim da ce ga neno krenut forsirat na lijevom beku, sada kada nemamo vise ni jednu opciju.

A iskreno i ja mislim kao i kolega daliban da ce moha uc u prvih 11. To je ocito i iz onog uvodenja protiv tovara.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.