• Jay
    138
    Pozdrav svima.
    Samo uvjerljiva pobjeda, ništa drugo me ne zanima.
    Ozljede, izostanci, sve ok jer veliki je teret na našoj strani, ali doma smo zadnje dobili Lokomotivu i jednostavno dosta s tim.
    Slavenu i Kovačeviću treba skinuti kapu, igraju lijepo i brzo za HNL pojmove, ali taj niz od 6 bez poraza mora negdje stati. Neka pušu tri bure i neka igraju dva juniora, ali potrošili smo sva prava na kikseve i treba dostojanstveno završiti godinu.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Izuzev Zagorca na golu, mislim da ce prosjek godina igraca na terenu bit ispod 26. Ajde da vidimo mladariju doma na Maksimiru ima li sta od njih.
  • Daliban
    3k
    Bjeličin najradikalniji potez je vraćanje statusa prvotimca Ademiju. Samo je to radikalno u pogrešnom smjeru.

Inače, sumnjam da Mikić starta. Prije Moha.
  • NORTE
    12.8k
    Bjeličin najradikalniji potez je vraćanje statusa prvotimca Ademiju.Daliban

To nije istina.
    Igra u prvoj jer sad Sučić nedostaje, dok Bjelica u LP igra s tri zadnja vezna.
  • Daliban
    3k
    Ademi igra više-manje standardno otkad se Bjelica vratio. Sučić se tek nedavno ozlijedio.
  • Crni86
    6.4k
    Mozda i perkovica vidimo u nekim minutama u petak. Mislim da ce ga neno krenut forsirat na lijevom beku, sada kada nemamo vise ni jednu opciju.

A iskreno i ja mislim kao i kolega daliban da ce moha uc u prvih 11. To je ocito i iz onog uvodenja protiv tovara.
  • Nix
    0
    Pozdrav ekipa

Jedna stvar vezano za ulaznice koje se preuzimaju preko članske iskaznice.
    Za ovu utakmicu su odlučili da se te ulaznice mogu preuzeti samo za zapadnu tribinu.
    Pošto mi je ekipa na sjeveru tražim nekoga ko bi mijenjao karte.
    Nudim kartu za zapad, a tražim za sjever (2x, jer i prijatelju isto tako treba).
  • Niko1986
    329
    Nema Baturine
  • Ivdzo11
    4.6k
    Baturina nije dva dana izišao na teren, tako da ne vjerujem da može biti na raspolaganju, dobio je jak udarac u potkoljenicu. Nevistić konkurira, vidjet ćemo kako će biti s Ademijem, on je trenirao s momčadi, ovi ostali su nepromijenjenog stanja. Petković, definitivno, do Nove godine neće biti na raspolaganju!"

Priključila su se trojica juniora, Mikić, Baković i Rimac, hoćemo li vidjeti nekoga od njih?

"Sva trojica će biti najvjerojatnije u kadru, vidjet ćemo tko će dobiti minute i koliko. Sve ovisi kako će se razvijati situacija na terenu."
  • Zg123
    678
    Stojkovic, Kaca i Pavic u prvoj pa nek izgori sve. Radje cu gledat kako s klincima gubimo nego Bernauer na zadnjeg veznog i nespremi Ademi u prvoj, ali nazalost vjerojatno nas ocekuje ova druga solucija.
  • Crni86
    6.4k
    Jucer je netko pisao da se izjavilo da je baturina na treningu sa ekipom i danas Neno kaze da decko nije dva dana na teren izasao. Pa ko tu koga?

Napokon da smo culi opet onu recenicu da ce na terenu biti najspremniji. Sad cemo vidjet da li ce se i drzati toga.
  • jakov1
    325
    Stojkovic, Kaca i Pavic u prvoj pa nek izgori sve. Radje cu gledat kako s klincima gubimoZg123

"If you're good enough, you're old enough" - Sir Matt Busby

Ako igrac s 21 godinom ne moze nositi igru Dinama u HNL utakmici, onda to ni nije igrac za Dinamo. Vjerujem da ovaj trojac moze bez problema iznijeti i cijelu sezonu, a ne samo jednu utakmicu - tehnicki su sva trojica na razini, u glavi su cvrsti, pitanje je samo kondicije i ozlijeda.
  • Georg Koch
    5k
    Screenshot-20241205-134046-Samsung-Internet.jpg

Iako ovo nije nikako izgledno, volio bih sutra vidjeti ovu formaciju.
    Pjaca malo povuceniji, sve ostalo kako i stoji.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Imamo dosta problema s ozlijeđenim igračima. Nestorovskom, Leškoviću, Muriću i onima na koje već duže vrijeme ne možemo računati sad su dodani Dolček, najvjerojatnije i Šuto, dok je Caimacov upitan. Svi ostali dobro i marljivo rade, iako su nam tereni teški za treniranje", rekao je Kovačević.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.