• Paggini
    27.8k
    Zagi
    RPG Bernauer Torrente Ogiwara
    Pavić Kacavenda
    Stojković
    Mbuku Kulenovic Hoxha

Evo, jedan Dinamo prosinački klasik, za ladnih 1:0 u 86. minuti i molitva do 95. da Belupo ne zabije.

EDIT: Evo ogiwara out hahahahah
  • ShanKu
    1.1k
    Slaven Belupo je jedan od rijetkih 1.HNL klubova da ima komplet ekipu, znači bez ozljeda i bez suspenzija. A kod nas.. KBC Maksimir :brow:
  • marcio amoroso
    37.9k
    Zagi Filipović
    Moha, Gabriel, Perić, Max, Theo, Torrente
    Stojković, Pavić, Kačavenda
    Pjaca, Hoxha, Špikić, Cordoba, Mbuku
    Kule

Zdravi i spremni igrači. Krila nam u svakom slučaju ne fali.
  • Joza
    526
    Taman nas ima, 10 u polju i 5 zamjena, kaj nam vise treba
  • Omake
    3.7k
    Nadam se Mikiću i Paviću u prvih 11, a Bakovic, Šepić, Ćutuk ili Rimac na klupi.
  • Peškaman
    5.2k
    Nadat' se da će se barem Ademi oporaviti za Belupo,izađe li se u veznom redu s trojicom Stojković -Kačavenda-Pavić protiv Belupa koji je ove sezone izrazito neugodan, bojim se kiksa.
    I ne,ne zato što nevjerujem u njih već zbog razloga što međusobno nisu uigrani.

Za Celtic ako se ne oporave Baturina&Mišić,teška utakmica nas očekuje.
  • rioda
    5.5k
    S obzirom na situaciju i dostupne igrače, treba preći na 3-5-2. U obrani Max, KTC i Torrente. Jedan bok defanzivniji, recimo RPG/Špikić desno, Hoxha lijevo. U vezi Pavić, Kačavenda, Stojković, ili Ademi umjesto Kačavende ako bude spreman. Napad Kule-Pjaca
  • mlinchica
    2.1k
    Taman smo uigrali Mohu i Perića, a krila uvijek mogu igrat bekove… :roll:

ne razumijem čemu psiholog sin jer smo jebeno nervozni i shizofreni od igrača do navijača do zonašaMarc

Ovo je baš Dinamova tragikomedija.

“Psiholog sin” možda prakticira neku obrnutu psihologiju, ne znam ali to koliko mi imamo iščašenog ponašanja od kad je on stigao… A sad nam treba više nego ikad da od ovih preostalih 17 pripremi mentalne kamikaze.

V ekipa odmara već neko vrijeme, može valjda netko uletit ako zatreba. :lol:
  • Simpatizer
    488
    Nadam se da će Mbuku startat
  • jakov1
    288
    Zagi
    Theo Max Torrente
    RPG Stojković Pavić Kačavenda Hoxha/Pjaca
    Pjaca/Hoxha Kule

Ne izgleda uopće tako loše, nema puno krpanja, uglavnom svi su pokazali koliko mogu na tim pozicijama. Sasvim dovoljno za jednu zatvoreniju utakmicu, slično kao protiv Dortmunda, osim što se smije tu i tamo napraviti presing bez da znaš da će ti oni napraviti šansu.
  • NORTE
    12.6k
    Kule
    Pjaca-Kačavenda-Špikić
    Max-Pavić
    Hoxha-Torrente-Teofil-RPG
    Zagi

Klupa: Moha, Stojković, Cordoba, Mbuku, Bočkaj, Perić, Perković, Ademi, Petković

Do tekme se možda još netko ozlijedi.
  • don
    7.8k
    Max MORA startat ovu utakmicu.
  • Infinity
    16.7k
    Slučajno ili ne utakmicu sudi deklarirani hajdukovac Mateo Ercegchago13

Isti sudac nam je sudio protiv istog protivnika prosle sezone. Dobili smo 3-0.

Ne trazite alibije unaprijed, podsjecate me na nekog ni najmanje milog.
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    Ne zanimaju me ni izostanci, najmanje Baturinin, kad se nije ni vidio zadnjih 5 tekmi. Ne zanima me sudac, dojam, alibi i pressice.

Zanima me izgaranje za pobjedu i pravi šampionski pristup.

Alibije ostavite u kući. Krv, srce, ponos i prkos!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.