• Rakovica1986
    739
    U petak ravno s posla na tekmu, a onda tako nadrndan na božićni party of firme. Odličan početak vikenda.

Očekujem da ćemo istrčati u sljedećem sastavu

Nevistić
    RPG-KTC-Torrente-Bočkaj
    Pavić (Miške bi se mogao oporavit isto)
    Špikić-Kačavenda-Stojković-Pjaca
    Kulenović

Igrač utakmice: Pjaca

Naravno da bi volio da Baturina nastupi, ali unatoč ključnoj utakmici za hvatanje nekog momentuma smatram da bi ga trebalo posjesti da odmori za Celtic i ako baš bude nepovoljan rezultat uvesti ga zadnjih pola sata.

Ajmo plavi lavovi!
  • BBB Sibenik
    4.8k
    I da otpada trenutno Baturina nema veze, i dalje virujem da na klupi ima mladih igrača koji čekaju svoju sansu koju će opravdat.

Slaven doma, Varaždin doma, Loksa u gostima su idealne tri utakmice da se dade sansa tim dečkima. U koje se možda nema povjerenja toliko, da budu u nekim utakmicama starteri. Situacija nas sad prisiljava na to i oni će to opravdat siguran sam.

Dosta je jebenog kmečanja nakon 15odigranih kola na -7 zaostatka. Dogurat ćemo nekako do zimske stanke sa maksimalnim brojem bodova, skupit glave, vratit će se ozlijeđeni i za drugi dio će to bit druga priča. Vjerojatno će se i reagirat na tržištu sa nekim imenom.

Ništa nije smak svita bar ne trenutno da pljujemo redom sve u klubu počevši od igrača do uprave. Tu smo di jesmo sad i triba se čupat i borit, druge u ovom trenutku nema. Doce vrime kad će se podvuc crta i kad će moć kritizirat il pohvalit. Dajte podršku tim dečkima kad je najteže. Fala Bogu imamo frisko ovakvu situaciju od prošle godine koja je sve skupa po meni bila gora od ove sada. I znamo svi kako je to završilo, a nebi bilo tako da navijači nisu stali uz igrače i klub. NEMA PREDAJE!
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Neće valjda bit Slaven Melupo...Nož u zube, kakvi izostanci, sve osim pobjede na Maksimiru je Armageddon, nije dobra situacija ali sad bumo vidli jel imamo barem muda i borbe
  • Time
    914
    Veza ce nam vjerojatno biti Pavic-Kacavenda-Stojkovic...nesto dobro u ovim ozljedama ce biti kako ce ovaj trio funkcionirati i da se pocnu upoznavati na terenu
  • BlueWarrior86
    16
    Samo luđaci ti još i vjeruju!
  • rioda
    5.5k
    Lako je protivnicima bilo pripremati taktiku protiv Baturine, Petka, Mišića... Da ih vidimo sad kad imamo momčad bez zvijezda i predvodnika :cool:
  • hardek
    3.2k
    Sad me već polako strah da se i Kulen ne ozljedi. Odigrao je praktički sve minute od kad se Petko ozljedio. Možda nebi bilo loše počet sa Pjacom u špici protiv Slavena pa stavit Kulena po potrebi.

Ja sam čak mišljenja da bi Pjaci špica trenutno možda mogla bit i najbolja pozicija. Fizički je jak i tehnički odličan za HNL a hitrinu potrebnu za krilo baš i nema više.
  • Toni90d
    807
    Sad me već polako strah da se i Kulen ne ozljedihardek

Koliko sam primijetio, on je isto nažalost "načet", protiv BVB-a su pokazali kako mu stavljaju neku bandažu preko leđa i ramena, koja je isto vidljiva već par utakmica, gdje se vidi ispod dresa na desnoj ruci.
  • Droljo
    9.4k
    Ok mi je belupo (jer su uvijek tovare mučili doma) ali na žalost nastradat će minimalno 4:0. Dolaze u hram nogometa kao ovce na klanje. Ni sami ne znaju što ih čeka. Samo opušteno...
  • BlueWarrior86
    16
    Budemo vidjeli sad, na muci se poznaju junaci kažu. Vjerujem u ostale dečke i da bu to na kraju sve kak treba...
  • Jaro
    8k
    Nikad nisam manje vjerovao u neku momcad i trenera Dinama od ove sad. To kaj sumnjam u pozitivan rezultat protiv Belupa dovoljno govori... Pod Jakirovicem nikad nisam toliko sumnjao prije utakmice - on bi me razocarao kasnije...
  • Droljo
    9.4k
    Nikad nisam manje vjerovao u neku momcad i trenera Dinama od ove sad. To kaj sumnjam u pozitivan rezultat protiv Belupa dovoljno govori.Jaro
    I kaj se desi kad tak razmišljaš? Ovi izađu ko lavovi i pojedu suparnika. Bar je meni uvijek tako bilo kad sam sumnjao u naše..
  • Jaro
    8k
    nadajmo se...
    mislim - pobjede u zadnje 3 HNL tekme prije Bozica nemrem ni smatrati uspjehom, jedino minimumom za Dinamo...
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ne znam cemu takav optimizam, Belupo u zadnjih 6 utakmica zabija minimalno 1 gol po utakmici, zadnji put kad nisu zabili gol bilo je protiv Hajduka kada su pokradeni za 2 cista gola i tada su posljednji put izgubili. Bilo kakva pobjeda bit ce dobra makar si zabili autogol u 90 minuti.
  • Kaj je
    778
    Najjači kad je najteže.

KAO ZAGREB ON JE BIO - LOMIŠ GA, A ON SE NEDA!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.