• nemapredaje
    3.8k

Isplati se.

Ja većinom igram single player.
  • Dino
    2.9k

Uf, meni je Project cars 2 najbolja trkacka igrica koju sam ikad igrao a isprobao sam poprilican broj serijala na razlicitim konzolama. Jos ak imas opciju sparit ju s nekim dobrim volanom, top prica.
  • Dzoni
    810
    Project cars 2 je top igra, samo mi je jako krivo što su taj serijal ugasili nakon užasne Project cars 3 igre. Šteta što su taj serijal uspjeli uništiti takvom arkadom i sprdačinom od igrice
  • San Lorenzo
    17.1k
    Mislim, iskreno me GTA V nije uzeo toliko, korektan mi je bio tako da mi ni hajp za šesticom nije astronomski.

Ali zato Red Dead Redemption 2
    Paggini

PS4 sam uzeo samo zbog RDR2...vrhunska igretina do one Guarme, tad se sve raspalo i do kraja sam igrao samo da završim...btw PS5 sam uzeo zbog GTA 6 još prije 3 godine jer sam bio uvjeren da će izaći u tada sljedećih par mjeseci, godinu dana max. :lol:
  • Marley
    2.1k
    Help needed. Ak se nekome da objasnit kako quotam dio necijeg posta?
  • Paggini
    27.8k
    Obilježi mišem ili prstom na mobu dio teksta i pojavit će se plavi kvadratić "Quote" desno iznad toga. Stisneš ga i dolje, u prostoru za postanje će ti taj dio posta biti quotan

jgx4rlf.jpeg

Primjer
  • Marley
    2.1k
    mišem ili prstomPaggini

Nego sta nego prstom. Tko jos ima misa.
    Test, test. Da vidim jesam skuzila.

Edit, jesam, thanks. Uuu sad cu quotat sve u sesnaest.

Sad sam se sjetila da postoji i ona tema za test, sorry.
  • Droljo
    9.4k
    Nema veze. Ak šank trpi politiku tu i tamo trpi i ovo. Tvrdo drvo je šankovina...
  • don
    7.8k
    btw PS5 sam uzeo zbog GTA 6 još prije 3 godine jer sam bio uvjeren da će izaći u tada sljedećih par mjeseci, godinu dana max. :lol:San Lorenzo

bar ćeš ga odma dobit u 12. misecu, na PC neće izać bar još pola godine od izlaska :lol:
  • Bruh
    997
    rusiPaggini

Tebi već gotov rat a
  • jedan u nizu
    9.6k
    Nego sta nego prstom. Tko jos ima misa.Marley

Pretpostavljam svi koji koriste PC/laptop :grin:
  • Marley
    2.1k
    ne znam ti ja to, ja sam samo obicna kucanica :flower: :razz:
  • Agramc
    21
    Oko 2011 se prebacio na PES.vjeko1701

Vidiš ja sam do 2010. preferirao PES, a onda od 2011. na fifu jer je od tad, po meni, bila puno bolja neg PES
  • Crusades
    13.8k
    Skrolam sad nešto i izbaci mi objavu o metrou u Solunu.

Idem provjeravat i vidim stvarno, drugi po veličini grad u Grčkoj sa cc. 400.000 stanovnika ima metro.

Nevjerojatno kakvi sve gradovi imaju metro, a glavni grad Hrvatske ni u primisli nema ni razmišljanje o gradnji, a kamoli nekakav projekt, plan ili želju jer je netko pametan rekao da se metro ne može graditi zbog Save ili "trusnog područja".

Sva sreća pa London, Pariz, Prag, Beč i ostali glavni gradovi nemaju rijeku koja teče kroz njihovo područje pa imaju metro.
  • masacusec
    4.1k
    Pa zagrebačko tlo jest podložno za izgradnju podzemne željeznice što je i geotehnička struka kroz raznorazne geotehničke elaborate dokazala. Naše je tlo jednako onome u Beču. Također, jedan Graz koji broji oko 300 000 stanovnika, vrlo je blizu realizacije podzemne željeznice.

Nedostatak političke volje i izbjegavanje odgovornosti financiranja izgradnje metroa u Zagrebu prvenstveni je razlog stopiranju tog projekta u našem gradu, pozivajući se na visoke podzemne vode koje, prilikom izgradnje podzemnih garaža (na 190 etaža!) koje grade jaki investitori, začudom nestaju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.