• Hnlovac
    1.3k
    Evo prošla je skoro 1 godina od prvog trailera GTA 6 a pederi iz rockstara još uvijek ništa novo objavili nisu
  • Paggini
    27.8k
    I bolje jer me strah u kojem smjeru to ide
  • Hnlovac
    1.3k
    Mene ne brine ni najmanje. Rockstar je još jedina preostala kompanija koja se usudi sprdat sa svim dijelovima društva. Ljudi su očekivali da se to neće usuditi u GTA5 još 2013 kad je SAD već postao osjetljiv

Jedini minus je kaj će igrica biti u današnjem dobu a ne povratak u 70te ili 80te pa ćemo propustit gro dobre muzike jer će valjda 80% muzike bit crnacki rep

Bit će 1 rock radio stanica i to je to
  • austrijanac
    4.3k
    Planiram porodiljni u to doba, jedva čekam.
  • Captain America
    18.4k
    Evo prošla je skoro 1 godina od prvog trailera GTA 6 a pederi iz rockstara još uvijek ništa novo objavili nisuHnlovac

GTA online je doslovno printer novca i ne žuri im se nigdje. I s GTA V je prošlo skoro 2 godine između trailera. Rockstar je nedavno izbacio i patch za PS2 trilogiju tako da i tu izgledmo kapa solidna lova uz remaster RDR. Dečki su si odabrali ležeran pristup za izbacivanje nastavka i to je u redu.
  • Paggini
    27.8k
    Dečki su si odabrali ležeran pristup za izbacivanje nastavka i to je u redu.Captain America

Je, ali kad gledaš PS2 eru i koliko toga su izbacivali, fakat mi bude žao što izbacuju jednu igru po generaciji konzola jer su jedan od najtalentiranijih studija u gamingu.

Mislim, možemo reći da je proizvodnja igara kudikamo kompleksnija danas nego prije 20 godina, ali bogami i danas imaju 20 do 30 puta više zaposlenih...
  • vjeko1701
    9.8k
    Ovisi, nekada su kompanije često radile vlastite engine za igre, danas su puno češće bazirane na open source enginima. Čak i modeli/teksture iako znatno kompleksnije često trebaju manje vremena radi značajnog napretka alata.

Puno veći problem danas su nerealno kratki rokovi i sad već ustaljena praksa da igre izlaze u potpuno neprihvatljivom stanju van. Ono kaj danas izađe kao v1 nekada ne bi bilo dovoljno niti za internu betu.
  • Captain America
    18.4k
    Mislim, možemo reći da je proizvodnja igara kudikamo kompleksnija danas nego prije 20 godina, ali bogami i danas imaju 20 do 30 puta više zaposlenih...Paggini

Treba ovakvu mapu i napuniti sadržajem kao i popeglati da bude grafički impresivna.

Prije par dana sam odlučio završiti jedine misije iz GTA V koje sam preskakao u prethodna 3 prelaska. Radi se o misijama gdje skupljaš djelove svemirskog broda, pisma serijskog ubojice, nuklearni otpad i dijelove podmornice. Kad zbog tih misija pređeš mapu uzduž i popreko, počneš još više cijeniti trud cura i dečkiju iz Rockstara. Radije nek si uzmu vremena i isporuče remek-djelo koje ćemo cijeniti 10ak godina nego da isporuče generičku igricu bez okusa i mirisa poput Ubisofta koji štanca igrice iz svojih serijala na dvogodišnjoj bazi.
  • Paggini
    27.8k
    Mislim, iskreno me GTA V nije uzeo toliko, korektan mi je bio tako da mi ni hajp za šesticom nije astronomski.

Ali zato Red Dead Redemption 2.....................

Ovisi, nekada su kompanije često radile vlastite engine za igre,vjeko1701

Sad kad je izašao stalker 2 bas sam se sjetio tih manijaka sa X Ray engineom za prvi stalker, koje je to cudo bilo.

Opcenito ti rusi su za svaku igru radili jebeni engine, tipa onaj Cryostasis, rendom glupa ruska igra koja je imala suludi engine sa simuliranjem padanja kapljica, topljenja vode i ostalo.

Fale mi ta divlja vremena, danas je sve UE5...
  • Agramc
    21
    Koliko vas je ovdje igralo fifu 07? Ima li netko da ju igra i danas ako ju je uspio konfigurirat posto su stari windowsi? Meni je to uspjelo s jednom drugom igrom iz 2000.
  • vjeko1701
    9.8k
    Fale mi ta divlja vremena, danas je sve UE5...Paggini

Jup :D

FIFA 07 i onaj divlji Euro 08 ali nisam jako dugo probao pokrenuti. Oko 2011 se prebacio na PES.
  • masacusec
    4.1k
    A Fifa '99 i soundtrack The Rockafeller Skank od fatboy slima... drkica!
  • Captain America
    18.4k
    Kad se već priča o igricama, da li je neko igrao Gran Turismo 7? Našao sam ga na 67% popusta pa da pitam isplati li ga se uzeti za 20ak dolara ako bi igrao isključivo si gle player?
  • Droljo
    9.4k

Samo mi daj kloužr gdje paggini u kaputu odvozi djevojku u suton na frezi.. top :lol:
  • Dzoni
    810

I dan danas volim to poslušat s vremena na vrijeme, topčina od pjesme. Generalno FIFA je uvijek imala dobre soundtrackove do prije par godina, sad je to većinom vrlo generično
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.