• mlinchica
    2.1k
    @Marley bacila “crnu mačku” na šank i nestala u mirisima kuhanog vina na adventskim kućicama :lol:
  • Kepec
    6.9k
    Uđem na temu tekme preko 70 strana ispisano, uđem u Dzg o svemu pomalo preko 20 strana... pa Marley tko to normalan može trijezan čitati? :rofl:
  • Marley
    2.1k
    Ma mislila sam na pretjeranu zloupotrebu u odredjenim emotivno tezim situacijama (hvala Bogu da nemam cuge u autu :lol: ).

Isprike cijelom sanku, nije mi bio cilj oskvrnuti ga. Mala nepaznja. Kao i ona "best frendica". Krivi kontekst.
    Pokusat cu se iskupiti najdrazom cugom zadnje vrijeme haha.
    Drzite fige da si prst ne odrezem sad kad krenem sjeckat poriluk.
    Zivjeli.

20241202-160406.jpg
  • Marley
    2.1k
    dok jos imam sve prste na ruci: dobar si. Fakat imas smisla. Malo je gadno za citat u smislu sladunjavosti :vomit: , ali to prolazi. Bit ce dobra gledanost.
  • Jaro
    8k
    OK, iza @jedan u nizu se krije Jelena Veljaca cini se :rofl:
  • NitkoBitan
    19.7k
    Davno su zavrsili dani vitestva, palica i/ili 2,3 dobra frenda rjesavaju stvari. Zene ionako ne mare za kodekse, a mozda i prode koja lovacka. Pagini izdrzi...
  • jedan u nizu
    9.6k
    Fakat imas smisla. Malo je gadno za citat u smislu sladunjavosti :vomit: , ali to prolazi. Bit ce dobra gledanost.Marley

pa radimo za Diva TV film.
    Kada budemo radili za neki HRT prime time petak iza dnevnika, pisat cemo ustaša/partizani scenarij.

Ali imam jos scenarij koji mi se vrti u glavi, ipak je Bozicno vrijeme, popularni su hallmark filmovi.
    Ukratko:
    Cura iz velikog grada (radi u marketingu velike internacionalne kompanije) dolazi u Donji Dragonožec na odmor kod roditelja.
    Tamo ponovo srece skolskog Pagginija koji prodaje djedove kapute kako bi skupio novac za obnovu sirotista koje je stradalo u potresu.
    Cura je zaljubljena u Igora koji vozi kockicu i glavni je baja u kaficu 'As' u centru Dragonosca, ali ne vidi da je kreten.
    Igor lijeze sa konobaricom Marijom iz As-a, Cura to saznaje i u suzama ceka Bozic u snijegom prekrivenom Dragonoscu.
    Paggini tu ulijece sa ramenom za plakanjem i priznanjem da je oduvijek imao osjecaje prema Curi, ali nikada nije imao cojones da joj to kaze.
    Cura daje otkaz kako bi se preselila u Donji Dragonozec,zivjela sa Pagginijem koji dijeli sobu sa njegovom majkom te zapocela proizvodnju domacih jaja iz organskog uzgoja.
  • Paggini
    27.8k
    Buraz napisao si tri homoeroticna filma vec al ja sam sumnjiv........

I to jako brzo..... pomislio bi covjek da si ih imao spremne vec, samo cekao pravu priliku.....
  • Marley
    2.1k
    jel i ti cugas pa otud inspiracija ili si samo prirodno nadaren ?!
  • jedan u nizu
    9.6k
    Buraz napisao si tri homoeroticna filma vec al ja sam sumnjiv........Paggini

ispravak. dva.
    Mozemo i u ovaj treci ustasa/partizani ubaciti dozu sladunjavosti i patetike. Ona bi njemackog oficira, ali joj stari hoce da to bude domaci decec i tako to ....

I ne znam sta je tu homoeroticno. To je samo pateticna romcom ( da da postoji skracenica za takve filmove, romanticne komedije :cool: )

jel i ti cugas pa otud inspiracija ili si samo prirodno nadaren ?!Marley

da bar cugam. Samo se pokusavam maknuti sa ovih rasprava o sportskim direktorima, rakiticima i FM transferima

pomislio bi covjek da si ih imao spremne vec, samo cekao pravu priliku.....Paggini

slao sam Hollywoodu svoje ideje ali mislim da me sjebalo to sto su mjesta radnje Donji Dragonožec, Utrine i Gajnice.
    Mislim da cu morati slati ideje tvorcima 'krv nije voda', jbg negdje moram krenuti.

Bez brige, kada primim oscara za najbolju reziju ili scenarij, tamo negdje 2057. godine, zahvalit cu se zoni i njenim clanovima (i dijelu moderature khm khm) za podrsku dok su se ideje samo kuhale u glavi...
  • Paggini
    27.8k
    Mozemo i u ovaj treci ustasa/partizani ubaciti dozu sladunjavosti i patetike. Ona bi njemackog oficira, ali joj stari hoce da to bude domaci decec i tako to ....jedan u nizu

Sad si me sjetio da je hrvatski kandidat za oscara ove godine film gdje 4 partizanska narodna heroja postanu redatelji nakon WW2, ali su sva cetvorica pederi.

To komunjare saznaju i zatvore ih na goli otok i muče ih.

Stvarno jako dubok film, ne znas za kog bi manje navijao - za hajdukovce ili pedere.... Rekli bi ljudi da je to hrvatski "sofijin izbor"
  • jedan u nizu
    9.6k
    Sad si me sjetio da je hrvatski kandidat za oscara ove godine film gdje 4 partizanska narodna heroja postanu redatelji nakon WW2, ali su sva cetvorica pederi.Paggini

:lol: :lol:

Hmmmm :chin: Mislim da uz pola boce viskija mogu nadmasiti taj scenarij.
    Mislim, ovako iz glave. Nisu sva cetvorica partizani. Prica prati partizane ali i njemackog oficira, koji postaju redatelji, a sastanu se kasnije na i zapravo skuze da su zaljubljeni jedni u druge, a u rat su otisli jer ih je drustvo natjeralo jel ....

Ivica Skoko radi kostime, Božo Vrećo radi soundtrack i donosimo oskara u lijepu nasu!!

p.s. ima li kandidata za glumce? Paggini ako se javis, koristenjem tvog kaputa cemo ustediti na honoraru za Skoku
  • Marley
    2.1k
    podrska :strong: pogotovo na ovakav dan kao danas. The day after...

Sad nakon malo boljeg promisljanja, zapravo mi i nije zao sto nisam imala nekog tako muskog bestie frenda. Prepickasto je to sve malo skupa.
    (Osim ako bi bio neki extra special guy, kao npr.tip na mojoj profilnoj. Onda moze biti i gay. Serijski ubojica. Ma sto god hoce.)
  • Navijač Dinama
    8.8k
    Screenshot-20241202-175145-Instagram.jpg

Pa vi dajite svoj glas i dalje štakoru i njegovoj stranci.
    A štakor je posebna gadost za sebe, znači uredno je kad se prozivaju Hrvati iz BIH(od kojih je sam štakor, ne nikakav zagrepčanin,nikakav purger,nego bosančeros) i kad se prozivaju vojske HR naroda u BIH, a istom toke štakoru sj otac i stric bili u HOS-u u odbrani Posavine.

Serem mu se u usta
  • NitkoBitan
    19.7k
    Briljiraju i sa ostalim porukama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.