• nemapredaje
    3.8k

Isplati se.

Ja većinom igram single player.
  • Dino
    2.9k

Uf, meni je Project cars 2 najbolja trkacka igrica koju sam ikad igrao a isprobao sam poprilican broj serijala na razlicitim konzolama. Jos ak imas opciju sparit ju s nekim dobrim volanom, top prica.
  • Dzoni
    810
    Project cars 2 je top igra, samo mi je jako krivo što su taj serijal ugasili nakon užasne Project cars 3 igre. Šteta što su taj serijal uspjeli uništiti takvom arkadom i sprdačinom od igrice
  • San Lorenzo
    17.1k
    Mislim, iskreno me GTA V nije uzeo toliko, korektan mi je bio tako da mi ni hajp za šesticom nije astronomski.

Ali zato Red Dead Redemption 2
    Paggini

PS4 sam uzeo samo zbog RDR2...vrhunska igretina do one Guarme, tad se sve raspalo i do kraja sam igrao samo da završim...btw PS5 sam uzeo zbog GTA 6 još prije 3 godine jer sam bio uvjeren da će izaći u tada sljedećih par mjeseci, godinu dana max. :lol:
  • Marley
    2.1k
    Help needed. Ak se nekome da objasnit kako quotam dio necijeg posta?
  • Paggini
    27.8k
    Obilježi mišem ili prstom na mobu dio teksta i pojavit će se plavi kvadratić "Quote" desno iznad toga. Stisneš ga i dolje, u prostoru za postanje će ti taj dio posta biti quotan

jgx4rlf.jpeg

Primjer
  • Marley
    2.1k
    mišem ili prstomPaggini

Nego sta nego prstom. Tko jos ima misa.
    Test, test. Da vidim jesam skuzila.

Edit, jesam, thanks. Uuu sad cu quotat sve u sesnaest.

Sad sam se sjetila da postoji i ona tema za test, sorry.
  • Droljo
    9.4k
    Nema veze. Ak šank trpi politiku tu i tamo trpi i ovo. Tvrdo drvo je šankovina...
  • don
    7.8k
    btw PS5 sam uzeo zbog GTA 6 još prije 3 godine jer sam bio uvjeren da će izaći u tada sljedećih par mjeseci, godinu dana max. :lol:San Lorenzo

bar ćeš ga odma dobit u 12. misecu, na PC neće izać bar još pola godine od izlaska :lol:
  • Bruh
    990
    rusiPaggini

Tebi već gotov rat a
  • jedan u nizu
    9.6k
    Nego sta nego prstom. Tko jos ima misa.Marley

Pretpostavljam svi koji koriste PC/laptop :grin:
  • Marley
    2.1k
    ne znam ti ja to, ja sam samo obicna kucanica :flower: :razz:
  • Agramc
    20
    Oko 2011 se prebacio na PES.vjeko1701

Vidiš ja sam do 2010. preferirao PES, a onda od 2011. na fifu jer je od tad, po meni, bila puno bolja neg PES
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.