• Hercegovacnkdz
    30

Nećemo, jer bi ukazali na činjenice koje svak živ vidi!
  • serbus
    4.4k
    Ja bi kaznio našeg igrača sa 1000 eura uplate u zakladu ukoliko izbaci loptu van igre kad tovar padne na travnjak.
    Ima sudac da prekine igru u svakom drugom slučaju igraj.
  • Krulek
    574
    Nije Rakitić pjevao samo je otvarao usta....nekako mi je to poznato
  • Crusades
    13.8k
    Treba ubacit i malo trezvenosti i realnosti.

Mi smo jučer njih nadigrali u prvom poluvremenu bez 3-4 standardna prvotimca, nakon kaj smo u srijedu igrali sa Boruusijom Dortmund i nakon kaj cijelo vrijeme igramo paralelno i Europu.

Ljudi su zabili gol iz naše greške, osim toga su nam stvorili 1 (jednu) šansu.

Ne treba se ni pravit da smo u dobrom momentu, ali ne treba ni dramatizirat.
  • masacusec
    4.1k
    Ljudi, zašto ste toliko opterećeni jebeni tovarima?! Kaj oni pišu, kaj oni vele, kak oni igraju... Oni su govna, oni su nula, oni su ništarije!
    Neću lagati da me ne boli poraz od njih, boli, ali boli me zato jer je poraz, a ne zato jer je od njih! Da se ne pravim demosten i veliki racionalist, mrzim hajduk i gade mi se!
    Ali (više) nemam taj kompleks da to moram šarati po fasadama mojega grada. Gledajmo u svoj vrt, svoje dvorište, kako izaći iz ove jebene krize! Najviše me boli od svega kaj su igrači indiferentni i hladni. Kad pobijedimo u sazlburgu, bratislavi, svi igrači skaču, pjevaju, izuju se iz cipela ko da sutra ne postoji. A kad popuše, kao da su navikli, nikom ništa, nikakva tuga, nikakav inat se u njima ne budi, nekakva želja "pa ajmo radi ovih bbb budala koje nas prate na svakom stadionu Europe pokazati zube i muda". Ali ne, to se poslije tekme ide šminkati, frizirati i drkati po mobu....
  • Hrvatski Gradjanski
    20
    Meni isto ovo nije baš jasnije kod nas. Da su ljudi postali toliko osjetljivi i da komentiraju da ovi dole navijaju da mrze Dinamo i da vas to smeta.

Meni je kao dinamovcu to i simpatično. Ako oni većinu utakmice ne navijaju Hajduku već kako mrze Dinamo to je samo dokaz kolike smo im komplekse nabili. Normalno da su oni isfrustrirani kad je Dinamo zadnjih 20 godina postao druga dimenzija za Hajduk i da slave pobjede protiv nas kako mi ne slavimo pobjede u Ligi prvaka ili protiv njih jer nam nisu toliko važni. Meni bi smetalo da smo mi toliko opterećeni njima i da većinu utakmice navijamo protiv Hajduka nego za Dinamo.

To što Rakitić pjeva kad slave pobjedu protiv nas dok nije recimo degutantno me također ne zanima. To je njihova stvar.

Ja želim da mi njih zgazimo na terenu pošteno i na tribinama. A kako se oni ponašaju to je do njih je. To me ne dira. Samo gledam da se tome mi efikasno suprotstavimo i pobijedimo.

Da se ne ponavljam u ostalom u čemu se slažem s ljudima da nam treba ozbiljan remont ove momčadi i da na zimu moramo dovesti prava pojačanja da bi bili prvaci i slijedeće godine bili konkurentni u Ligi prvaka. Ako se ove godine nakon Lige prvaka i s prodajom Baturine i Sučića ne može uložiti ozbiljniji novac u stvaranje nove momčadi koja bi onda nekoliko godina trajala kao ova prethodna onda je to problem ljudi koji vode klub. Sad neka pokažu šta znaju. A da sam Zajec prvo bi doveo jakog sportskog direktora koji bi na tome radio. Jer ovo do sad ne izgleda dobro.
  • DZGIS
    1.4k
    Zanimljiva scena od jučer sa derbija, kad se iz kaveza zaorilo - hns pederi, nogomet ste sjebali - a ostatak stadiona zvižducima reagiralo na to skandiranje :lol:
  • Gringo
    221
    Za pad Rakitića u 16 Skomina kaže penal, a sudačka komisija žuti za simuliranje. Janez lagano pada pod utjecaj redikula i mamićeve kujice..
  • striko
    1.8k
    Zašto ova smješna institucija HNS ne usvoji neke odluke iz liga petice? Npr. stalak za lopte kraj aut linije. Na svakih 15 metara jedna lopta i završi jednom priču s klošarima za sva vremena.
  • Jaro
    8k
    HNL je blize zupanijskoj ligi nego ligi petice tako da su stalci za lopte i klinci oko terena najmanji problem...
  • striko
    1.8k
    Nisam rekao da je jedini problem. Trenutno se raspravljalo o tome. Ako je ok, idemo onda po lopte na Marjan i nema prigovaranja.
  • TomaJ
    5

Ma ko ga jebe svakako ćemo ga maknut iz Dinama. Ne valja mu ime, prezime a ni stav. Također nije ni pametan kao što se predstavlja. Debeli i mršavi marš iz Dinama!!!!
  • NKDZ86
    2.2k
    stari moj, na fb vidio nekog lika koji ima tetovirano prekriženo d i piše uvik kontra dinama hahaha, to je to stanje uma
  • Kepec
    6.9k
    možda mu se bivša zvala Danijela pa je njoj posvetio tetovažu, sumnjam da je to za Dinamo, pa ne bi oni nikad tak nekaj napravili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.