• j00k3r
    18
    Poštovanje,

filozofija 'pamti pa vrati' ; 'tko tebe kamenom, ti njega većim' ; i bla bla, toliko mržnje ljudi dragi, ne mogu da vjerujem...

Osnovna stvar u životu je valjda, ono što želiš i očekuješ, radi, budi sam promjena kakvu želiš u svojoj okolici, pa onda i u svijetu.

Da, teško je, nije lako istrpiti, ali sunce li mu poljubim, podržati gađanje BILO ČIJEG igrača, sa BILO ČIM, je katastroflano i samodestruktivno stanje uma.

Pjevanje pjesama koje veličaju ljubav prema jednom, a s druge strane ponekad i mržnju prema drugom, a srca ti, nek se pjeva, šta ćemo sad, ajmo svi pjevati crkvene pjesme da bi se eto svi osjećali bolje...

Živim za rivalstvo, živim za zajebanciju, jučer sam sjedio i pio sa rajom koja je kao i ja, s obje strane, furka je, ko popuši, đaba pije i jede, ostali ga *ebu u zdrav mozak, i plaćaju, pa j*ga, zdrava ekipa, šprdanje (zasluženo), i idemo dalje.

Trebamo svi skupa početi graditi mostove, dočekati ljudski jedni druge, a ne da pri dolasku jednih, ili drugih, treba dići kompletan MUP i vojsku na noge, radi čega?

Ode mi post van teme, ali eto, gadi mi se više to rušilačko ponašanje.

Na kraju, Dinamo je u očajnom stanju trenutno, potpuno zasluženi poraz, i riba smrdi od glave, dakle, možemo se lagati i uvjeravati u neke teorije, ali stvar je jasna, i ja to vidim ovako:

• uprava
    • trener + stožer
    • igrači i zalaganje

Netko je negdje kroz sve ove aktivne teme spomenuo nešto kao, kako politika ima veze s tim kako igrači igraju, il slično, ima, ima i to jako mnogo (a kod nas je to trenutno jugonostalgičarska + ova nemožemo moderna), i takva sorta, ne može i ne smije da vodi naš, NAŠ, Hrvatski Dinamo.

Lp,
  • Tom Hanks
    3.2k
    Samo udrit po gubi splitskoj,i njihovim frendićima koji pate od Stockholmskog sindroma
  • don
    7.8k
    i mi na poljudu slavimo i pjevamo 'jedna ce torcida', pa igraci kada to cuju prestanu sa navijanjem, a onda nastave dalje kada se to ne pjeva.jedan u nizu

sad si sam sve reka, mi nismo, oni jesu. Jel tribam slat videe Livaje, malog Vuškovića i ostalih dok pjevaju "mrzim dinamo srpsko ime to" posli Maksimira?

ljudi, ne volimo ih, gade nam se, ali iz njih isijava mržnja prema svemu šta nije hajduk, prema svemu. I to se prenosi poput ebole doli, kako objasnit drugačije da jedan Marokanac maše Bojsima korner zastavicom hajduka i vaća se za muda, Uremović koji je govorija da nikad ne bi zaigra za hajduk ima ponašanje kakvo ima, Rakitić koji i je bio gospodin dok nije kročio u split, da ne nabrajam sve ostale.
    oni ne mogu podnit da netko pjeva svoje pjesme na njihovom stadionu, ne mogu podnit da na njihovom stadionu vise krpe i transparenti Dinama, Bojsa. Suludo zvuči ali ne mogu. Iz Dalmacije sam i bolje ih poznajem od tebe viruj mi. Oni su borci protiv "kriminala" i hnsa 20 godina, a sinoć skandiranje Bojsa hns pederi nogomet ste sjebali je izviždano od cilog stadiona, zašto? Jer ne mogu podnit to. Njima se zgrožava ta činjenica da igrači Dinama nose grb kluba na svom dresu. Ja se ne zajebavam i ozbiljan sam, možda vam zvuči previše ali to je tako. Tamo se sa mržnjom rodiš i to se prenosi.
  • Peškaman
    5.2k
    Ne razumijem šta očekujete nakon gađanja bakljama, da će otić na bostonsku čajanku sa ženom i kumom i slušati Terezu Kesoviju ispijajući čaj i uživajući u ledenom vjetru.
  • don
    7.8k
    tko je prvi krenuo sa bakljama?
  • über alles
    1.6k
    Ne vjerujem da ima tolko "ljudi" koji drze stranu rakiticu.

Ljige vece od tovara.

I sve redom bivsa "nisam za mamica,al..." Ekipa
  • Bosskovitz
    12.9k
    Ivan Rakitic je legenda hrvatskog nogometa i reprezentacijeZg123

Ivan Rakitić je isto tako igrač Hajduka. To što je on nekada napravio za repku (a napravio je puno) ne znači da treba imati neki povlašteni tretman kao igrač Hajduka. Dapače, s obzirom na neke njegove izjave, mislim da zaslužuje i nešto gori tretman od ostalih.

Ali cijela ova rasprava je poprilično besmislena. Tko misli da je on trebao osuditi navijače svog kluba zbog pjevanja pjesama koje pjevaju ili im ne zahvaliti nakon derbija, taj živi u ružičastom oblaku nerealnosti.
  • jedan u nizu
    9.6k

dobro daj jednom u zivotu procitaj sto ti netko pise.
    Ne govorim o Livaji, Vuskovicu ili marokancu.

Govorim o Raktici i iskljucivo njegovom pjevanju 'suti moj djecace plavi'
  • don
    7.8k
    ja sam pisao o Rakitiću, a ti si otišo na naše igrače i pjesmu jedna će torcida...? :rofl:

Govorim o Raktici i iskljucivo njegovom pjevanju 'suti moj djecace plavijedan u nizu

i ja isto.

spominanje Livaje i Vuškovića je u kontekstu toga šta si reka "kad vidim video sa mržnjom prema Dinamu možemo o tome pričati", jer misliš da se o tome ne pjeva, a ja ti dajem primjere di ljudi to stvarno i pjevaju budući da nemamo videe sa sinoćnjeg slavlja.
  • superhik
    11.6k
    Tko misli da je on trebao osuditi navijače svog kluba zbog pjevanja pjesama koje pjevaju ili im ne zahvaliti nakon derbija, taj živi u ružičastom oblaku nerealnosti.Bosskovitz

Ja nisam govorio o osuđivanju s njegove strane, već o tome da je izričito odabrao stranu. Odabrao je mrziti moj klub.
    I to je okej sa njegove strane.
    Ali baš iz tog razloga nemam poštovanja prema njemu, posebno ne kao igraču. I onaj koji mrzi moj klub, to i zaslužuje od mene.
  • Blueshadow86
    2k
    Dobro je netko gore napisao da je Rakitić kujica svoga retardiranog kuma i žene.
    Da mi je netko rekao da će se toliko promijeniti u tako kratkom vremenskom periodu... Na terenu simulira, savjetuje svojima da se izležavaju, prigovara sucu za svaki faul... van terena se u birtijetini u Splitu penje po stolovima, vidi da ga ljudi snimaju, skida majicu, pjeva provokatorske pjesme posvećenu Dinamovim navijačima itd... Ne vidim baš na snimkama iz 2018. kad je s Hrvatskom osvojio srebro (slavlje s Grdovićem) da se penjao po stolovima i izvodio striptiz... Rakitiću, mozak su ti isprali tvoja seljačina od kuma i tvoja ženica, a i sve ostale spodobe dolje.
    Papučar si bio i ostao, a sada si uz to postao i ološ i smeće.
  • Peškaman
    5.2k

Uopće me nije briga tko je započeo.
    Ako si spreman gađat nekog bakljom u vidu provokacije onda budi spreman prihvatiti kada ti netko uzvrati provokaciju.
    To se zove rivalitet i podbadanja.
    Bilo to gađanje južnjaka Petkovića pa da Petković zapjeva "jedna će torcida..." ili gađanje BBBa Rakitića i uzvraćanja sa "šuti..".
  • KtcGoat
    1
    Nek pjeva sta oce, pjevat cemo i mi abd i to je to. Jedina je fora oce to procurit u javnost ili nece, to je druga stvar. To sta mi ocekujemo od svih tih likova da budu politicki korektni roboti bez emocija je nesto drugo. Neke granice naravno moraju postojat, ali sad dizat neku dramu oko pjevanja neke benigne pjesme nakon derbija, nema smisla.
  • Bosskovitz
    12.9k
    Ja nisam govorio o osuđivanju s njegove strane, već o tome da je izričito odabrao stranu.superhik

Naravno da je izabrao stranu, potpisao je za Hajduk. Zato i velim - ne vidim čemu uopće ovolika rasprava o njemu. Posve nebitna stvar. On nije imao poštovanja prema nama, mi nemamo prema njemu i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.