• NKDZ86
    2.2k
    nema veze al ga razumijem jer je skoro pogođen bakljom, naravno da nas ne poštuje. da ga se nije gađalo i da je ovo pjevao ,složio bi se s tobom, vjerujem da je to zbog baklje, da mu je još draža pobjeda, mislim da u karijeri ga niko nije gađao bakljom haha, a i kum seljo beljo je tu za kojim očito ide ko pesek i sluša...
  • Paggini
    27.8k
    Jebe se meni što rakitic i ostala kamarila nakaza mrze Dinamo, više me smeta što naši igrači ne mrze hajduk...
  • BBB ROHOLT
    27
    Hvala Bogu pa Rakitica nije pogodila baklja jer bi sad bili na lomaci, od predsjednika do premjera svi bi se javljali i osuđivali..sljedeća tekma bi bila represija na max i tako dalje..ovako se nadam da će imati topli doček na Max a i cijelom Zg gdje god se pojavi pa nek se zamisli malo idiot..ako bi nas nekog trebala pogoditi baklja onda nek to bude Kalik i ako je moguće po sri čela
  • Alkmar1312
    63
    Koliko gluposti napisano i podrzavanja tovara, jadno i sramotno, ponavljam opet otidite u titov grad onda nakon toga tu iznesite misljenje
  • Alkmar1312
    63
    ovu tekmu nije bila represija? 2 reda pregleda, prvi pregled toliko detaljan da me redar rukom po goloj guzici dirao
  • Tom Hanks
    3.2k
    Ovakve stvari su razlog zašto normalni ljudi ne žele dolazit na utakmice.Simpatizer

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Crusades
    13.8k
    Ovakve stvari u nekoj normalnoj, bogatijoj ligi me možeš zamislitiSimpatizer

Doslovno su se prije par tjedana u Danskoj gađali bakljama međusobno.

Gdje čitate te gluposti?
  • seljak86
    2.7k
    Svu onu poljudsku bagru treba satrat. Jebo vas jebeni papučar rakitić.
  • Dand
    7
    Ajde ljudi sto ste se uhvatili Rakitica sto je otpjevao pjesmicu, pa to je car nogometa, zar ne? Jebat ce mu se mater iduci put na najjace, a njemu bi trebao biti cilj zabit gol, doci pred nasu tribinu i svima nama jebat mater ...

Danasnje drustvo postalo previse osjetljivo, samo se sjetite Erica Cantone ili Drpiceve guzice na Poljudu - da sam igrac Dinama, nista draze nego zabit im pred sjeverom njihovim, rasirit ruke poslat ih u 3PM pa nek pjevaju protiv Dinama koliko god hoce.

Dobili ovi ovaj put, iduci put cemo mi i to je to.
  • Felip
    239
    prvi pregled toliko detaljan da me redar rukom po goloj guzici diraoAlkmar1312

Pravit ću se da nisam ovo pročitao.
  • Doktor Kunić
    3.9k
    prvi pregled toliko detaljan da me redar rukom po goloj guzici diraoAlkmar1312

Drugi put organizirat svakome u busu po porciju zapečenog graha i kuhano jaje. Pa nek dira kolko ga volja
  • Dand
    7
    Btw, dobra (i kratka) snimka jucerasnje bakljade - kad smo vec kod igraca koji pjevaju pogrdne pjesme, pogledajte s kim je dosao snimatelj :)
  • serbus
    4.4k
    Meni je više zanimljiva organizacija bila na odlasku kad su majstori odveli 30tak kombija u sljepu ulicu :rofl:
  • DrawTube
    5.5k
    Ne shvaćam kako ljudima pored jednog Uremovića koji žuti karton protestira takvim grinasama i kasnije pljuvačkom koju uhvati kamera sa 150 metara Rakitić može biti problem #1

Također što kaže Paggini, veći mi je problem što naši igrači nemaju muda, ja se osim baturine prošlo gostovanje ne sjećam puta kad bi npr stajali na korner zastavici i vadili mast ovima da neće izvesti korner dok god ih se gađa
  • Alkmar1312
    63
    zbog cega? Zbog njegovog cina ili mojeg napisanoga? Meni nije okej da se ruke guraju preduboko nekome u hlace, da rukama odvajaju donje hlace i hlace od tijela ako me kuzis... nakon svega toga dolazis interventnome na pregled... dok bi volio vidjeti snimku njihovog pregleda dok ulaze na maksimir
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.