• Crusades
    13.8k
    Nažalost ne može doći svih 11 igrača hajduka izvest korner ispod našeg kaveza pa se pogodilo ovog jednog koji je došao izvest korner.
  • Dand
    7
    i mi se vec pitali koliko to brodogradilista ima radnika i da im je bas tada zavrsila smjena dok nismo vidjeli table :lol:
  • NitkoBitan
    19.7k
    Hvala Zajecu i Spanovicu sto su napravili pickasti klub od Dinamast1pa

Treba pogledat tunel za izlazak igraca na teren prije dolaska ove garmiture i sada, jasno se vidi kaj je pickasto a kaj ne :blush:
  • Boycie
    1.5k
    Nisu oni svjesni kaj ih ceka kad se napravi Kranjca, pa kasnije novi Max ako Bog da. Kad ce im ekipa dahtati za vratom na 5m udaljenosti. I tako 90min. Svaki ce zavrsit tekmu sa 2 promila i upalom bubnjica. Za prve redove bi napravio audiciju za godisnjake.
  • marcio amoroso
    37.9k
    Naši igrači su se od prve minute nešto smijali njihovima, nabacivali im petice, pružali ruke itd. Nismo izašli sa nožem među zubima nego obratno. To nam se vratilo. Najviše borbe i muda su pokazali naši Francuzi. To dovoljno govori o ovoj momčadi i dovoljno govori o tome šta sve nemamo i šta nam sve fali.
  • Simpatizer
    488
    Ja sam se nadao da će Bjelica riješiti taj problem
  • marcio amoroso
    37.9k

Možda ga nema s kime riješiti. Ne možeš od janjeta napraviti vuka.

Sjetim se često izjave Dilavera da se sa Dinamom više nitko neće zajebavati. Takvi likovi nam trebaju.
  • Mathiasovi Chageri
    3.1k
    Ja se vraćam na temu utakmice samo da iskomentiram jednu sitnicu. Na idućem derbiju narediti dečkima koji vraćaju loptu u teren da kod svakog auta Hajduka ne pomišljaju na odlazak po loptu. Dosta više lažne gospoštine, patetike i ostalih gluposti, na đubretarsko ponašanje vratiti jednako, neovisno o rezultatu. Neka njihovi igrači idu u park Maksimir po loptu, nek trče do okretišta Borongaj po loptu i nek plaču sucu i delegatima, pa im onda pokazati ono sinoć, jer trčanje naših igrača i po desetak metara po loptu dok klinci okolo ni ne pomišljaju ići po nju je dno dna.

Vratiti istom mjerom.
  • Ludovic IX
    7.5k
    Gledam ovog rakitica. Ono, livaja je šupak i govno ii prema njemu osjećam kao i prema hrvatskim političarima. Ali ovaj rakitic je još dve razine veće govno od ovog. Od navijača i simpatizera dinama ispao ovo..

Ja smatram da klub biras jednom u životu. Sam ili pod utjecajem oca, brata ili prijatelja..to je ljubav za cijeli život. I onda ako odrastas u obitelji dinamovca i pričaš u javnosti o tome da ai dinamovac i nitko te ne ucjenjuje ničim i opet odeš dolje i onda još ovako seljački slavis, nisi ni zalsuzio više od toga da od heroja u zg postanes govno
  • NitkoBitan
    19.7k
    Na iducem derbiju na Maksimiru ih razbijamo, u to sam siguran. No zelim da se nasi izlezavaju na svaki k pred kraj tekme, uopce me ne zanima. I nek njihovi trce po lopte do istocne tribine ako treba. Platit cemo koliko god kaznu treba, novci su nam trenutno zadnji problem.
  • Hercegovacnkdz
    30
    I nije mi jasno zbog čega klub ne reagira priopćenjem na stvari koje nisu u redu, kao što je ne dodavanje lopte zadnjih 20-tak minuta??? U redu je biti gospodski, ali neke stvari treba reci, a ne sutjeti!
  • Boycie
    1.5k
    Neki su brzo zaboravili da su proslu tekmu krenuli fizicki na nase igrace, sad je baklja problem.
  • Brusa
    1.8k
    zato što ćemo ispasti kmečavci.
  • rioda
    5.5k
    Naši igrači su se od prve minute nešto smijali njihovima, nabacivali im petice, pružali ruke itd. Nismo izašli sa nožem među zubima nego obratno. To nam se vratilo. Najviše borbe i muda su pokazali naši Francuzi. To dovoljno govori o ovoj momčadi i dovoljno govori o tome šta sve nemamo i šta nam sve fali.marcio amoroso

Upravo to, kad sam vidio Kulenovića pred kraj utakmice da se nešto smije njihovom igraču, poludio sam. I općenito takav pristup kroz cijelu utakmicu gotovo cijele ekipe. Doslovno sam pomislio da bi im u svlačionici trebalo održati neki govor pred utakmicu, kao Kure na treningu prije Aeka.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Netko je pisao da oni imaju stav 'lako cemo'.
    Kao da su sami rekli, tako je bilo i prosle sezone, pa smo osvojili. Osvojit cemo i sad.

To odmah treba izbaciti iz glave.
    Ako ne funkcionira mentalna gimnastika od bjelkana jr. onda ce par tjedana izvan zapisnika uciniti svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.