• st1pa
    19
    Hvala Zajecu i Spanovicu sto su napravili pickasti klub od Dinama
  • Crusades
    13.8k
    Hvala tebi što si podijelio ovu umotvorinu s nama
  • Zg123
    551
    Pa sta je Rakitic trebao, zapalit svijecu i otici spavat nakon pobjede u derbiju, stvarno niste normalni.

Zato su Ristovski i Ademi prava gospoda na terenu, oni ne iznudjuju faulove, ne divljaju i sta sve ne. Da se razumijemo meni to ne smeta, takva 2-3 igraca svaka ekipa ima i oni motiviraju i pokrecu cijeli ekipu ali ovi vasi dvostruki standardi su smijesni.

Ivan Rakitic je legenda hrvatskog nogometa i reprezentacije i ne pati od amnezije na sudu kao neki trenutni reprezentativci koji se i jedva sjete vlastitog kluba a mnogi navijaci zazivaju povratak tog istog
  • Crusades
    13.8k
    ivan rakitić je kujica svoje žene i svog kuma, nikakva jebena legenda. Moja sigurno nije.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    ocito nikada nisi bio na titovoj skoljci a pravis se malo previse pametan, pogledaj snimke, ako ti je tesko poslati cu ti ja, s cime i koliko oni gadaju nase igrace, malo provjeri prije nego pocnes pametovati, nemoj zaboravit derbi kad ih je murija poslagala doslovno da nas mogu lijepo gadati dok mi putujemo jebenim busevima do skoljke... pa vi bi i dalje glumili gospodu prema klosarima i gamadiAlkmar1312

prometni-znak-kruzni-tok-prometa-b62-1677742472.svg
  • Mr Anderson
    8.9k
    Jebe mi se za Rakitića i to što je on bio reprezentativac. Za mene je on sad isti kurac ko Livaja. Neka su ga gađali, jedino mi žao da ga nije pogodila.
  • morales
    215
    javljao se mrsavi na forumu kad je islo sad ga nema...
  • jedan u nizu
    9.6k
    Pjevao je 'šuti moj dječaće plavi', sta tu ima strasno?
    Nije pjevao 'mrzim dinamo', ili 'gazi gazi purgera', ili visoke peci. Nije nigdje psovao, vrijedao ili nesto.

Ne znam sto vam to toliko smeta.
  • Alkmar1312
    63
    najmanji problem je ta pjesma, opcenito njihova mrznja prema Zagrebu i ostatku hrvatske je uzasna... svatko tko ide na poljud kad je derbi znam o cemu pricam i zato odjebite te price da treba bit gospoda
  • superhik
    11.6k
    Rakitić zahvaljuje Torcidi na podršci.
    90 minuta mržnje protiv Dinama, Purgera i Zagreba i možda 7,8 minuta podrške klubu.
    Slavlje kulminira s Mrzim Dinamo, srpsko ime to.
    Rakitić dakle zahvaljuje Torcidi na mržnji. On koji ide po srpskim cajkama.
    Takvom u životu jedino što želim je da zatekne kuma sa ženom.
    Dno dna od čovjeka.
  • jedan u nizu
    9.6k

Nitko nije spominjaoi NJIH, nego NJEGA.
    Za njega i ovaj 'incident' me boli briga.

S druge strane, njihova bolest sa kompleksima i mrznjom je druga stvari.

zato odjebite te price da treba bit gospodaAlkmar1312

ne moramo biti gospoda, ali to sto su oni niži primati, ne znaci da i mi to moramo postati.
  • don
    7.8k
    Ne znam sto vam to toliko smetajedan u nizu

to šta je posta isti govnar ka i ostali, još od one Rujevice kad su ga pljunuli sam reka da ga i triba, dok su neki ovdje se zgrozavali sa takvim postupcima prema "legendi hrvatskog sporta".

Legenda hrvatskog sporta sigurno ne skriva loptu na Maksimiru, čeka igrača Dinama da mu priđe i onda je baci natrag u aut, legenda hrvatskog sporta se ne izležava i ne govori svojim suigračima da ostanu ležat na podu, a bome niti ne izigrava krkanluk sa skidanjem majice i pjevanjem takvih pjesma. Inače, mi imamo video samo te pjesme, a sad realno, kolike su šanse da u tom slavlju koje je trajao cilu noć, i u kojem nisu bili samo igrači hajduka, nije pjevalo iskazivajući mržnju prema Dinamu?
  • Nadmocniji
    271
    Nije pjevao 'mrzim dinamo', ili 'gazi gazi purgera', ili visoke peci.

Nije pjevao na videu ali tokom noci su te pjesme sigurno izlazile iz njegovih usta.
  • Felip
    239
    Nikada neću biti za bacanje baklji na bilo koju tribinu. To je dno dna i za doživotni izgon sa stadiona. Na svakoj tribini postoje normalni ljudi koji mogu stradati zbog jebenih idiota.

Najbolji odgovor na taj njihov primitivizam i seljaštvo treba doći na terenu. Kad ne ide ni na terenu, onda si pojedinci na tribinama dozvoljavaju da oni smiju odgovoriti na najprimitivniji mogući način.

Ja kao član ovog kluba nikad to neću podržati, opravdati i financirati.
  • jedan u nizu
    9.6k

Ne govorim o tome kakav je covjek.
    I meni se gadi kako je postao tako ljigav odkako je doselio dolje.

Ali specificno njegovo pjevanje je bezveze, bez razloga za ne znam sta, Apsolutno nebitna stvar i informacija.

Nije pjevao na videu ali tokom noci su te pjesme sigurno izlazile iz njegovih usta.Nadmocniji

Kada prilozis te videe onda cemo to komentirati. Kako sada stvari stoje to nije pjevao.

Inače, mi imamo video samo te pjesme, a sad realno, kolike su šanse da u tom slavlju koje je trajao cilu noć, i u kojem nisu bili samo igrači hajduka, nije pjevalo iskazivajući mržnju prema Dinamu?don

i mi na poljudu slavimo i pjevamo 'jedna ce torcida', pa igraci kada to cuju prestanu sa navijanjem, a onda nastave dalje kada se to ne pjeva.
    Ne znam zasto implicirate da je to Rakitic pjevao.
    Kazem, kada donesete videe koji to dokazuju, slozit cu se s vama jer to ne smije nitko od profesionalaca raditi, a ne samo neki reprezentativac ili 'legenda' hrvatskog nogometa.
    A do tad, nemamo sta pricati sbbkbb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.