• Georg Koch
    5k
    Usudio bi se reći da su navijači čak i tolerantni, nisam primijetio da su BBB vrijeđali igrače, da se generalno zviždi igračima, ajmo biti realni, igrače mi navijači mazimo previše.Haza

U 2 vezane utakmice sa 2 rivala, u 200 minuta kumulativno mi smo stvorili 0 velikih prilika, imali 2 bezvezna suta i okvir iz vana.
    Momcad koja je nemjerljivo skuplja, a bome na papiru i jaca od navedenih konkurenata.
    Bez ideje, akcije, bilo cega smisljenoga.
    Svaka cast, treba stajati uz ekipu, dati podrsku kada ne ide i "cupati je iz ponora", to pravi navijaci i rade, ali zasto ne uputiti zvizduke i kritike kad je ovako kriticno?
    Da, uz vas smo, ali daj trgnite se ***emu mater.
    Imate sve, cajke, pare...
  • Paggini
    27.8k
    Petko i da se oporavi danas, lik 2 mjeseca nije trenirao, povratak nekih igrača ćemo osjetiti tek u veljači.Haza

Zlobnici bi rekli da jednako trenira zadnja 2 mjeseca kao i zadnje 2 godine hehe!

ajmo biti realni, igrače mi navijači mazimo previše.Haza

A ovo je sad zanimljivo, kao šta bi postigli sa zviždanjem i vrijeđanjem igrača? Mišljenja sam da bi to dodatnu nervozu i kaos unijelo u svlačionicu i da nema potrebe za tim.

Jedino kad ih se poslalo u svlačionicu je bilo nakon Belupa, a to je bila antologijski grozna utakmica nakon hajduka na maksimiru, bayerna, banjola i onda dodju i ispuše kao najveći jadnici i prešetavaju se po terenu.

Ovo ostalo nije da se ne trude, s iznimkom pojedinaca, ali jednostavno ne ide i ne valja. Ne mogu reći da jučer nisu gazili, udarali, pokušavali, ali sve je to tako jalovo.
  • NitkoBitan
    19.7k
    igrače mi navijači mazimo previše.Haza

Slazem se. Davno sam ja govorio da Zagorac nema kaj raditi u Dinamu unatoc nekoliko odlicnih obrana zadnjih par tekmi, govorio sam da je Kulenovic 3. napadac i da trebamo drugog, govorio sam da Ogi nije za Dinamo iako bi ga mnogi zadrzali jer je simpa...
  • NitkoBitan
    19.7k
    I ne zelim nikad vise cut da se nekom produzuje ugovor ili ga se dovodi zbog "atmosfere u momcadi". Ne pomaze nikakva atmosfera nego jebena kvaliteta na terenu. "Ademi ce poslozit ekipu", "Zagi je tu kao podrska"... eto gdje nam je sada atmosfera u momcadi?

Zbog jbnih senatora nama je na rubu prve momcadi najbolje pojacanje u zadnjih nekoliko godina - RPG.

Ekipa ima mjesta za napredak, a mi kao navijaci cemo sazrijet kad prestanemo zazivat natrag Orsice, Benkovice i Ademije.
  • Bruh
    997
    Obrana mi je najveći problem... koliko lopti smo jučer izgubili jer se dodaju u prazno ili nisu sposobni uštopat loptu (Bernauer) pogotovo u drugom poluvremenu.
  • Crni86
    5.3k
    Jbt nemamo 2/3 najbolja igraca. Sve ti j gdje bi bili Rijeka i Hajduk da im fale Fruk, Pasalic, Livaja i Uremovic. Placamo danak igranju na vise frontova ali sve bu nam se vratilo na proljece sa kamatamaNitkoBitan

Nemoj se ljutiti, ali imamo veći budget od jednih i drugih. Ne možemo i ne smijemo se uspoređivat sa njima. Čak sma uvjeren da su nam na raspolaganju svi osim Petka da bi opet izgubili jer svi ovi koji fale opet nisu klasa od igrača. Svi su oni igrali protiv Osijeka pa su nas napunili 2:4.

Igrači će se vratiti od ozlijeda, osvojit ćemo i titulu na kraju jer kada ispadnemo iz europe ćemo opet gazit, ali to sve ne umanjuje činjenicu da je sportska politika loša, da ljudi koji su zaposleni i koji se zapošljavaju nemaju adekvatne kompetencije. Dugročno nama prijeti da sami sebe zaje...o. Kako je ovo šta je Marić odradio ikako bolje od onog šta je Šimić odradio? A mnogu su ovdje izgađali Šimića, samo šta se tad Dario borio i sa ostatkom uprave čiju potpora nije imao, podmetali su mu, nisu mu htjeli dat lovu za pojačanja i slično. Marić ima punu potporu, dao mu se budget na raspolaganje a dobili smo isti rezultat. Uz to da ne spominjem nikad duže pripreme , osigurana minimalno EL i sl.

Nije problem trenutačnih rezultata koliko ono gdje idemo jer mislim da većina nas ne vidi gdje mi to idemo. Koji su ciljevi, kako ćemo ih ostvariti. Priča se o mladim igračima, nama nikad stariji prvih 11. Nemamo filjale, 5/6 igrača koji su dovedeni su prosijek. Nemamo scoute, odnosno dovode se ljudi upitnih kvaliteta i kompetencija. SD nam nema iskustva na toj poziciji. Kadar brojčano nije dobro popunjen, u prvih 11 gledamo igrače prosječnih kvaliteta jer klase nisu dovedene. Kadar je skoro pa jednak onom od prošle sezone samo je eto godinu dana stariji. Mi smo nikad bliže direktnom plasmanu u LP i to ćemo još uspijet zaje...t jer se Marić uči na dinamu. I nije on krvi za to jer svatko bi prihvatio promociju i izazvo u karijeri, kriva je procijena ljudi koji vode klub jer ak se za prodaju dovelo respektabilno ime u vidu gospidna Puhala, onda se ista stvar trebala napraviti i za sportski sektor.

Mamića tko god zaziva nije tu za dinamo, već samo za svoju zadovoljstvo. I njega i njegovo ime više ne treba stavljati u ikakav kontekst s dinamom, on je prošla i završena priča.
  • Toni90d
    807
    Obrana mi je najveći problem... koliko lopti smo jučer izgubili jer se dodaju u prazno ili nisu sposobni uštopat loptu (Bernauer) pogotovo u drugom poluvremenu.Bruh

Najmanje dva puta RPG salje loptu u aut, KTC je najmanje 7-8 lopti poslao u aut. 10 lopti u drugom poluvremenu koje su otišle u bunar i dali protivniku šansu za napad (nakon jednog je pao i gol). Gdje je tu sad problem bio, to je pitanje za trenera, on mora znati je li ga protivnik taktički nadmudrio, jesu li igrači nesposobni prići i pokrenuti akciju, je su li umorni, je su li možda krivi igrači igrali. Ali najmanje 10 lopti poslat u aut, pa nismo Gorica koja se brani protiv Bayerna.
  • Crni86
    5.3k
    ma nie to niš čudno. Naši igrači u zadnjoj liniji su jednostavno slabi u iznošenju, to već znaju i ptice na grani. Zato svi i igraju tako protiv nas. Puste stopere da vode igru i čekaju. Svaki poraz na istu foru, ali svaki. Kolko puta su jučer Uremović i prpić probili našu prednju liniju ulaskom s loptom, a koliko smo puta to mi napravili?

Stoperi su defanzivno možda dobri, ali pri kreaciji igre su jako velik problem.
  • Haza
    6.4k
    Ovo ostalo nije da se ne trude, s iznimkom pojedinacaPaggini

A ja iskreno nisam primijetio da se igrači previše trude. Iznimka je Europa, ili repka, kad Baturina čak trči i u obranu.
    Evidentno je da se biraju tekme, mi žuti karton dobijemo samo zbog prigovora, ne sjećam se (osim Roga jučer), nekog žestokog faula.
    Povratna trka nam je u HNL kriminal, kao na haklu kad si već lagano umoran pa čekaš da trči netko drugi za tebe.
    Mislim da je postao neki mit da naši dečki gaze. Više gaze igrači Istre, mi jučer nismo gazili, nismo napravili žestoki faul (osim Roga), čak bi rekao da jučer nakon primljenog gola nismo bili ni nervozni.
    I molio bi da Baturina prestane izvoditi prekide, jel ima još netko da zna ubaciti loptu, on jednostavno nema brzinu centaršuta da bi bio opasan, njegovi ubačaji su dobar trening za obranu. Jučer je još jedna tekma gdje smo imali nekih 10 ubačaja od kojih niti jedan nije bio čak niti poluopasan.
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Tocno to, nama sinoc Rakitic cuva Torrentea i mi nismo u stanju napravit niti blizu opasnu situaciju na prekidu. Cak niti ulaskom Perica.. Djelujemo procitano, iscjedeno i bezidejno. Sad imaju tjedan dana bez utakmice i to protiv Slavena jednostavno mora licit na nesto.
  • Crni86
    5.3k
    Ovo ostalo nije da se ne trude,Paggini

meni je bilo dovoljno vidjet Kulenovića u 90+ kako ugodno priča s rakitićem i smije se dok mi gubimo i trenutno smo na -7. One pizdarije sa trčanjem po dresove nakon bayerna očitno nije izoliran slučaj. RPG ludi u 90+ napucava loptu, a Kule se cereka i grli cijelu tekmu. Torrente poslije tekme izgleda kao na sporvodu, tužan potonu, a suigrač mu se cereka dvije minute prije. Da li su RPG i Toerrente domaći zagrebački dečki ili Kule? Ili da to pitamo kapetana ristovskog koji cilja da neki igrači ne znaju veličinu kluba po već drugu sezonu za redom?

Oni ove utakmice igraju, ne može se reć da se trude. Da se trude jučer bi orali, kopali, vukli, tukli kaj god treba za pobjedu. Jučer su se tvoari trudili, mi nismo. Mi smo samo igrali i to je ta razlika. Nema gladi, nema želje, nismo napaljeni. Porazi se shvaćaju kao nešto normalno. Cijeli mind set igrača je postao sasvim pogrešan. Počeli su previše pričat pred medijima, nego na terenu.
  • Paggini
    27.8k
    jel ima još netko da zna ubaciti loptu, on jednostavno nema brzinu centaršuta da bi bio opasan,Haza

Ovo se apsolutno slažem, potpuna alibi ubacivanja balona

Stojković ima izvanredan ubačaj, recimo. Razmisljam naglas...

ja iskreno nisam primijetio da se igrači previše trudeHaza

A možda, više ni sam ne znam. Tipa protiv Rijeke je bilo sramotno zalaganje na terenu, a jučer je bilo kudikamo bolje što se zalaganja tiče, pogotovo prvo poluvrijeme.

A za faule - u svaki duel su usli jako i na granici faula, gurajući se za loptu. Bilo je fkt dvadesetak takvih primjera, tipa Kule koji je do kraja pratio Prpića i ušao čvrsto u duel i izvukao korner.
  • Sven
    45
    Za motivaciju, teren i zalaganje je odgovoran iskljucivo i samo trener i to nema veze s kadrom kojeg Dinamo ima
  • modri-kibic
    137

Zagorca bi uvijek imao u momčadi zbog golmana kojima treba dobar mentor. Nije on kriv kaj je bolji od Filipovića. Čisto sumnjam da brani jer je "senator". Trebalo je iskoristi trenutak na ljeto i prodati Kulenovića (više bi zaradili nego na Brodiću). Kule svaki put kada dobro odigra i počnu ga spominjati za repku nakon toga se ugasi. U zadnjih 4 utakmice nije se našao u poluprilici. Ogiwara i Rog su mislim odigrali svoje. Pogotovo Rog koji nakon direktnog crvenog kartona ima priliku još zaigrati protiv Celtica do kraj polusezone.
  • superhik
    11.6k
    A dobro pa nije Kule kriv što se nama taktika svodi na pokušaje prebacivanja njihove obrane i pokušaja da lopta tako dođe do njega.

U koliko se prilika u prosjeku nađe neki golgeter, a u koliko Kule?
    Što bi trebao sam uzeti loptu od Zagorca i sve preći sam? Pa nije on Tsubasa Oozora.
    Da mi svojom igrom kreiramo neke prilike, vjerujem kako bi i on zabijao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.