Kaj mislite, dal bi Dinamov puk smirila jedna kvalitetna pressica predsjednika i/ili trenera kluba? — Kermit
gurajući se za loptu. — Paggini
Za motivaciju, teren i zalaganje je odgovoran iskljucivo i samo trener i to nema veze s kadrom kojeg Dinamo ima — Sven
znači po tebi jedan Slaven Belupo može dobit Reala, ako imaju trenera koji zna motivirat ekipu? — don
niti jedan igrač nije na drugoj stativi. — Haza
Ako igrači igraju dobro, motivirano, žestoko u LP, ali su traljavi, nemotivirani i preoprezni u HNL-u, onda problem nije kvaliteta igrača nego njihov pristup - a to je odgovornost trenera, da. — Bosskovitz
A i to s vjetrom. Pa rekao je lijepo da prvo poluvrijeme je nama pasalo i nismo iskoristili, drugo je odgovarao njima i oni to jesu.
Ja tu klasični alibi "puhao je vjetar pa nismo mogli igrat" ne vidim. — Crusades
I ako uopce spomenes nesto tako znas kako ce se protumacit u javnosti.Budi pametniji pa nemoj ulazit u takve izjave.
Bjelica se pogubio u svemu ovome cini mi se i toga me najvise strah — Praskaton
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.