• dzg717
    1.1k
    Kule nije kriv za nista od ove utakmice, ovo je utakmica dugih lopti od strane stopera bez veznog reda
  • NORTE
    12.6k
    Još jednom podrška igračima i treneru.
    Da osvoje 12 bodova do kraja godine.

Istek ugovora na zimu:
    Rog, Ogiwara.

Istek ugovora na ljeto:
    KTC, Rile, Moha.

Naravno da je problem što će direktor sportskog sektora ostati i nakon ovog poraza dobiti priliku za novi transferni rok.
    Odgovornost ne postoji.
    Ako netko misli da je sve ok i da je sve pod kontrolom, nije, 7 bodova i lošiji omjer s vodećim (2 poraza) nije zajebancija.

Kadar momčadi je očito nedovoljno dobar, a na nekim pozicijama slab ili tanak.
  • Kermit
    139
    Kaj mislite, dal bi Dinamov puk smirila jedna kvalitetna pressica predsjednika i/ili trenera kluba?

Ja mislim da u ovakvim situacijama našem klubu kronično fali krizno komuniciranje. Da se izađe van jasno i glasno, sa stavom šampiona, ukaže na probleme i da se krene raditi još jače!
  • SjevernaStrana
    2k
    Kaj mislite, dal bi Dinamov puk smirila jedna kvalitetna pressica predsjednika i/ili trenera kluba?Kermit

Ne. Djela, a ne riječi. Sve ostalo je prodavanje magle.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Meni je najgore od svega to jebeno ,,iznošenje" lopte, krene od obrane neko dodavanje i završi apsolutno nigdje. Nemamo nikakvu igru prema naprijed u zadnjih par utakmica, ali sad nam dolazi Belupo i nadam se da je to utakmica kojom izlazimo iz krize.

Prošlih desetak dana su bili kao iz horora, dajte se više trgnite i dobijte sve do kraja polusezone.
  • don
    7.8k
    znači po tebi jedan Slaven Belupo može dobit Reala, ako imaju trenera koji zna motivirat ekipu?
  • Haza
    6.4k
    gurajući se za loptu.Paggini

Ma to je nešto što očekujem, što smatram odrađivanjem ugovornih obaveza. Možda sam sad pod dojmom, ali pričam generalno, ne samo o jučerašnjoj utakmici, meni fali agresivnosti u ovoj ekipi ali i nogometne inteligencije. Najviše mi fali povratne trke, tu smo baš ispod razine (iako jučer smo čak bili nakon dugo vremena ok u kontekstu povratne trke).

Evo jučer mi se urezala u sjećanje jedna situacija, Baturina prođe jedan na jedan u kaznenom prostoru, ulazi, može birati šta će napraviti, po meni ubaci dobru loptu po zemlji, lopta šeta kaznenim prostorom, niti jedan igrač nije na drugoj stativi.
  • Bosskovitz
    12.9k
    Za motivaciju, teren i zalaganje je odgovoran iskljucivo i samo trener i to nema veze s kadrom kojeg Dinamo imaSven

Ovo. Imamo neke objektivne boljke koje su kombinacija nesreće i možda pogrešnog planiranja na ljeto, tu prije svega mislim na to da zbog ozljeda igramo bez pola prve momčadi (i to one jače polovice: prvog golmana, prvog napadača i dva igrača prebitna za tranziciju) pa ujedno pretjerano forsiramo one koji su ostali i vidljivo su na rubu (Baturina, Kulenović), ali i dalje postoji ogromna razlika u pristupu utakmici između LP i HNL-a.

Opravdavao sam to s ljudske strane jer svi su tu zbog LP i teško se ne čak motivirati, nego prisiliti na neki jači duel ili rizik protiv HNL klubova pa da zbog toga propustiš utakmice s Borussijom ili Arsenalom. Ne mogu to opravdati za derbi. Ako nisi borben, ratoboran i 120% predan pred 34.000 ljudi koji pjevaju kako te žele ubiti i 1.500 fanatika koji su došli tamo da ti daju podršku i ne samo da im pariraju, nego su dobar dio vremena i glasniji od njih - kad ćeš biti borben? Ako momčad izgleda pristojno u LP, a izgleda, zašto onda izgleda nonšalantno i bezidejno u HNL-u?

To je pitanje za trenera. Možda od svega kaj se jučer desilo, najviše me zasmetalo Bjeličino opravdanje o boljem iskorištavanju vjetra jer je to alibi argument, a mrzim alibi argumente. Nemaš igrača, puno je ozljeda, niste se dobro psihološki pripremili i podlegli ste pritisku - ok, pojedi g, pokaži da si detektirao pogreške i znaš što treba ispravljati. Nije vjetar presudio jučerašnju utakmicu.

znači po tebi jedan Slaven Belupo može dobit Reala, ako imaju trenera koji zna motivirat ekipu?don

Mislim da nisi skužio kaj je mislio. Ako igrači igraju dobro, motivirano, žestoko u LP, ali su traljavi, nemotivirani i preoprezni u HNL-u, onda problem nije kvaliteta igrača nego njihov pristup - a to je odgovornost trenera, da.
  • Crusades
    13.8k
    A i to s vjetrom. Pa rekao je lijepo da prvo poluvrijeme je nama pasalo i nismo iskoristili, drugo je odgovarao njima i oni to jesu.

Ja tu klasični alibi "puhao je vjetar pa nismo mogli igrat" ne vidim.
  • austrijanac
    4.3k
    niti jedan igrač nije na drugoj stativi.Haza

Nogometna neinteligencija.
    Hoxha, iako fizikalije ima, nema jednostavno taj dio - a dojma sam da je on bio taj koji je trebao ispratit.

Još jednom je pokazao isti taj nedostatak, kad je RPGu gurnuo loptu u korner, na lijevu, iako je čovjek dešnjak i znaš to jer igraš skoro godinu dana s njim.

Generalno odišemo neinteligencijom nogometnom i alibi riješenjima.

Nije ovo vrijeđanje, da nebi bilo. Samo se te stvari viđaju iz tekme u tekmu.

Nama KTC završi tekmu jučer s 20 dugih lopti i 25% uspješnosti. Alibi riješenja i skrivanje od odgovornosti, pojedinaca dovode do toga da nama stoper ima takvu statistiku.

Bjelica ih je trebao probuditi, mi igramo još više neinteligentno i alibi.

Ono što bi dodao, nama Mišić trenutno ništa ne znači.
    I dalje je on fenomenalan igrač, no nama Istra i Belupo njega zatvore, gdje neće Hajduk.

I da je zdrav, nebi donio nažalost neku prevagu jer se cijela ekipa uz njega uljenila, kao da će on čudotvorno odradit sam tranziciju. A nije je odradio u HNLu cijelu sezonu.
  • don
    7.8k
    Ako igrači igraju dobro, motivirano, žestoko u LP, ali su traljavi, nemotivirani i preoprezni u HNL-u, onda problem nije kvaliteta igrača nego njihov pristup - a to je odgovornost trenera, da.Bosskovitz

ne znam, po meni se ne slažem sa tom tezom. Trener te uvik pripremi taktički za utakmicu, a ne mislim da je on prije Monaca održa neki poseban motivacijski govor, veći nego npr jučer protiv hajduka. Po meni je stvar u tome kako igrači to odluče prenijeti na teren, jel se Mišiću da potrčat u obranu u hnlu, a u LP slavi gol tako da pretrči cili teren do korner zastavice. To je stvar igrača.
  • Praskaton
    2.6k
    A i to s vjetrom. Pa rekao je lijepo da prvo poluvrijeme je nama pasalo i nismo iskoristili, drugo je odgovarao njima i oni to jesu.

Ja tu klasični alibi "puhao je vjetar pa nismo mogli igrat" ne vidim.
    Crusades

To stoji al do sad u hnl-u momcad ti nije pokazala nista,to je ogledalo tebe kao trenera.I ako uopce spomenes nesto tako znas kako ce se protumacit u javnosti.Budi pametniji pa nemoj ulazit u takve izjave.

Bjelica se pogubio u svemu ovome cini mi se i toga me najvise strah
  • CastAway1986
    1.8k
    kao sto si i sam vise puta naveo možda je i najbitnije krenuti od stopera i to brzog jer koliko su naši spori je tragikomično za gledati
  • Peškaman
    5.2k
    Kulenović je osvojio 4 od 9 duela (tlo&zrak),izgubio je 7 lopti,padao je čim bi osjetio kontakt. Kule je bio loš ali dobrim dijelom je na to utjecao vezni red koji nije postojao.
    Najlošiji na terenu je bio Baturina, što zbog igre što zbog pogreške kod gola. Sada već postoji veći broj utakmica u HNLu u kojem on ne pokazuje ništa.
    Je li do biranja utakmica,do glave,do umora,raubanja, samo on to zna.
    Ne možeš u LP izgledati razigrano i veselo kao zaljubljena curica koja trči bosa po livadama tulipana a u HNLu teturati kao umirovljenik nakon druge boce pelina.

Zimski prijelazni rok je prilika ali ja tu iskreno ne očekujem previše od našeg sportskog sektora. Razlog tome je što je sam prijelazni rok na zimu dosta kompliciran i teško je dovesti nekog "kapitalca".
    Nadam se lijevom beku iako imam osjećaj da će tu poziciju zakrpiti Bočkaj,RPG i Perković.
  • Kermit
    139
    I ako uopce spomenes nesto tako znas kako ce se protumacit u javnosti.Budi pametniji pa nemoj ulazit u takve izjave.

Bjelica se pogubio u svemu ovome cini mi se i toga me najvise strah
    Praskaton

Još ako se nadoveže izjava o Pjaci na to.....sve u svemu izgleda kao da ne kontrolira svlačionicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.