• jedan u nizu
    9.6k
    Znaci kada su se stavljale slike podrske futsal Dinamu, kada se stavljala slika 'plavi tjedan', svi ste lajkali, svi ste drkali doma kako je to super i kako je nevjerovatno jer prije 10 godina takve stvari nismo mogli zamisliti. Kako imamo dva dinama, i kako je to sve genijalno i pravi smjer.

Sada odjednom to ne valja i odjednom treba prestati s tim.

KOJI VAM JE KURAC?!?
  • don
    7.8k
    da stavim i ovdje, jer se ovo ne može zanemarit.

@Pop corn @Papastrumf

Nije da je isprika za jučerašnju užasnu igru, ali klub bi trebao već danas sazvati tiskovnu konferenciju zbog ovih poruka i tražiti:

Pokretanje službene istrage od strane HNS-a
    Suspenzija suca dok traje istraga
    Uključivanje stranih sudaca u suđenje
    Tražiti od HNS -a plan i program kako misle stati na kraj kriminalno lošem suđenju

Naša loša igra ne smije biti prepreka da se odvratno suđenje koje gledamo već dvije sezone protiv nas nastavi
    superhik
  • Droljo
    9.4k
    Osim pitanja postavljenih na mail, svi odgovorni odgovarat će i na pitanja postavljena uživo.
    Nešto što nikada nisi mogao niti zamisliti sa svojim voljenim vođom.
    Papastrumf

Kako ne? Si zaboravio božić 2010? Jel nije rekao 'tu sam pred vama, pitajte, rasturite me.... '?
  • Haza
    6.4k
    Nama fali stoper koji ima mirnoću, pregled igre i finu loptu. Kad se sjetim Josipa Šutala, on je genijalac za ovo što sad imamo. Jedine stopere koji znaju s loptom smo sami proizveli. Teofil lopte izbija napamet, njemu je dodavanje prvom do sebe maksimum nogometni. Panično izbija lopte, to baš grdo izgleda, ne možeš ti imati tranziciju ako ti stoper panično izbija loptu 99 posto vremena. Još najgore, izbijaš Kuletu koji osvoji 1 posto zračnih duela.
    Torrente, iako je španjolska škola, nije puno bolji po tom pitanju, i on je s loptom na ti.
    Da se mene pita, Perkovića bi sad koristio u punoj minutaži, mali je za ove naše stopere Sergio Ramos. Isto tako, koristio bi Ristovskog na stoperu do zime, a malog Mikića odmah uveo u ekipu i dao mu pod hitno novi ugovor. Ristovski na stoperu nam daje mirnoću i solidnu igru s nogom. Luka Vrbančić, ono što sam ga gledao u Lokomotivi, za nas bi trenutno bio starter.
  • Bosskovitz
    12.9k
    Trener te uvik pripremi taktički za utakmicu, a ne mislim da je on prije Monaca održa neki poseban motivacijski govor, veći nego npr jučer protiv hajduka. Po meni je stvar u tome kako igrači to odluče prenijeti na teren, jel se Mišiću da potrčat u obranu u hnlu, a u LP slavi gol tako da pretrči cili teren do korner zastavice. To je stvar igrača.don

Okej, ali ne samo taktički nego i kondicijski i psihološki. Za sve to imamo trenere u stručnom stožeru i svi oni odgovaraju Bjelici koji preuzima odgovornost pred klubom. Ako se Mišiću ne da trčati u obranu ali u LP pretrči teren slaveći gol, onda ti kao trener i šef stručnog stožera to moraš riješiti jer ti je to posao za koji si jako dobro plaćen.

Zato i velim "psihološka priprema" jer je "motivacija" preuzak pojam. Nije to samo zašto netko trči ili ne trči nego zašto mi i koliko psihološki padamo nakon primljenog gola, zašto smo toliko podložni utjecaju atmosfere na gostujućem stadionu i slično. Na takvim stvarima se radi, ne izmišljam ja sad toplu vodu. Ne znam kako izgleda Bjeličin trening proces i ne ulazim u njega jer nisam ni približno stručan da bih ga komentirao, ali kao što kondicijski trener radi na kondicijskoj pripremi, ima kondicijske treninge i prilagođava ih igračima s obzirom na njihovo fizičko stanje, tako i psihološki trener treba raditi na psihološkoj pripremi, imati psihološke treninge i prilagođavati ih igračima s obzirom na njihovo mentalno stanje. Možda to i radi, ne znam. To je proces, a ne čarobna tableta.
  • Kermit
    139
    Koliko Bjeličin sin može kao njegov sin dobro raditi kao motivacijski trener u klubu, a da se izbjegne sindrom "tužit ću te tati".

Koliko je to uopće dobar potez Bjelice i uprave?

Čini mi se da je strožer u prvom mandatu bio kvalitetniji, ili sam u krivu?
  • Daliban
    2.7k
    kao sto si i sam vise puta naveo možda je i najbitnije krenuti od stopera i to brzog jer koliko su naši spori je tragikomično za gledatiCastAway1986

Mnogima bi koristilo da otvore službenu stranicu Lige prvaka i filtriraju igrače po izmjerenoj brzini. Dinamo tu strašno loše kotira, pogotovo naša obrana.
  • Noel
    7.2k

Pa sigurno je bio kvalitetniji stožer uz Pomsa i starog Čavlinu. Pitanje je samo da li je Poms stvarno tolko važan za defanzivu bio.. Izgleda da je..
  • Daliban
    2.7k
    Nama fali stoper koji ima mirnoću, pregled igre i finu loptu. Kad se sjetim Josipa Šutala, on je genijalac za ovo što sad imamo.Haza

Josip Šutalo je najbolji hrvatski stoper općenito.

Imamo igrače koji igraju nogom, Maxa i Mmaeea. Problem je što su loši stoperi i kriminalno su spori. Mariću nije problem pronaći stopera koji lijepo dodaje, ima dobar track record s tim. Problem mu je pronaći stopera koji ima sve. Donekle to i razumijem, ali istovremeno sam dojma da njemu nije ni jasno što bi točno trebao tražiti.
  • Maxova dijagonala
    2k
    nadam se da smo naučili na primjeru Živkovića i da će Luka odradit punu sezonu u Lokomotivi.
    Nije isto igrat u Dinamu i Lokomotivi i njemu baš treba ta jedna prava seniorska sezona pa da na ljeto se pokuša izborit za neku minutažu u Dinamu.
  • Krulek
    575
    Gattuso je upotrijebio onu poznatu Mladinićevu " pilu naopako" koju je Bjelica, a još više igrači popušili. Proglasio je ovakav Dinamo favorit om, punim sjajnih, kvalitetnih igrača koji dobivaju utakmice u LP i pogodio " u sridu". Lošijeg zalaganja preplaćenih novih igrača i demotiviranih nekih standardnih igrača teško se moguće sjetiti. Psihološka priprema dinamovaca, a da o fizičkoj i ne govorim je dno dna. Ne želim biti potpuni pesimist, ali ako se ovako nastavi možda će biti novaca, ali ne i prvenstva da o izdanim navijačima i ne govorim. Po meni potreban je potpuni reset, od igrača i trenera pa do SD i uprave.
  • Direktor
    69
    Dat podršku klubu i upravi da u miru izgura još ove četiri utakmice (s najvećim naglaskom na HNL u kojem Dinamo mora sve tri tekme dobit do pauze) kako bi se u miru mogle napravit analize situacije u klubu.
    Kaj se tiče marketinga, članstva, otvaranja kluba prema navijačima odrađen je odlučan posao ali transfer politika nam je užas.
    Ispada da ekipa kaj radi FM ima bolje skaute od DInama.
    Kao što postoji odgovornost za svaku funkciju u klubu treba se postavit pitanje tko je odgovoran za ovakvu transfer politiku i klub to mora iskomunicirat prema navijačima na koje se tako često poziva.
    Ako je to sportski direktor onda treba nać boljeg...
    Ako je to loša skaut služba treba ih mijenjat, ali sadašnje stanje je katastrofa i bit će i gore ako se nekaj ne poduzme
  • morales
    215
    odgovorit ce kako da nece
  • NKDZ86
    2.2k
    ljudi dragi, svi vi kojima nešto nije jasno, koja imaju razna pitanja rukovodećim ljudima u klubu imate ovo pa pitajte i dobite odgovor:
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/dinamo-organizira-prvu-javnu-tribinu-pod-nazivom-clanski-dan-za-vecu-transparentnost-i-otvorenost-prema-clanovima

naravno ako ste članovi. ako niste dovoljno ste rekli o sebi i o tome koliko vam je stalo do dinama i biti dio dinama.
  • ElDorado
    492
    Da li je vama čudno da Ademi nakon utakmice izgovori rečenicu "Trener ima našu punu podršku"? Mislim da li ste čuli takvu izjavu od igrača bilo kojeg većeg kluba? Tko je on da to tako javno kaže? Igrači mogu smjeniti treneera? Da li to to znači?
    Možda sam u krivu ali fakat mi je nejasna takva izjava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.