Nije da je isprika za jučerašnju užasnu igru, ali klub bi trebao već danas sazvati tiskovnu konferenciju zbog ovih poruka i tražiti:
Pokretanje službene istrage od strane HNS-a
Suspenzija suca dok traje istraga
Uključivanje stranih sudaca u suđenje
Tražiti od HNS -a plan i program kako misle stati na kraj kriminalno lošem suđenju
Naša loša igra ne smije biti prepreka da se odvratno suđenje koje gledamo već dvije sezone protiv nas nastavi — superhik
Osim pitanja postavljenih na mail, svi odgovorni odgovarat će i na pitanja postavljena uživo.
Nešto što nikada nisi mogao niti zamisliti sa svojim voljenim vođom. — Papastrumf
Trener te uvik pripremi taktički za utakmicu, a ne mislim da je on prije Monaca održa neki poseban motivacijski govor, veći nego npr jučer protiv hajduka. Po meni je stvar u tome kako igrači to odluče prenijeti na teren, jel se Mišiću da potrčat u obranu u hnlu, a u LP slavi gol tako da pretrči cili teren do korner zastavice. To je stvar igrača. — don
kao sto si i sam vise puta naveo možda je i najbitnije krenuti od stopera i to brzog jer koliko su naši spori je tragikomično za gledati — CastAway1986
Nama fali stoper koji ima mirnoću, pregled igre i finu loptu. Kad se sjetim Josipa Šutala, on je genijalac za ovo što sad imamo. — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.