• Paggini
    27.8k
    zašto se druruštvene mreže često bave više nenogometnim, nego nogometnim stvarima?don

Koje su to nenogometne stvari kojima se drustvene mreže primarno bave? Jer evo gledam FB i IG Dinama i u fokusu je stalno Dinamo i nogomet.

Nije košarka, nisu automobili. Koje su to nenogometne stvari?

Zašto se neki forumaši, koji rade u Dinamu, ne oglase i dan danas po pitanju ulaznica za Bratislavu, a pojave se kada triba opravdati tkz dobar rad unutar kluba, komercijalne prihode itd?don

Ljudi koji su u klubu se ponude odgovarati na pitanja, ljudi na forumu to vide kao da ljudi u klubu njima trebaju odgovarati na pitanja.

Ne treba sanjin odgovarati nikome ovdje, za to imate mailove, imat cete tribinu i ostale načine, a ne jebeni forum gdje bi Sanjin trebao odgovarati svaki dan zašto Marić nije doveo igrace.

Ušutite se i sa glupim izjavama pune patetikedon

Kaže on i u istom dahu napiše

tužnu dicu koja gledaju u jednu točku i svakih par minuta pitaju "Kad ćemo doma?"don

Skace se na kritiku drustvenih mreza, broja ja clanova i slicno - OK, ali stani malo i pogledaj sa strane: kad ti rezultat kaslje, kad igre nema, kad mladih igraca nema na radaru, onda ohladi malo sa objavama, sa svime i svacime nenogometnim jer - ljudi pocinju vidjeti jogurte, japanke i "sto iljada clanova" koji sakrivaju 3,5,10 bodova zaostatka, skart u momcadi i losu igru.
    Ajmo se sloziti - to nije marketing koji Dinamo zeli. Ili jest?
    Jaro

Pa ok, iako se načelno s ovim slažem, slaže se i marketing Dinama jer se nije dogodilo da krenu poslije poraza sa "bravo vidite koliko članova" i sličnim glupostima, ali s druge strane, ako je nešto ugovoreno i dogovoreno, ne smije poraz utjecati na to.

Imali smo zadnje Dinamovo nakon Gorice ako se ne varam, dan kasnije. Sta je Dinamo trebao? Otkazati to?
  • Krulek
    574

"I da, Dinamo i dalje ima najbolji kadar ove lige."
    Očito samo na papiru i po imenima. Po motivaciji, zalaganju i igri sigurno....ne.
  • don
    7.8k
    kad ti se već da ovoliki tekst pisat, moga si na svako pitanje odgovorit.

Koje su to nenogometne stvari kojima se drustvene mreže primarno bave? Jer evo gledam FB i IG Dinama i u fokusu je stalno Dinamo i nogomet.Paggini

ja ne smatram pod nogometne objave obilaske stadiona, kvizove, revije i slično.

Ljudi koji su u klubu se ponude odgovarati na pitanja, ljudi na forumu to vide kao da ljudi u klubu njima trebaju odgovarati na pitanja.

Ne treba sanjin odgovarati nikome ovdje
    Paggini

ne tribaju, ali to isto pokazuje nešto.

Kaže on i u istom dahu napišePaggini

znaš na kakve izjave mislim tako da nema potrebe za tim.

Otkazati to?Paggini

nitko ne piše samo za dinamovo već općenito. U Maksimirskoj 128 mora biti fokus samo i isključivo na GNK Dinamo. A ne da dolaze igrači Futsal Dinama (kluba kojeg gledam kad imam vrimena) i pričaju o sebi. Nema nikakve potrebe za tim. Kakvi 'crni' plavi tjedni nije mi jasno...

ne mogu sad nać al nedavno sam brojao koliko je objava bilo tih dana u vezi nogometa a koliko oko nebitnih stvari i broj premašuje nogometni dio. Uostalom nebitno da se razdužuje ovo, jer je to samo jedna Od stvari koje mi smetaju.
  • zg041
    167
    ne vidim problem u tome da se odrzala skupa pressica sa futsal dinamom..pa posebna je prilika bila,oba kluba u LP..jbg,ispalo je rezultatski kak je ispalo..da su oba kluba pobjedila/prosla dalje,bila bi drugacija prica..uglavnom, bolje igraci futsal dinama nego razno razni dostavljaci pizze koji su drzali pressice u max 128
  • Paggini
    27.8k
    U Maksimirskoj 128 mora biti fokus samo i isključivo na GNK Dinamo.don

Ok, to je legitimno mišljenje, da.

ja ne smatram pod nogometne objave obilaske stadiona, kvizove, revije i slično.don

Pa to je isto GNK Dinamo i u interesu kluba jest da prihoduje i navijačima omogući i revije i kvizove i obilaske, a to će promovirati putem drustvenih mreža.

Evo, Bayern je prije 13 sati objavio fotke s bozicnog partya. Prije pet dana sponzorski automobil. I to nisu nogometne objave.
  • don
    7.8k
    slažen se ja Paggini s time i to triba i nastaviti ali ne siliti, kužiš. Ne postavljat obilaske stadiona dok ne iscijediš svakog navijača Dinama da obiđe stadion barem jednom (primjer). Za takve stvari je i adekvatna web stranica.
  • Facke
    4.1k
    Pa el mi imamo uopce plan koga dovesti na zimu?
    El smo napravili ikakav scouting? Tko su igraci koje zelimo? Kakav profil igraca se trazi? 02.12 je a mi ne znamo koga uzet.
  • Haza
    6.4k
    Najgore s jučerašnje tekme je što smo bili bezopasni, Kule koliko god se trudi je tehnički truba, bezopasan, krila su nam u krizi, Baturina, on me baš razočarao, kao neki superstar se ponaša, u godinu dana kao polušpica dao par golova i poker asista Istri u prvom kolu. Kad se sjetim Baturine protiv Osijeka, fulan zicer, izgubljena lopta na centru, pa sad ovo, dečko je zreo za klupu.
    Sad se vidi razlika između Petka i Kuleta, i koliko smo fulali što nismo doveli trećeg napadača.
    Međutim, moram navesti, da mi je osobno najveće razočarenje Bjelica, protiv Rijeke i Hajduka je složio ekipu koja je dva puta pukla na gol, sramotno Neno.
  • Zg123
    551
    Pa stigao je Sokota, ima u tekici sva potrebna pojacanja a i mozda Mustedanagic izvuce nesto s albanskog trzista, tamo je godinama radio.
  • don
    7.8k
    Kule koliko god se trudi je tehnički truba, bezopasanHaza

baš se nekad pitam kako ne može ni jednu loptu primit, smirit.. nevjerovatno.

koja je dva puta pukla na gol, sramotno Neno.Haza

mislin da je tu veći problem Rijeka a ne hajduk, jer nije prvi put da protiv hajduka na poljudu opalimo jednom po golu, plus protiv onakvog jetra. Jer stvarno je puhalo koliko god to smišmo zvučalo. To smo tribali bolje iskoristit u prvok poluvremenu, bili smo čak i dobri ali jbg onda u nastavku.
  • Haza
    6.4k
    jebga, nije to "samo jedan sektor" - Dinamo je nogometni klub, nogomet, tj. sport mu je broj 1, sve ostalo je servis togaJaro

Samo što taj servis može omogućiti više love sportskom sektoru. Sve je povezano, druga je stvar što smo mi jedno vrijeme funkcionirali kao Lokomotiva danas. Međutim to stanje nije održivo dugoročno.
    Međutim, mi smo razmaženi, pa mislimo da je naslov prvaka naše legitimno pravo, a realno, nigdje u Europi nemaš dominaciju kao Dinama u domaćem prvenstvu.
    Meni je jasno da nećemo biti vječni prvaci, samo boli način na koji se to događa, ne možemo se žaliti na suce, na nesreću, možemo kao Neno na vjetar, ali taj vjetar je prvo poluvrijeme nama išao niz dlaku.
    Kad ti protiv Rijeke i Hajduka dva puta pukneš na gol, a imaš debelo veći proračun, to je ono što te ubija, to je ono što signalizira da smo negdje hebeno fulali.
    Mi smo već jednom uložili 10 mil eura u zimskom prijelaznom roku, nema opravdanja da to sad ne ponovimo, jer sam prilično siguran da prvaci nećemo biti ako ne uložimo.
  • bbb medimurje
    3.4k
    Sastav za Belupo
    Zagi
    RPG KTC Torrente Ogi
    Pavic
    Mbuku kacavenda stojkovic pjaca
    Kule

Klupa: peric, perkovic, bernauer, baturina, moharrami, spikic, hoxha
  • Mathiasovi Chageri
    3.1k
    Svi su sad (donekle opravdano) ljuti na plave tjedne, kvizove, obilaske stadiona, futsal presice u plavom salonu, posjete studenata Libertasa upravi Dinama, Sanjinove knjige, reflektor između zapadne i sjeverne tribine, Dinamove dane na Trešnjevci, a nitko ne spominje Rileta, koji se onako bahato sa smješkom hvali na presici kako ćemo pobjediti Borrusiju i Hajduk, a onda se ne pojavi ni na jednoj ni na drugoj utakmici, odigra grozno kako igra i zadnju sezonu, dvije, ali idemo opet usmjeriti svoj bijes na druge stvari, a Riletu ide pljesak nakon svake utakmice, kako god odigrao.

Idemo malo usmjeriti našu pozornost na teren i pokazati im da ovo što igraju je smeće i da ih se nekad treba i izviždati, dati im do znanja da je njihov pristup i igra pljuska za klub i navijače i da nas klubovi koji ispadaju od slovačkih sela i azerbajdžanskih pustopoljina šamaraju.

Idemo se fokusirati na to da je sportski sektor podbacio, da nam Kule igra ozljeđen jer nemamo trećeg napadača, pa makar juniora. Da nemamo već koju sezonu zaredom lijevog beka pa moramo igrati RPG lijevo.

Idemo se fokusirati na to da popularna "pušačka soba" i senatori mogu raditi što god žele, mogu davati izjave kakve god žele, a na terenu isporučuju ravno ništa.

Idemo se fokusirati na to da novi trener unatoč dva mjeseca i dvije reprezentativne stanke nije uspostavio nikakvu igru, nije uigrao nikakve automatizme i da nam igra ne liči na ništa kad god se ne igra u Ligi prvaka, pa igračima odjednom naraste voljni moment preko noći.

Da, postoje stvari koje su se mogle izbjeći kad su u pitanju "nenogometni sektori" i slažem se u dobrom djelu sa Klenxovim upisom, ali ajmo sad prestati kolektivno sipati žuč prema ljudima koji nekog vraga i rade.
  • Paggini
    27.8k
    Sastav za Belupo
    Zagi
    RPG KTC Torrente Ogi
    Pavic
    Mbuku kacavenda stojkovic pjaca
    Kule
    bbb medimurje

Čak bih stavio Bernauera umjesto KTCa, ovaj igra već 70u utakmicu u nizu. Nije da se žali i da ne može, ali ako već raubamo igrače, ne moramo ih sve do kraja.

Isto tako bih vidio jel Perković može pa njega ubacivao u kombinacije.
  • don
    7.8k
    Idemo malo usmjeriti našu pozornost na teren i pokazati im da ovo što igraju je smeće i da ih se nekad treba i izviždati, dati im do znanja da je njihov pristup i igra pljuska za klub i navijače i da nas klubovi koji ispadaju od slovačkih sela i azerbajdžanskih pustopoljina šamaraju.Mathiasovi Chageri

baš mi je loše sjelo da su Bojsi navijali sa igračima posli jučerašnje utakmice, stvarno to ne razumim. Ispada da je sve divno i da smo zadovoljni i borbom i rezultatima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.