Usudio bi se reći da su navijači čak i tolerantni, nisam primijetio da su BBB vrijeđali igrače, da se generalno zviždi igračima, ajmo biti realni, igrače mi navijači mazimo previše. — Haza
Petko i da se oporavi danas, lik 2 mjeseca nije trenirao, povratak nekih igrača ćemo osjetiti tek u veljači. — Haza
ajmo biti realni, igrače mi navijači mazimo previše. — Haza
igrače mi navijači mazimo previše. — Haza
Jbt nemamo 2/3 najbolja igraca. Sve ti j gdje bi bili Rijeka i Hajduk da im fale Fruk, Pasalic, Livaja i Uremovic. Placamo danak igranju na vise frontova ali sve bu nam se vratilo na proljece sa kamatama — NitkoBitan
Obrana mi je najveći problem... koliko lopti smo jučer izgubili jer se dodaju u prazno ili nisu sposobni uštopat loptu (Bernauer) pogotovo u drugom poluvremenu. — Bruh
Ovo ostalo nije da se ne trude, s iznimkom pojedinaca — Paggini
Ovo ostalo nije da se ne trude, — Paggini
jel ima još netko da zna ubaciti loptu, on jednostavno nema brzinu centaršuta da bi bio opasan, — Haza
ja iskreno nisam primijetio da se igrači previše trude — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.