• Crni86
    5.3k
    Ja se samo nadam da su ljudi iz kluba shvatili ozbiljnost. Danas ujutro svi skupa moraju sjest i analizirati cjelokupnu situaciju i pronaći rješenje.Nema doma, dokle god problem nije do kraja detektiran i dok za njega ne postoji plan s kojim će se riješiti. Nema polu riješenje,a guranja

Kao što sam već prije rekao, ova uprava ima najveću odgovornost od svih jer mi kao navijači dinama koji smo se borili za ovaj model, borili smo se za transparentnost i demokraciju, dali smo prvi mandat upravo njima. Nadam se da su svjesni kolika je to težina i da nije ovdje ulog samo sramoćenje njih i kluba, već cjelokupnog cilja i ideje koja je postojala kako to sve treba izgledati. Tako da gospodo probudite se, situacija je ozbiljna. Našu podršku još imate, ali vrijeme je za akciju za dinamo, za navijače pa i na kraju za same sebe jer vjerujem da vam je svima dinamo u srcu i ne bi si mogli oprostiti da pod vašim vodstvom dinamo nakon 20 godina izgubi titulu od najvećeg rivala.

Druga stvar je što se tiče Sanjina. Oke u početku se pričalo da treba netko primat udarce. Udarci sada dolaze sa svih strana, a klub šuti. Neka više se stane u obranu čovjeka ako to sve nije istina jer ovako ispada da svi koji udaraju su u pravu. Otrovne strelice više ne dolaze samo iz Međugorja i u 3 mjeseca je dosta ljudi poprimilo to razmišljanje i naapda čovjeka zbog toga svega.
  • Sljeme
    2.7k
    Mi smo već jednom uložili 10 mil eura u zimskom prijelaznom roku, nema opravdanja da to sad ne ponovimo, jer sam prilično siguran da prvaci nećemo biti ako ne uložimo.Haza
    Kaj znači i da daš 10 milijuna eura ovima koji vode sportsku politiku kad nisu kadri dovesti prave igrače.
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Napadac, lijevi bek i defanzivni vezni. Mogu i rehablitirat Perkovica ako misle da je to to, ali i dalje se mora dovest jos jedan.
    Ako SD i trener nemaju ideje koga dovest onda nek si traze posao.
  • Daliban
    2.6k
    Napadac, lijevi bek i defanzivni vezni.Efes Pilsen

Dokle više mislite ignorirati stopere?
  • Klenx
    6k
    Da, postoje stvari koje su se mogle izbjeći kad su u pitanju "nenogometni sektori" i slažem se u dobrom djelu sa Klenxovim upisom, ali ajmo sad prestati kolektivno sipati žuč prema ljudima koji nekog vraga i rade.Mathiasovi Chageri

Ovako kako si napisao možda si krivo shvatio poantu moga upisa.
    Nije poanta istog bilo pljuvanje po "nenogometnim stvarima", dapače, skidam kapu ljudima koji su u par mjeseci enormno digli marketing, PR, kompletnu priču oko Dinama. Što financijski, što indirektno na ostale načine gdje su sigurno masu novih klinaca navukli na plavu boju i čiji poslovni rezultat se itekako vidi.

Poanta mog upisa je bila da kako su marketing, PR, financijaši i svi ostali odradili odličan posao, sportski sektor je odradio katastrofalan. I to treba priznati. Čak bi se usudio reći da se na tim primjerima vidi tko je profesionalac u svom poslu, a tko se uči.
  • Crni86
    5.3k
    ovo je nekako znanstvena fantastika. Ako na ljeto nismo uspjeli dovest 2 postena igraca, nekako sumnjam da cemo sada dovest njih 4 koji ce odmah uc u prvi 11.
  • Tradicija bunta
    6.7k
    Tesko se oteti dojmu da nemali broj ljudi uziva u svemu ovome
  • NKDZ86
    2.2k
    dakle ovako moje mišljenje da igrači nisu za dinamo i da ih se treba rješiti: moha, ogi, rog, perić, olivers, mmae.
    igrači koju su za rotaciju, ne za prvu momčad: špikić, max, hoxha + juniori.
    igrači kojima treba dat priliku pa vidjet da li su za prvu uopće: mbuku, cordoba, kule + juniori.
    za prvu momčad ove sezone (sljedeće rebuild) konkuriraju: ademi, mišić, petko, rile, neva, rpg, torrente, pjaca, kača, stojković, pavić, sučić, bati, ktc, perković.

od svih igrača koji su nam za prvu ozlijeđenih ih je: 7.

slijedi nam smjena generacije sljedeće sezone i treba se počet uvodit mlade nade umjesto njih polako, vjerujem da su u klubu tog svjesni.

bit će sve dobro ljudi, igramo svaka 3 dana, duga je sezona...
  • Orc123
    9k
    kad je kadar kompletan on je daleko i miljama najkvalitetniji u HNL....uzmi Hajduku Livaju, Krovu, Raketu i Uremovica pa nek igraju...ili Rijeci Fruka, Pasalica, Petrovica, Galesica....na sto ce to izgledati? Imamo krnji kadar trenutno....
  • NitkoBitan
    19.7k
    Dinamo je jos uvijek favorit za osvojit naslov prvaka, ima i solidne sanse za prezimit u LP prvi put u povijesti kluba.

Dakte ohladite sa esejima i dramama. Igraci ce se oporavit od ozljeda, dovest ce se pojacanja na zimu jer je u igri direktan ulaz u LP iduce sezone.

Toksicna atmosfera samo pridonosi daljnjem padu u svim segmentima. Ima dosta "navijaca Dinama" koji jedva cekaju da kazu "vidite sad kad nema Mamica".

Jbt nemamo 2/3 najbolja igraca. Sve ti j gdje bi bili Rijeka i Hajduk da im fale Fruk, Pasalic, Livaja i Uremovic. Placamo danak igranju na vise frontova ali sve bu nam se vratilo na proljece sa kamatama.
  • Mathiasovi Chageri
    3.1k

Nisam krivo shvatio poantu tvog upisa, slažem se s njim u potpunosti, moj upis je išao na one koji su se nakon tvog upisa uhvatili na neke segmente pa počeli bacati hejt na sve i svašta, tražiti smisao u objavama na društvenim mrežama i svemu ostalome.

Mi mislimo zapravo isto, možda sam ja krivo sročio :smile:
  • Haza
    6.4k
    dovest ce se pojacanja na zimuNitkoBitan

Govorilo se i o pojačanjima na ljeto, tko garantira da ćemo imati pojačanje na zimu.

Igraci ce se oporavit od ozljeda,NitkoBitan

Petko i da se oporavi danas, lik 2 mjeseca nije trenirao, povratak nekih igrača ćemo osjetiti tek u veljači.

Toksicna atmosfera samo pridonosi daljnjem paduNitkoBitan

Usudio bi se reći da su navijači čak i tolerantni, nisam primijetio da su BBB vrijeđali igrače, da se generalno zviždi igračima, ajmo biti realni, igrače mi navijači mazimo previše.
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Do ljetnog roka. Jedna radilica ispred zadnje linije moze dici obranu itekako. Uostalom, jucerasnji gol nije zbog stopera, Dortmund prvi gol se isto veznjak poskliznuo.
    Po meni goruce pitanje je zadnji vezni i napadac. Lijevi bek se da pokrpat, a i stoper i sa ovim sta imamo.
  • Samurai
    124
    Ukoliko odvrtimo malo film i pogledamo samo tekmu od jučer,a nakon nje sve ostale.
    Vidim veliki problem u bekovima.
    Ristovski ako ima jedan centaršut po poluvremenu,RPG na lijevom niti to jer lijevom ne može prebacit do 16 kamoli Dat loptu opasnu za gol.(nije njegova krivica da igra lijevog beka)
    Krila nam stalno igraju 2:1,bekovi se ne pridodaju i jednostavno ne radimo višak na strani,svi nam se zgusnu u sredini i kroz nju teško prolazi bilosta.
    Spica je u 90% slučajeva stajaćica igrao Petko ili Kule,kad igra Petko napadamo prostor koji on oslobodi,ali je lako pročitati to i zna se.
    Ne napadamo dubinu.
    Rile nije vise za prvih 11,kraj točka uskličnik.
    Ogiwara ne doprinosi napadu,još manje obrani.
    RPG može desno,a lijevo bi stavio Mikica.
    Ili Mikic desno RPG lijevo.
    Smatram da bi nam protiv belupa ova postava dala odgovore na mnoga pitanja.
    Zagi-Mikic-Ktc-Torrente-RPG
    Ademi-Stojković-Baturina
    Pjaca-mbuku
    Kule
    Pavica nebih stavio zbog ravnoteže mladosti i iskustva. Ademi je ipak netko ko će ko gurat ekipu.
    A na zadnjem veznom se neće potrošiti kao na prednjem.
    Želio bih to vidjet ali sumnjam da će mi se uslišat zelje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.