• Nolifer
    8.7k

Još ako su ''prgava obitelj''.... :eyes: :scream: :lol:
  • kajjaznam
    80

Amen! KTC je najbolje kaj imamo i točka. Ni Bernauer mi Torrente nisu bolji od njega, a dal je Perić bolji od KTC-a, jednostavan odgovor nije.
    Mislim tu svakom ima svoje mišljenje, sam ja velim da je mišljenje ko rit, svako je ima. Da je obrnuta situacija, da je Perić zdrav, a KTC ozljeđen, em što bi imali manje bodova, a onda bi svi po Periću pljuvali, a molili za što raniji oporavak KTC-a.
    Druga je strana kaj mi nemamo neku alternativu i kaj su ishitreno dovođeni igrači.
  • vjeko1701
    9.7k
    Al zašto se konstatno vodi borba između KTC najbolji vs problem je kaj je KTC najbolji.

Oboje stoji. KTC je i dalje najpouzdaniji stoper u kadru al je s razlogom nekoliko godina mlađi stavljen na klupu. Meni je on jako drag igrač ali sa 35 godina na leđima bi trebao biti u najbolju ruku 3. ili 4. opcija.
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Imamo idealnu priliku na ljeto krenut u mali rebuild.
    Ne treba produžavat ugovore KTC-u i Ristovskom,Ademi ima ugovor do 2026 ali može ga se zakucat na klupu i onda će opet tražit transfer u neku Kinu ili Katar.
    To su tri legende Dinama i imaju moje poštovanje ali vrijeme je za neke nove mlađe igrače.
    Treba gradit neku novu priču uz Petkovića i Mišića kao kičmu ekipe...ovoj trenutnoj ekipi je prime prošao na zimu 2022 kad smo ispali iz LP pod Čačićem.
  • Haza
    6k
    Tipa, radio sam na jednom radnom mjestu gdje su svi bili agresivno bolesno predani ljubavi prema toj firmi i zvali se međusobno obitelj i slično. Meni je to bilo glupo ali sam radio svoj posao i postalo je problem zašto ne sudjelujem u "kulturi" firme, a ja sam došao raditi posao koji sam plaćen, a ne da živim za tu firmu.Paggini

Ovo je uvodni govor Mmaeea na predstavljanju u Kasimpasi početkom siječnja.
  • mrgud
    178
    Samo ću reči ovo.U sezonama Hnl-a 18/19 i 19/20 smo primili 20 golova.U ovom prvenstvu smo do sada primili 17 golova.Toliko o KTC-u i ostalim igračima zadnje linije
  • Facke
    4.1k
    A glejte decki. Teska nam je sezona. Slicna ko prosle lete.
    Isto sme imali probleme zbog nediscipline. Isto je jedan igrac odletel, proslu sezonu Bogdan ovu sezonu Samy. Zakaj i zbog cega tocne ne znamo. Nije mi jasne zbog cega je Samy same nakon par odigranih tekmi izgledal totalne bez volje i zelje. Dosta smo ga kritizirali i dosle je kak izgleda do kraja price. Na kraju krajeva najveci krivac je on sam sebi. Sad kolko smo mu mi ko klub trebali pomoci ne znam. El tocne stanje v svlacionice mi ne znamo. Ali to se vec duze kuha.

Kritizirali smo i nasega vodu Rileta nakon izjava za novinare prije par dana. Opravdane. El ne upires prste prema suigracima ak i on sam ne igra bog zna kaj v zadnje vreme. Al to je normalne, kad tad svaki igrac ima male losiji period ili losu sezonu. Nisu tu bitne nikakve godine. Rile je voda ekipe i takvi igraci su jake jake vazni. El igrace s takvem karakterem nema pune.

Normalne, neki od nas su male nervozniji trenutne el v lige ne stojime najbolje. Al kaj je tu je. To je nogomet. Nismo mi naviknuti imeti neki neuspeh v lige. Same kaj ga ne treba pretjerivati s pljuvacinu ili slicne. Svakumu od nas nekad pukne film , pa se napise neka glupost. Al ne treba se svaki dan zmisljati i pisati nekaj same da se popljuva.
    Zate decki, male se smirite. Sad kad bu male mrzlese lepe si specite kestene popite kuhanoga vina i vidli budete kak vam bu srceke na mestu.

Ne treba nam nova rasprava o tome da se zakljuca zona. Ove je sjajen forum, s puno sjajnih ljudi. Tak da steta bi bila da se vgasi. Al treba male stati na loptu. Kritike su jedne i dobre dosle. Al ne treba pljuvati zbog svake sitnice. Ne vredi.
  • Jos-Optimus
    3k
    Što se tiče "senatora" - moje mišljenje je da je Bruno puno pozitivniji za momčad i suigrače od Ademija i Ristovskog. Njegov govor tijela i gestikulacije ohrabrenja su jasno vidljive i jako, jako nam fali.

Ademi i Rile se svađaju sa suigračima tijekom utakmice. Što se događa? Jednostavno je, takav pristup funkcionira dok si moćan, dok si bolji u svemu, a kada izgubiš moć onda taj agresivan pristup postaje iritantan i unosi razdor. Osjeća se toksičnost i to se mora riješiti.

Za razliku od prvog mandata Bjelice - sada je Bruno normalniji i puno bitniji za svlacionicu od druge navedene dvojice. Također, ne slažem se s prijedlozima da se KTC-u ne produži ugovor. Takav lik je blago za imati kao učitelj mlađima i kao pouzdani back up, ako nađemo uopće bolja rješenja.
  • Nogo
    4.1k
    Ovom Dinamu je potreban blagi remont. Treba dati šansu mlađima i dovesti pojačanja na 3-4 pozicije. Dio senatora posjesti da kreću s klupe, a nekima se zahvaliti kao Mammeu.
  • Sixthway
    525
    isplatit Mmaeea odjednom bi možda bilo previše za klub ,vjerojatno će ga držat ,osim ako se ne dogovore nešto.
  • NKDZ86
    2.2k
    kako je neko rekao nek ga stave u karatanu nek prodaje karte :lol:
  • ElDorado
    403
    Gledam malo TM. Pa nas top 5 po vrijednosti je Perkovic. Njegase cesto potcjenjuje a nikad ga nisam gledao da je bio loš ili da nije izgarao. Treba ga sto prije vratit u natjecateljski ritam, Rilera na klupicu i RPG desno
  • jedan u nizu
    9.4k
    Ne znam kad je slijedeci update na TM ali ocekujem neka povecanja.

Baturina 20M - 22,5M
    Sucic 3M - 8M
    Torrente 3M - 5M
    Kulenovic 2M - 5M
    Nevistic 1,5M - 2,5M
    Stojkovic 1,5M - 4,5 M
  • Haza
    6k
    Stojkovic 1,5M - 4,5 Mjedan u nizu

Zbog čega bi se digla cijena Stojkoviću?
  • jedan u nizu
    9.4k
    Zbog čega bi se digla cijena Stojkoviću?Haza

Poceo igrati nakon godinu dana pauze.
    Koliko god malo igrao, pokazuje veliki talent i dobru igru. S obzirom na njegove godine, vjerujem da je to doovljno da mu se digne cijena.

Svi ovdje smo nakon ozljede i pauze od skoro godine dana mislili da mu je potencijal pao za 50% i da vise nece dostici ono sto smo ocekivali od njega. Ali mislim da je ovim minutama koje je dobio u zadnje vrijeme pokazao da ipak nije tako i da opet ima potencijal otici jako visoko.

Dakako, samo moje misljenje :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.