• Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus hahaha,samo slijepo vjeruj shvatit cesmorales

Nije ti lako danas, vidim. Izađi, udahni zrak malo, bit će bolje.
  • Orc123
    8.8k
    oprosti, nisam znao da ti imas info koliko tko zarađuje...jel to u cent znas ili? Znaci nije vise dovoljno da su 2 u prvih 11 nego Pjaca ima preveliki ugovor koji btw. Nije 1mil eura.....bolje zvuci da ni jedan ne igra od 8 u prvih 11 i da su svi za kurac? Ok...onda je to tako.....sry
  • Crni86
    4.9k
    Znači priča se o Bjeličinoj idejii kakva je to ideja bila, nismo uopće mogli napast i da je išao na X. Realno čovjek je razmišljao o nedjelji makar to neće priznat. Znači nama fali 5 igrača iz prvih 11, 5 igrača još jednom ponavljam. BVB nas nije nadigrao nešto strašno i plan je bio okej s te strane, druga je stvar na što trener ne može utjecati su individualne greške iz kojih smo primili golove te za 3:0 nesretni trenutak. Da smo uspjeli izvuć 0:0 što smo i mogli da su se izbjegle te inidvidualne gluposti Bjelica bi se ovdje slavio kao heroj jer bi imali 8 bodova i bili na rubu prolaska bez pola prvih 11 i gdje se dobar dio igrača odmorio za nedjelju. Plan igre bi bio carski i savrše, Neno bi se dizao u nebesa da je veliki trenerski mag i sl.

Ja vjerujem da bi mnogo toga bilo drugačije da smo samo došli na poluvrijeme s 0:0. Ovako se njima sve otvorilo pred kraj prvog poluvremena i mogli su igrat dalje bez velike nervoze i pritiska dok smo mi podsvjesno znali da ćemo se morat otvorit kad tad.
  • morales
    185
    pjaca ima milijun eura godisnje to svak zna ne samo ja,a torrente moze igrat samo igrat u sutavu 3 5 2 to svak vid ko imalo gleda dinamo.Pola zonr vidi i pricalo je tijekom prijelaznog roka da treba zamjena za misica i dobri stoperi koji su pojacanja i uz to da znaju otvorit igru.Svaka ekipa kad nam zatvori misica nasa igra tu staje jet kad ti organiziraju igru ktc i torrente koji samo do sebe znaju dodat loptu dobijes jalovi dinamo primjer ti je zadnja utakmica protiv rijeke.
  • marcio amoroso
    37.7k
    @Sixthway opomena pred ban za veličanje Vlatke. Zona nije mjesto gdje ćeš nju veličati.
    @DiddyGuela opomena pred ban za vrijeđanje igrača.

Ne želim odgovor na ovaj post!
  • Orc123
    8.8k
    ne vrijedi se raspravljati s nekim tko prati Dinamo od jucer. Majstore stoperski par KTc, Laurisen i Dilaver su bili beton u Dinamu, a Dinamo na celu s njima napravio jedne od najvecih rezultata u povijesti kluba a ni jedan od njih nije jak u pas igri, ni jedan nije jaci od Torrentea u pasu.....kako je to onda bilo moguce?
    Ne vrijedi raspravljati....
  • morales
    185
    usporefivas theopila iz 2018 i sad,usporedivas vezni red dinama tada i sad,nemas ti pojma o cem pricas.tvoje branjenje stranaca je poznat citavoj zoni.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Ostaje malo gorak okus zbog 3 komada u mreži, ali veseli htijenje i požrtvovnost prije svega mlade ekipe. Nije nas (bez 5 prvotimaca, ej!) Dortmund jučer nadigrao/razvalio. Nadam se da će se nastaviti s forsiranjem mladih, to je put kojim moramo ići.
    S druge strane gledam jedan Real i City, dakle zvjezdane momčadi koje se muče isto kao i mi, a opet ima tu reakcija neshvatljivih, kao da nam je klub propao. Zapitajte se pojedinci kakvi ste vi to navijači!
    Da, nije dobra situacija, ali što ćemo od danas do sutra (ili nedjelje) promijeniti? Ništa.
    Ovo pljuvanje fakat ne razumijem!
    Zato podrška ekipi kao i uvijek, a moje jedino očekivanje za derbi je da se bace na glavu, daju zadnji atom snage i ostave srce na terenu. Vjerujem da će s takvim pristupom konačno doći toliko željena pobjeda, da prodišemo i izguramo do kraja polusezonu.
    DZIS
  • Orc123
    8.8k
    kad ces mi replicirati cinjenicama ko ja tebi a ne floskulama onda mozemo raspravljati!
  • morales
    185
    koji dio ti nije jasan usporedio si theophilla iz 2018 i 2023 kazes fa je to isti igrac
  • Jaro
    7.8k
    KTC je 28.11.2024. prvi stoper u klubu - i to debelo zasluženo i dokazano na terenu...
  • Orc123
    8.8k
    hehe o Boze,zar da ti crtam...igrac kako stari moze izgubiti na brzini, okretnosti, snazi ali brate mili igru nogom ili imas ili nemas! Evo banalni peimjer Rrahmani, bio kod nas...nista posebno u igri nogom vrijedio 20+ mil eura kasnije.....Vida, kakvu je karijeru napravio...daj molim te.......Torrente ima sasvim zadovoljavajucu igru nogom a Ktc to nadoknadi svim ostalim kvalitetama!
  • morales
    185
    Zalosno je to kad je igrac koji je otpisan prije godinu dana iz kluba,sa 35 godina najbolji stoper u klubu kakvi su onda ostali
  • morales
    185
    torrente sve sto nogom zna je nabit u aut ili preko citavog terena
  • IstokKa96
    780
    Thiago Silva mi pada na pamet kao igrač koji je držao obranu 2 dosta kvalitetna europska kluba u poznim igračkim/životnim godinama.

Neka nam živ i zdrav KTC!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.