• Haza
    6k
    Stari razumijem da si ljut, ali Torrente je igrač koji će nam se isplatiti. Otići će sigurno za solidnu odštetu, a došao je bez odštete.
    Ne znam šta te tolko muči oko njega, meni je sasvim ok, pogotovo kad se uzme u kontekst činjenica da nije skup, da je mlad i može još napredovati.
    Edit: odgovor Moralesu
  • Omake
    3.6k
    Mislim da je ovaj zadnji slučaj s Mmaeom, ali i ovaj raniji događaj s RPG dobar pokazatelj da je mamiti ljude ligom prvaka pogreška. Dinamo mora biti mamac. Dragi, ako te ne motivira gaženje Gorice ili Šibenika u 12 mjesecu, nisi igrač za Dinamo.
  • hardek
    3.1k
    Dugo nisam bio zabrinutiji nego što sam trenutno. Igra je loša, a kad nešto i odigramo (Gorica) ne uspijemo pobjediti. Igrači koji su nas nosili godinama su sve stariji i sve podložniji ozljedama. Igrači koji su dovedeni nisu dobili prilike u kontinuitetu, a i kad su dobivali nije to baš bio neki ekstra nivo.

Zabrinjava i činjenica da u zadnjih mjesec dana imamo već 3 prekršaja u disciplini, a to je samo ono što je izašlo van.

Već smo promijenili trenera, pa ni s te strane ne možemo napraviti neku šok terapiju.
  • Haza
    6k
    Zabrinjava i činjenica da u zadnjih mjesec dana imamo već 3 prekršaja u disciplini, a to je samo ono što je izašlo van.hardek

Nije to zabrinjavajuće, bilo je toga i prije samo se zadržavalo unutar kluba. Jedini ozbiljan prekršaj u disciplini je Mmaee, mogu zamisliti kakav mu je govor tijela na treningu, kad mu je onako kriminalan bio na zadnjih par tekmi.
  • hardek
    3.1k
    Nismo se razumjeli skroz. U svakom klubu postoje situacije kršenja discipline isto tako i kod nas. E sad, baš 3 javna slučaja u mjesec dana i nisu baš odraz zdravog sportskog kolektiva.
  • Haza
    6k

Ma to ja vidim više kao pokazivanje autoriteta novog trenera (izuzev slučaja Mmaae), istu stvar je napravio Gatusso (Pukstas, Sahiti itd.).
    Rijeka je imala problem s Obregonom, sad s Andrićem.
    Neka te ne brine to.
  • NORTE
    12.4k
    Možda i nepopularno, ali KTC nije stoper za europski dinamo. On je svakako pozitivan lik, ali rekao bih da je već lagano za "rezalište" tj. za ulogu najboljeg stopera na klupi, do isteka ugovora, a dinamo treba bolje.

To bolje nije lako niti imat, niti dovest, niti stvorit, niti zadržat, ali tome treba težit.

Ktc brzinu više nema, a i ova reakcija protiv Borussije za prvi gol gdje se on povlači u opasnoj situaciji pa amaterski ispada (poput mene na terminu) nije razina za dinamo.
    Kad pogledaš tu situaciju ispada da nam je slaba karika.
    To nije stoper za tekme protiv Arsnenala i Milana...
  • Paggini
    27.1k
    Opcenito me iritiraju sve više i više Ristovski i Ademi.

Jedan je bitan dio jedne od najboljih generacija kluba, drugi je jedna od najvećih legendi kluba, ali u zadnje dvije sezone je došlo do dosta disciplinskih pizdarija koje se znaju i ne znaju i uvijek mi se čini da su njih dvojica policajci svlacionice.

I ne kažem da je a priori to lose, ali poznavajuci njih dvojicu, sumnjam da imaju bas zdrav pristup rjesavanju problema. Tipa RPG - tip lika koji na terenu nikad ne fušari, uvijek je u formi ali sad je odjednom on problem svlacionice... Kad cemo postaviti pitanje jesu mozda Ademi i Rile problem svlacionice sa svojim pristupom?

I s druge strane, Ristovski prica o pristupu na treninzima, a on i Ademi iskasljavaju pluća nakon 60e minute, redovno.

Igra i KTC dvije utakmice tjedno i stariji je par godina od obojice, pa ne vidim njega da pada po terenu?

Da Ademi i Rile imaju 38, 39 godina, rekao bih ok jbg. Al buraz, 33 godine kod Ademija i 32 kod Rileta nisu pozne godine ni blizu da se ti raspadaš fizički redovno u svakoj utakmici...
  • Haza
    6k
    Možda i nepopularno, ali KTC nije stoper za europski dinamo.NORTE

O ovome sam pisao u 8 mjesecu pa sam bio žestoko popljuvan. Mislim na temi Transferi rasprave.
    Čak sam imao sličan opis kao i ti sada.
    Suštinski, mislim da je to bila i neka ideja u klubu, ali ozljeda Perića se oduljila, pa dvije ozljede Perkovića, pa sranje sad s Mmaee, i di smo sad, KTC nam opet neophodan, imamo 3 zdrava stopera prijavljenih do kraja prve faze LP.
  • Haza
    6k
    Opcenito me iritiraju sve više i više Ristovski i Ademi.Paggini

I to je nešto s čim se načelno slažem, ali ja iskreno mislim da moraš imati takva dva, ajmo reći nabrijana starosjedioca, koji će biti produžene ruke trenera.
    Iako se slažem s tobom da su oni na terenu sve manje bitni, mislim da ipak drže kostur ekipe nabrijanim, to nas je na proljeće spasilo.
    Muller je imao tu ulogu u Bayernu, Modrić u Realu, Pepe u Portu, itd.
    Samo trener mora biti taj koji će Ademiju i Riletu dozirati minutažu, tu ne smije pretjerivati, Muller u Bayernu ima rezanu minutažu već godinama, a Rile nama u ovom trenutku Gabriela pospremio na lijevog beka.
  • hardek
    3.1k
    Ovo misli cca 70% Zone ali onih 30% ostalih ti sjednu za vrat kad se ta tema spomene.

KTCu kapa dole za sve ali to jednostavno više nije to...
    Imamo 2 stopera koji ne mogu dodati loptu pod pritiskom i jednog koji dodaje kao prime Busquets ali je u obrani loš. Volio bi Perkovića vidjet u ekipi opet
  • Paggini
    27.1k
    ajmo reći nabrijana starosjedioca, koji će biti produžene ruke trenera.Haza

Ma dobro, ja sam možda krivo sročio sad kad gledam. Ne želim da ispadne da umanjujem njih dvojicu, ali kao i na svakom radnom mjestu, radis (igras) sa razlicitim karakterima i snažan, da ne kažem agresivan pristup prema svakom drkanju pimpeka nije nužno uvijek dobar i prouzročit će kontraefekt, to mi je poanta.

Ako su se njih dvojica postavili kao vođe, što je i prirodno zbog karaktera i zasluga, moraju shvatiti da nije svaki igrač ili stranac došao krv prolijevati za Dinamo kao što su oni, nego je ekipi to još jedan klub u karijeri i tako se trebaju postavljati prema njima jer će tako i dobiti od tih istih igrača maksimum na terenu.

Ako i maknemo tog Mmaeea sa strane, recimo da netko od stranaca iz kojekakvih razloga trenira lošije i povlači se u sebe, način je da pričaš normalno s njima, a ne nužno da ih napadneš.

Tipa, radio sam na jednom radnom mjestu gdje su svi bili agresivno bolesno predani ljubavi prema toj firmi i zvali se međusobno obitelj i slično. Meni je to bilo glupo ali sam radio svoj posao i postalo je problem zašto ne sudjelujem u "kulturi" firme, a ja sam došao raditi posao koji sam plaćen, a ne da živim za tu firmu.

Mislim da je slična analogija i ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.